MutlulukVeSevgi
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 20 Ağustos 2018
- 31
- 5
- 1
- 26
- Konu Sahibi MutlulukVeSevgi
-
arkadaş gibiler abartmayın yahuMerhaba çok konu açtığım için kızanlar olmus ama aklima takilanlari sorma ihtiyaci hissediyorum. Yakin bir kiz arkadasim var. Çok iyi ve düzgün bir insan. Bir ilişkisi var. Bir de ortak bir erkek arkadaşimiz var o çocuk pek sağlam pabuç degil her şey beklenir ondan. Bu ikisi birkac gundür disari cikip geziyorlar. Sordum arkadasima dedim ki ne yapiyorsunuz ne konuşuyorsunuz? Dedi ki ailevi ozel problemlerini anlatiyor bana. Arkadaşımın sevgilisi de çok iyi bir insan. Arkadaşım çok iyi ondan hiç beklemem böyle bir şey. Sizce?
Şüphelendim ben. İkisinin pek samimiyeti yoktu birkaç gündür dışarı cıkıp yalniz ikisi geziyorlar.Aldatma konunun neresinde
Ya kıskandınız ...Şüphelendim ben. İkisinin pek samimiyeti yoktu birkaç gündür dışarı cıkıp yalniz ikisi geziyorlar.
Aldatıyorsa bana ne mi? Peki sevgilisine yazık değil mi? Bunun muhtarlikla ne ilgisi var?Size ne? Aldatıyorsa size ne, aldatmıyorsa size ne? Şu, mahallenin muhtarı gibi insanlardan yıldım cidden.
O kadar gerçekten yakın arkadaşınızsa zaten gelir sizle paylaşır... Pes cidden.
Nasıl bana ne? Nasıl bir vicdanınız var ki? Arkadaşımın sevgilisini de tanıyorum. Çocuk o kadar mutlu ki. Yazık değil mi peki ihanete uğrasa?Bundan si-ze-ne?
Aldatıyorsa bana ne mi? Peki sevgilisine yazık değil mi? Bunun muhtarlikla ne ilgisi var?
Sözlerinize dikkat edin. Evet ortak arkadasimiz ama bugüne kadar doğru dürüst hiç muhabbetleri olmamisti.Birkac gundur biz dışari ciktigimizda yanimizdan ayrilip ayri bir yere geciyorlar konusmak icin. Bana normal gibi gelmedi sizi ilgilendirmez.Size ne! neden bu kadar müdahilsiniz kızıx kiminle ne amaçla görüştüğünr hemen de aldatıyor diye damgalıyorsunuz? ortak arkadaşınızmış.olabilir görüşebilir muhabbet edebilirler neden rahatsız oldunuz dert ettiniz de buraya konu açıyorsunuz. Ne kadar yaftalamaya meraklısınız bir de yakın arkadaşınız kim görürse
Sen Superman misin? Kendini kötüleri cezalandırmaya, iyilerin yanında olmaya mı adadın?Nasıl bana ne? Nasıl bir vicdanınız var ki? Arkadaşımın sevgilisini de tanıyorum. Çocuk o kadar mutlu ki. Yazık değil mi peki ihanete uğrasa?
Bence deOrtak erkek arkadaşınızdan hoşlanıyor olabilir misiniz ?
Sözlerinize dikkat edin. Evet ortak arkadasimiz ama bugüne kadar doğru dürüst hiç muhabbetleri olmamisti.Birkac gundur biz dışari ciktigimizda yanimizdan ayrilip ayri bir yere geciyorlar konusmak icin. Bana normal gibi gelmedi sizi ilgilendirmez.
Ahlak asansörüm yukarı çıkmaya programlanmış inemeyeceğim size. Vicdanımı sorgulamak size düşmez. Açık açık söyleyin adamdan hoşlanıyorum diye anlarız. Onun dışında size ne derim.Nasıl bana ne? Nasıl bir vicdanınız var ki? Arkadaşımın sevgilisini de tanıyorum. Çocuk o kadar mutlu ki. Yazık değil mi peki ihanete uğrasa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?