• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadasim seni cok özleyecem

masal0952

yôrûk...
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
164
80
73
Arkadaşlar simdi bi haber aldim. Kendimi çok çok kotu hissediyorum. Nazil diyorum kendime. En yakin arkadasim ölmüş. Annem.bile biliyomus ama söylememiş. Simdi faceden okudum hemen annemi aradim doğruymuş. Ben 5 yasimdan beri taniyodum onu evlenene kadar ayni sirada okudum onunla. Ameliyat olmuştu bagitsaginda kis varmis tikamis onu alacklar diyordu. Yemek yoyemedigini hep kustugunu ama iyi huylu bise oldugunu soylediklerini demisti.. Ama kansermis.Ameliyata girmeden önce konusmustuk. Bide ameliyattan cikinca aradim annesi cikti telefona iyi suan demisti.Bidaha da arayamadim. Oyle oldugunu bilsem armazmiydim.Simdi vicdanim sizliyo. Annem gurbette kendimi çok üzerin diye söyleme mis. O benim dert ortagimdi o benim en iyi arkadasimdi. Beni görmeye bile geldi kackez. Ben simdi napicam. Daha 1 hafta önceuuçak biletini aldigimi 1 ay sonra horusecegimizi söyledim allah nasip ederse seni çok özledim demişti. Biliyomus ama bana söylememiş. Çok agliyorum esimleise gitti evde yalnizim. AArkadaşlar gozumun önünden gitmiyo gülüşü. Artik kimle dertlescem ben.o banaa hepndestek olmuştu. Canim çok yaniyo.

offff.allah yakinlarina sabir versin.allah cenneti mekan etsin.

Gitsem gidememem ki şuan. Dun olmuş bana niye söylemedim diyorum anneme kiyamadim yavrum diyo. Canim arkadasim son kez görmeknasip olmadi

Ya ben boyle olum haberlerini duyunca cok uzuluyorum.
Halbuki inancli bir insanim, insallah cennette gorusebiliriz diye inaniyorum ama yine de sanki boyle icimde birdenbire bir ates yanmaya basliyor.
Sanki bir kolu, bir bacagi gidiyor insanin.

Allah geride kalanlara sabir versin ve size de ayni muhabbeti cennetinde nasip etsin insallah.

Allah sabir versin çok zordur biz hepimiz burdayiz yanliz degilsin istediğin zaman herseyini paylasabilirsin

Arkadaşlar simdi bi haber aldim. Kendimi çok çok kotu hissediyorum. Nazil diyorum kendime. En yakin arkadasim ölmüş. Annem.bile biliyomus ama söylememiş. Simdi faceden okudum hemen annemi aradim doğruymuş. Ben 5 yasimdan beri taniyodum onu evlenene kadar ayni sirada okudum onunla. Ameliyat olmuştu bagitsaginda kis varmis tikamis onu alacklar diyordu. Yemek yoyemedigini hep kustugunu ama iyi huylu bise oldugunu soylediklerini demisti.. Ama kansermis.Ameliyata girmeden önce konusmustuk. Bide ameliyattan cikinca aradim annesi cikti telefona iyi suan demisti.Bidaha da arayamadim. Oyle oldugunu bilsem armazmiydim.Simdi vicdanim sizliyo. Annem gurbette kendimi çok üzerin diye söyleme mis. O benim dert ortagimdi o benim en iyi arkadasimdi. Beni görmeye bile geldi kackez. Ben simdi napicam. Daha 1 hafta önceuuçak biletini aldigimi 1 ay sonra horusecegimizi söyledim allah nasip ederse seni çok özledim demişti. Biliyomus ama bana söylememiş. Çok agliyorum esimleise gitti evde yalnizim. AArkadaşlar gozumun önünden gitmiyo gülüşü. Artik kimle dertlescem ben.o banaa hepndestek olmuştu. Canim çok yaniyo.
dua et arkadaşının duaya ıhtıyacı vardır şimdi...allahım mekanı cennet olsun...amınnnnn

Cok uzuldum gercekten, cok zor bir durum.. Basin sagolsun, keske saklamayip soyleselermis de son bir defa gidip gorebilseymissin.. Ama annen de kendisi de seni dusunmus iste..

Dediğimizgibi kkolun bacagim kopmuş gibi bagirmak istiyorum. bBahira bagita ağlamak istiyorum. Son kpnusmamiDa aglamisti bende niye agliyon hatcem biran önce iyilea ben gelince gezeriz demiştim. allahim en yakin aarkadasimin yaninda olamadim. Haberi gördüm ya nazil özledim bilemezsiniz

Ölüm çok zor..Hele ki yakının yoldasın bırıyse..Allah sabır versın sana :(:( Benım de cocukluk arkadasım kocası tarafından balkondan ıtılerek oldurulup kaza susu verıldıgınde bunları hıssetmıstım..Çok acı cok...

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun allah size sabir versin.

Back
X