- 24 Eylül 2013
- 9.980
- 32.758
- 748
- Konu Sahibi MutlulukVeSevgi
-
O zaman koşun yaygara çıkarın aldatılıyorsun diye. Hemen ortalığı birbirine katın. Aldatılan tarafı kurtarın. Sanki insanın sevgilisi dışında görüşeceği erkek arkadaşı olmayacak. Size ne Yani. Yoksa düzgün bir sevgilisi var ama başka bir erkek de onunla vakit geçiriyor, Gözde olan kız o diye kıskandınız da vazife mi çıkarıyorsunuz kendinizeNasıl bana ne? Nasıl bir vicdanınız var ki? Arkadaşımın sevgilisini de tanıyorum. Çocuk o kadar mutlu ki. Yazık değil mi peki ihanete uğrasa?
Konu açıyorsanız her yoruma katlanmalısınız, katlanmayacaksanız şayet konu açmamaya özen gösterin. İstediğinizi alamayınca “mantıksız” diye bir yorumda bulunamazsınız. Sevdiğiniz arkadaşınızın hayatına karışmayın, dokunmayın, uyarmayın, düşünmeyin.Yazdiginiz yorumlar çok mantiksiz. O çocuk zaten sağlam pabuç değil. Arkadaşimı seviyorum ki onu düşünüyorum.
İstiyor ki “evet aldatıyor” diyelim .. ortada bir bahane Yok biz gaza getirmiş olcaz , düşüncelerine ortak suçlu arıyorKonu açıyorsanız her yoruma katlanmalısınız, katlanmayacaksanız şayet konu açmamaya özen gösterin. İstediğinizi alamayınca “mantıksız” diye bir yorumda bulunamazsınız. Sevdiğiniz arkadaşınızın hayatına karışmayın, dokunmayın, uyarmayın, düşünmeyin.
Sonraki konularınız da sizi “suçlandım iftira atıyorlar ben ne yapayım” sorularınızı görmek istemediğimizden bu yorumlar.
Astoria Geçmişte, sevgilisi olan kızlara asıldığı oldu.
Eger gercekten kiz arkadasini dusunuyorsan, o cocuk hakkinda uyari da bulunursun. Ama bunu kiz arkadasina herhangi bir ithamda bulunmadan yaparsin. Elinde somut deliller olmadan boyle bir konuyu dillendirmen cok yanlis. Iftiraya girer. Kendine insanlarin yaptiklarini da bu kadar dert edinmeYazdiginiz yorumlar çok mantiksiz. O çocuk zaten sağlam pabuç değil. Arkadaşimı seviyorum ki onu düşünüyorum.
Astoria Geçmişte, sevgilisi olan kızlara asıldığı oldu.
Ben arkadaş olmadım. Ortak arkadaşlarimiz dolayisiyla tanistik. Ben pek muhatap olmuyorum zatenMadem bu kadar arızalı bir tip niye arkadaş oldunuz ?
Benim çevremde birilerinin "sağlam pabuç değil bu" dediği kimseler yok mesela.
Nasıl bana ne? Nasıl bir vicdanınız var ki? Arkadaşımın sevgilisini de tanıyorum. Çocuk o kadar mutlu ki. Yazık değil mi peki ihanete uğrasa?
O zaman kız arkadaşınız da saglam pabuc degil. Baksanıza adamin sohbetinden keyif aliyor ve sizi cok da takmiyor belli ki.Ben arkadaş olmadım. Ortak arkadaşlarimiz dolayisiyla tanistik. Ben pek muhatap olmuyorum zaten
Bize ne? Size ne? Kime ne?Merhaba çok konu açtığım için kızanlar olmus ama aklima takilanlari sorma ihtiyaci hissediyorum. Yakin bir kiz arkadasim var. Çok iyi ve düzgün bir insan. Bir ilişkisi var. Bir de ortak bir erkek arkadaşimiz var o çocuk pek sağlam pabuç degil her şey beklenir ondan. Bu ikisi birkac gundür disari cikip geziyorlar. Sordum arkadasima dedim ki ne yapiyorsunuz ne konuşuyorsunuz? Dedi ki ailevi ozel problemlerini anlatiyor bana. Arkadaşımın sevgilisi de çok iyi bir insan. Arkadaşım çok iyi ondan hiç beklemem böyle bir şey. Sizce?
Arkadaşınızın sevgilisi size mi dert? Vicdan la ne ilgisi var. Detektiflik ajansı mı burası. Fal mı bakalım. İki kişi geziyor aldatıyor mu... Hımmm evett boynuz görüyoruz mu diyeceğiz.Nasıl bana ne? Nasıl bir vicdanınız var ki? Arkadaşımın sevgilisini de tanıyorum. Çocuk o kadar mutlu ki. Yazık değil mi peki ihanete uğrasa?
Ben arkadaş olmadım. Ortak arkadaşlarimiz dolayisiyla tanistik. Ben pek muhatap olmuyorum zaten
Siz kendinizi sorgulayin.Konu sahibi kiskancligini farkettiginden,suan aynaya bakip kendini sorguluyordur diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?