• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım, sevgilisi ve devamı

Hilalimsiyim

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2025
211
110
18
25
benim çok yakın bir kız arkadaşım var. Sevgilisiyle de çok yakınız, ben ve sevgilimle beraber 4 kişi iyi anlaşıyor(duk). kız arkadaşımın sevgilisi, herhangi bir plan yapıldığında ve biz daha bir şey demeden “benim kız arkadaşım nereye istiyorsa oraya gidelim” gibi bir anda belirtmeler, yaranmaya çalışan ifadeler kullanan bir çocuk. yani meseka herkes sevgilisiyle durup oturur çocuk bir anda “ben hiçbir arkadaşlığımı sevgilim kadar önemsemem” gibi bir şey söyler hepimize garip baktırır. Bunun gibi son 3-4 yılda nice “çıkıntı” geri bildirimiyle bilinen birisi.

Hep beraber bir geziye gitmeye karar verdik. İki erkek arkadaş (bu kızın sevgilisi ve ortak başka bir stkadaşımız) tur şirketiyle anlaşıp bayağı bir kişi topladılar. Biz 5 kişi harici kalan 20 kişi bizim çok yakından tanıdığımız insanlar da değil. Neyse bu iki erkek turla “biz bu kadar isim topladık, bize indirim yapın” diye konuşmaya karar vermiş. Benim sevgilim de bu erkeklerden birinin memleketindeki en yakın arkadaşlarından biri ama bizden uzak mesafe.

Neyse bu arkadaş ısrarla indirim yapılması gereken kişinin 4 olduğunu, benim sevgilimin dahil olmaması gerektiğini söylemiş (bu arada benim sevgilim onun da arkadaşı, hatırlatayım) ben de diğer çocuğa “o kendi sevgilisi dahil edilmese hepimizin burnundan getirirdi, planı onun sevgilisi de [yani benim kız arkadaşım] da ben de planlamadık, herkes kendi sevgilisini düşünüyorsa ben de düşünmeliyim dedim.

Az önce aradı bu çocuk, bana hesap soruyor. Ne diye kız arkadaşı karıştırıyorsun diye.
Kız arkadaşı karıştırmak değil amacım, bu çocuğu hepimiz tanıyoruz, kendi sevgilisi en ufak bir rahatsızlık çıkaraa hepimize rest çeker kimse de bir şey diyemezdi. Ben ilk defa kendi ilişkimle alakalı bir şey söyledim diye bana demediğini bırakmadı.

Basit ve önemsiz bir mevzu ama önemsedim.

Gitmeyin onlarla bir yere ayrıca tümden mesafe koyun kafanız rahat olur

Kız arkadaşına değer verdiğini göstermesi için diğer kisileri degersizlestirmesi gerekmiyor. Cok mu cirkin acaba? Kiz arkadasina gore ciddi bir kusuru var ki onu haketmedigini dusunuyor. Ne kadar saçma bir insanmış.

Back
X