Arkadaşım:/ siz ne düşünürsünüz?

Kafanfilm000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
676
529
103
Merhaba arkadaşlar,

Daha önce tanıdığım ama son bir sene samimi olduğum bir arkadaşım var. Arkadaşımla çok iyiydik birbirimizi hep arar sorardık ama şimdi mesajlarima soğuk cevap veriyor, hiç arayıp sormuyor ve çok üzülüyorum, ona karşı yanlış bir şeyimin olduğunu da düşünmüyorum... :KK43:

2 - 3 hafta önce ortak bir arkadaşımız annemle ikimizi evlerine iftara çağırdı o gün konuştuğumuzda napıyorsun diye sorduğunda x'lere iftara gidiyoruz dedim. Acaba o çağrılmadığı için bana kırılmış olabilir mı? Ama benlik bi durum değil onu da cagirsam arkadaşıma ayıp olurdu.
Bir de arkadaşımın sevgilisi var. Sevgilisinin erkek arkadaşları falan grup olarak bir kaç kere beraber takıldık. Arkadaşımın sevgilisinin arkadaşlarından biri bana netten beni begenip hoslandigini ve çıkmak isyedigini söyledi.Ben de kabul etmedim. Daha sonra arkadaşım sevgilisi ve onun erkek arkadaşlarıyla buluşalım dedi. Ben de kabul etmedim ve nedenini söyledim. (Arkadaşlarından birinin bana netten yazdığını o yüzden istemediğimi söyledim ) Daha sonra sevgilisi beni aradı. Arkadaşım ondan ayrılmış. Sebep olarak da arkadaşların arkadaşlarıma asılıyor demiş. Hemen arkadasimi aradım sevgilisinin beni aradığını, ne olup ne bittiğini sordum ve bu kez arkadaşım iyice sinirlendi. Seni aramasına gerek yoktu falan dedi.

Evet sevgili ve akıllı kk üyeleri... Arkadaşım bu anlattığım nedenlerden dolayı arayıp sormuyor olabilir mı? Ne yapmaya çalışıyor? Arkadasimi gerçekten çok seviyorum ben hiç mana vermedim bulara :KK43: siz ne dersiniz?

Arkadasinin sevgilisi neden seni ariyor ne mana? Ben arkadaşinin yerinde olsam ben de cok kizardim ama sana degil sevgilime. Kiskanmis olabilir bana kalirsa ki hakli olurdu.
Arkadaşımın sevgilisi bana arkadaşım sana netten yazmış ama benim haberim yoktu dedi, , arkadaşım, sevgilisine arkadaşların arkadaşlarıma asılacaksa görüşmeyelim demiş. Beni aramasını da anlamadım zaten benlik bir olay değil :(

Arkadaşımın sevgilisi bana arkadaşım sana netten yazmış ama benim haberim yoktu dedi, , arkadaşım, sevgilisine arkadaşların arkadaşlarıma asılacaksa görüşmeyelim demiş. Beni aramasını da anlamadım zaten benlik bir olay değil :KK43:
Evet sizlik degil. Ama ben arkadasinizin yerinde olsan size de kizardim sebebi yok ama sonucta aramis sevgilisi ya. Bence cok da büyütmenin alemi yok. Sizden uzak duruyorsa siz de uzak durun. Gereksiz yere sorguladikca iciniz icinizi yer en iyisi bosverin yok sayin onu munakasaya girmeye gerek bile yok

Aranızda bir sorun var belli ki, bunu halletmek için yüzyüze konuşmanız gerek, ancak bu şekilde neye kırıldığını anlayabilirsin. Bu arada erkek arkadaşı seni aradığında muhtemelen kız arkadaşın aramıştır onu neden aradın diye ve çocuğun kıza ne anlattığını bilmiyoruz. Belki yalan yanlış yapmadığın yorumlar yaptığını anlattı arkadaşına ve bu yüzden kız senden uzak duruyordur.

Bence arkadaşını kaybetmemek için gerekeni yapmalısın, bir çok kız arkadaş bu kadar sağlam durup rahatsız olduğun bu asılma durumunda bu kadar sert çıkış yapıp bıçak gibi kesmez. Değerini bil yani diyeceğim ama muhtemelen bilirsin zaten.

Neden numaralarınız herkeste var? İlla arkadaşınızın sevgilisiyle tanışmak zorunda mısınız anlayamıyorum sizi.

Numaram var çünkü sevgilisi arkadaşıma sürpriz yapmıştı. Organize olmak ve arkadasimi mekâna getirmem için haberleşmemiz gerekiyordu. Ben de numaramin herkeste olmasından hoşlanmam elbette...

Aranızda bir sorun var belli ki, bunu halletmek için yüzyüze konuşmanız gerek, ancak bu şekilde neye kırıldığını anlayabilirsin. Bu arada erkek arkadaşı seni aradığında muhtemelen kız arkadaşın aramıştır onu neden aradın diye ve çocuğun kıza ne anlattığını bilmiyoruz. Belki yalan yanlış yapmadığın yorumlar yaptığını anlattı arkadaşına ve bu yüzden kız senden uzak duruyordur.

Bence arkadaşını kaybetmemek için gerekeni yapmalısın, bir çok kız arkadaş bu kadar sağlam durup rahatsız olduğun bu asılma durumunda bu kadar sert çıkış yapıp bıçak gibi kesmez. Değerini bil yani diyeceğim ama muhtemelen bilirsin zaten.
Evet haklısınız yüz yüze konuşmamız gerek. Ben ona sordun ne olup bittiğini ama bana bir şey anlatmadi sadece sevgilisine çok kızdığını söyledi. Açıkçası ne olup bittiğini acık acik anlamasını isterdim... :(

Cok degisik bir arkadasmis. Sevgilimin arkadasi benim arkadasima asiliyorsa ben neden sevgilimden ayriliyorum? Asilmakta degil bu. Hoslandigini soylemis. Taciz etmemis ki gunlerce. Her seyden dolayi sizden uzaklasmis olabilir. Degisik bi dusunce yapisi. Ayrilis nedeni olarak sizide sucluyor olabilir belli olmazm

Evet sizlik degil. Ama ben arkadasinizin yerinde olsan size de kizardim sebebi yok ama sonucta aramis sevgilisi ya. Bence cok da büyütmenin alemi yok. Sizden uzak duruyorsa siz de uzak durun. Gereksiz yere sorguladikca iciniz icinizi yer en iyisi bosverin yok sayin onu munakasaya girmeye gerek bile yok

Üzülüyorum çünkü bir suçum bir benlik neden yok ki soğuk durmasını gerektiren :(

Cok degisik bir arkadasmis. Sevgilimin arkadasi benim arkadasima asiliyorsa ben neden sevgilimden ayriliyorum? Asilmakta degil bu. Hoslandigini soylemis. Taciz etmemis ki gunlerce. Her seyden dolayi sizden uzaklasmis olabilir. Degisik bi dusunce yapisi. Ayrilis nedeni olarak sizide sucluyor olabilir belli olmazm
Evet çocuk sadece bir kez sordu. Ben de olumsuz cevap verince hiç ısrar etmedi, Tamam teşekkür ederim dedi sadece..

Birbirinizi çok gereksiz yere yormuşsunuz. Arkadaşınız tam bir ergen gibi davranmış. 24 yaşında bi de.

Back
X