- 27 Haziran 2013
- 972
- 4.168
- 313
- 38
Bu yazdiklarinizda ciddi misiniz?Sizin yaşadığınız kafayı bir türlü çözemedim... Kolayınıza veya işinize geldiği için mi kafanızda normalleştirdiniz bu durumu merak ediyorum. Değerlendiren bakire veya değil diye değerlendirmiyor zaten, yani mesele o değil hedef şaşırtıyorsunuz. Evlenmeden önce ilişkiye giren biriyle güvenilirlik konusunda sorun yaşamak muhtemeldir. Yok hataydı, yok evleneceğiz diye kandırdır beni vs. safsatalar bahaneden ibaret. Evlendikten sonra da kandırılmaya müsaittir bu kişi... Evlenmeden önce her naneyi yedikten sonra evlenmenin ne anlamı var? İnsan eşine bir şeyler saklar değil mi? Kaldı ki erkekler için bu onur kırıcı bir şeydir çünkü sizinle ilişkiye giren biri şöyle yaptım böyle yaptım diye gururlanır, hele ayrıldıysan burada yazıp kırmak istemeyeceğim şeyler söylenir arkadan.. Kaldı ki memlekette pis insan dolu, bunun hastalığı var hamile kalma riski var var oğlu var.. Bekaret önemi bu, başka bir şeyden değil ha kanamış ha kanamamış. Şu ince ayrıntıyı bir türlü kafanıza sokamadınız, sokmak istemediğinizden olsa gerek. Ben erkek olsaydım bırak erkeği kız halimle bile kaldıramıyorum eşimin başka biriyle olma düşüncesini, bir erkek için çok ciddi bir mesele olsa gerek...
???