Arkadaşım Sevgilisini Aldatıyor Mu?

Nasıl bana ne? Nasıl bir vicdanınız var ki? Arkadaşımın sevgilisini de tanıyorum. Çocuk o kadar mutlu ki. Yazık değil mi peki ihanete uğrasa?
O zaman koşun yaygara çıkarın aldatılıyorsun diye. Hemen ortalığı birbirine katın. Aldatılan tarafı kurtarın. Sanki insanın sevgilisi dışında görüşeceği erkek arkadaşı olmayacak. Size ne Yani. Yoksa düzgün bir sevgilisi var ama başka bir erkek de onunla vakit geçiriyor, Gözde olan kız o diye kıskandınız da vazife mi çıkarıyorsunuz kendinize

Hımmm biz aldatıyordur desek koşa koşa erkek arkadaşına anlatacak mısınız? Peki ya aldatmıyorsa? Müfteri olmayacak mısınız? Erkek arkadaşı düzgün bir insansa ve siz de ondan hoşlanıyorsanız " arkadaşım seni aldatıyor " dediğiniz takdirde sizin için "işte aradığım kız, arkadaşını bırakıp bunu alayım" demeyecek. Eğer konuştuğu diğer çocuktan hoşlanıyorsanız o da " işte aradığım kız benim için arkadaşını kaybetmeyi göze aldı" demeyecek. Ha ikisinden de hoşlanmayıp arkadaşınıza gıcıksanız onunla ilişkiyi kesmeniz en mantıklısı.

Yazdiginiz yorumlar çok mantiksiz. O çocuk zaten sağlam pabuç değil. Arkadaşimı seviyorum ki onu düşünüyorum.

Çocuğun pek sağlam pabuç olmaması nedir tam olarak ne yapıyor yani?

Yazdiginiz yorumlar çok mantiksiz. O çocuk zaten sağlam pabuç değil. Arkadaşimı seviyorum ki onu düşünüyorum.
Konu açıyorsanız her yoruma katlanmalısınız, katlanmayacaksanız şayet konu açmamaya özen gösterin. İstediğinizi alamayınca “mantıksız” diye bir yorumda bulunamazsınız. Sevdiğiniz arkadaşınızın hayatına karışmayın, dokunmayın, uyarmayın, düşünmeyin.
Sonraki konularınız da sizi “suçlandım iftira atıyorlar ben ne yapayım” sorularınızı görmek istemediğimizden bu yorumlar.

İstiyor ki “evet aldatıyor” diyelim .. ortada bir bahane Yok biz gaza getirmiş olcaz , düşüncelerine ortak suçlu arıyor

Astoria Geçmişte, sevgilisi olan kızlara asıldığı oldu.

İyi de arkadaşınızın günahını alıyorsunuz. Çocuk böyle diye ona asıldığı, asılsa bile kızın yüz verdiği anlamına gelmez. Belki çocuk asılsa bile kız anlamıyor, samimi bir arkadaşı gibi görüyor. Belki uyarabilirsiniz dikkat et bak bu çocuğun şöyle şöyle durumları oldu geçmişte diye ama direkt aldattığını söylemek günahını almak olur. Doğru değil, hadi diyelim aldatıyor olsa da zaten er geç ortaya çıkar. Sizin karışmanızı gerektiren bir durum yok. Bazı durumlarda insanlar sevgililerinin aldatmasına rağmen bile isteye kabul ediyor, kötü olan 3. kişiler oluyor. Herkesin ilişki dinamiği farklı.

Eger gercekten kiz arkadasini dusunuyorsan, o cocuk hakkinda uyari da bulunursun. Ama bunu kiz arkadasina herhangi bir ithamda bulunmadan yaparsin. Elinde somut deliller olmadan boyle bir konuyu dillendirmen cok yanlis. Iftiraya girer. Kendine insanlarin yaptiklarini da bu kadar dert edinme

Nasıl bana ne? Nasıl bir vicdanınız var ki? Arkadaşımın sevgilisini de tanıyorum. Çocuk o kadar mutlu ki. Yazık değil mi peki ihanete uğrasa?

Ha?
Aldattığını buradan tespit ettirip kıza gidip "duuurrrrğğğ o çocuk seni aldatıyoooorr" mu diyeceksiniz?
Bayağı bayağı size ne yani?

Bize ne? Size ne? Kime ne?

Arkadaşınızın sevgilisi size mi dert? Vicdan la ne ilgisi var. Detektiflik ajansı mı burası. Fal mı bakalım. İki kişi geziyor aldatıyor mu... Hımmm evett boynuz görüyoruz mu diyeceğiz.

Ben arkadaş olmadım. Ortak arkadaşlarimiz dolayisiyla tanistik. Ben pek muhatap olmuyorum zaten

Önce ortak arkadaşımız dediniz sonra sağlam pabuç değil diyorsunuz ben tanıştırıldım sadce diyorsunuz ama hep beraber çıkmışsınız dışarı ve sonra masadan kalkıp ayrı konuşmaları gücünüze gitmiş en başta da hiç çocuk için öyle demediniz çarpıtmayın şimdi aldatma falan ağır ithamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…