Arkadaşım trip atıyor

Surekli aciklama yapip kendinizi rahatlatmaya çalışmışsınız ama arkadaşınız sonuna kadar haklı. Asko asko diyip konuşacak kadar samimi, arkadaşınıza yardim etmeyi denemeyecek, benim işim değil o bu şu yapmalı diyerek kestirip atacak kadar uzaksınız. Bu ne perhiz bu ne turşu.
Ya doğru olabilir bir şey demiyorum ama o kadr yardım istediğinde yardım ettim o zaman kankaydım şimdi 1 kere bir şeyini yapmadım diye trip yiyorum tamam haklı da burası da beni düşündürüyor

Haklı olabilirsiniz.
Hayır bileti değişmedi değişmez çukur hangi acentadan alındıysa o acenta halletmeli bende hangi acentadan alındığını bilmiyorum biletleri incelediğimde de yazmadı bende çok yurtdışı kısımlarını hallettim biliyorum. Arkadaşıma da bnu söyledim.

Acentanin onemi yok, direkt havayolu sirketi ile de yapilabilir bu islem.
Hatta acentanin alacagi ucreti de diskalifiye etmis olursunuz.

Nitekim, olan olmus, oyleydisi boyleydisi kalmamis durumun.
Arkadasiniz aranizdaki samimiyetten dolayi bu kadar size trip atiyor.
Samimi olmayan bir is arkadasiniz olsaydi eger "bu benim sorumlulugumda olan birsey degil" diyerek cikardiniz isin icinden. Kimse de size triplenmezdi, konu kapanirdi.
O yuzden onun trip atmasi gayet dogal.
Siz de arkadasinizi kaybetmek istemiyorsaniz, dondugunde konusursunuz.

Fakat tavsiyem, her zaman is arkadaslari ile aranizda o mesafe olmali.
Aksi halde cok yorulursunuz.

İyi de burada önemli olan size atılması vs değil. Ya da o kızın sizin işiniz olsa yapmaması değil.
Sizin yakın bir arkadaşınız sizden yardım istemiş.
Siz de başınızdan savmış uğraşmamamışsınız.
İstediğiniz kadar açıklama yapın dışarıdan görünen bu ve arkadaşınız haklı
Ya doğru olabilir bir şey demiyorum ama o kadr yardım istediğinde yardım ettim o zaman kankaydım şimdi 1 kere bir şeyini yapmadım diye trip yiyorum tamam haklı da burası da beni düşündürüyor

Alt tarafı bilet değiştirecektiniz amma yokuş yapmışsınız.
Sanki arkadaşınızı sırtınızda taşıyacakmış gibi davranmanıza gerek yoktu
yapamazdım olmazdı vs diyene kadar, bir telefon bir Mail zor olmazdı, asko asko dediğiniz arkadaşınız için.
Asko ne ya 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Acentanin onemi yok, direkt havayolu sirketi ile de yapilabilir bu islem.
Hatta acentanin alacagi ucreti de diskalifiye etmis olursunuz.

Nitekim, olan olmus, oyleydisi boyleydisi kalmamis durumun.
Arkadasiniz aranizdaki samimiyetten dolayi bu kadar size trip atiyor.
Samimi olmayan bir is arkadasiniz olsaydi eger "bu benim sorumlulugumda olan birsey degil" diyerek cikardiniz isin icinden. Kimse de size triplenmezdi, konu kapanirdi.
O yuzden onun trip atmasi gayet dogal.
Siz de arkadasinizi kaybetmek istemiyorsaniz, dondugunde konusursunuz.

Fakat tavsiyem, her zaman is arkadaslari ile aranizda o mesafe olmali.
Aksi halde cok yorulursunuz.
Havayoluyu aradığınzda işlemin acentadan yapıldığı için acentayı araman gerekiyor aradığınızda havayolunu bunu sesli yanıt sistemi ile de söylüyorlar uzun zamandır yapmıyorsunuz sanırım yani ben arasaydımda beni acebtaya yönlendirecekti .

doğru olabilir bir şey demiyorum ama o kadr yardım istediğinde yardım ettim o zaman kankaydım şimdi 1 kere bir şeyini yapmadım diye trip yiyorum tamam haklı da burası da beni düşündürüyor

Alt tarafı bilet değiştirecektiniz amma yokuş yapmışsınız.
Sanki arkadaşınızı sırtınızda taşıyacakmış gibi davranmanıza gerek yoktu
yapamazdım olmazdı vs diyene kadar, bir telefon bir Mail zor olmazdı, asko asko dediğiniz arkadaşınız için.
Asko ne ya 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Bir kere istememiş ki. Israrla sizden yardım istemiş gibi okudum yazdıklarınızdan.
Diğer kısmı ise arkadaşınızın bileceği iş.

Bir kere istememiş ki. Israrla sizden yardım istemiş gibi okudum yazdıklarınızdan.
Diğer kısmı ise arkadaşınızın bileceği iş.
Israrla kastı sadece söyledi ve biletleri attı o kadr bir de ikda ki kız kçnı kaldırmaz dedi yapmak için bende durumu izah ettim ..

Düşündürüyorsa arkadaşlığınızı bitirin.
Hem hata yapıyorsunuz hem trip yiyorum diyorsunuz.
Böyle şeyleri kaldıramıyorsanız arkadaşlığınızı bitirin

Düşündürüyorsa arkadaşlığınızı bitirin.
Hem hata yapıyorsunuz hem trip yiyorum diyorsunuz.
Böyle şeyleri kaldıramıyorsanız arkadaşlığınızı bitirin
Hayır ben sadece haklı olabilir ama sadece sırf q kere bir şey yapmadım diye bu kadrı fazla dedim ben ona yardım ederken severek yaptım şimdi böyle 1 kere oldu diye üzüldüm açıkçası yaparken iyiydim 1 kere yapmayınca mı kötü oldum

Günaydın
Arkadaşım dediğim iş arkadaşım ofiste iyi anlaştığım insan gayet yakınız ve samimiyiz. İş için yurtdışındaydı . Ve karşı firmayla vize ulaşım bilet malzeme hep ik da ki kız ilgilendi. Karşı firmadakileri o biliyor.. ptesi bu sabah döneceklerdi test zorunluluğu gelmiş bu yuzden ctesi gunu bana yazdı kanka biletimi pazar a alsana test yapmaktan kurtulayım diye neymiş patrona söylemiş sehid87 ye at değiştirsin bende durumu açıkladım iyide ben hiç bir şey bilmiyorum ki nereden aldı kim aldı vs dedim işte bizim acentayla görüşecekmişim iyi de aşko dedim o işlerle hep ik da ki ilgilendi . Ya o kçnı kaldırıp yapmaz dedi hem patron senn ismini verdi ben sana biletleri atayım dedi attı dur dedim ben patrona yazayım bende yazdım işte ben bilmiyorum vs o da tamam ben ikda ki kızı ararım dedi kapandı. Ya şimdide arkadaşım buz gibi benmle yazdıkça cvp veriyor geldiğini bile ben yazdım öyle öğrendim hgdin dedim hbduk demedi..durumu da ona anlatmıştım ik da ki kız yapmayacak haftasonları tlfnları açmıyor diye bana söyledi patron aşko dedim ben bilmiyorum ki kadının adını nasıl değişiklik yapılır fln dedim patron seni dedi diye yazdım brn yollamış olayım dedi iyi dedim. Karşı firmadan kimle konuştuğunu bile bilmiyorum acentayla nasıl halledeyim. Arkadasım resmen tripli direk memlekete gidecekmiş vs yazmadı bile . Samimiyiz diye istedi o kız yapmaz sen yap diye ama durumu açıklamama rağmen tripli. Kendinin anlaması lazımdı. Ben bizim acentayla neden konuşuyorum ki ayrıca kim hallettyse o arasın patron ik da ki kızın yapmayacağını biliyor her haftasonu ben arıyorlar tamam eyw arkadaşımn durumu ama bileti kim aldıysa onun değişiklik yapması gerekiyor böyle de söyledim . Şimdide böyle davranınca bana üzüldüm açıkçası .
Sesli harfleri neden yutuyorsun ayy gözum kanadı

'Aşko'lari cok gorunce aklima askonun doğum günü videosu geldi

Hayır ben sadece haklı olabilir ama sadece sırf q kere bir şey yapmadım diye bu kadrı fazla dedim ben ona yardım ederken severek yaptım şimdi böyle 1 kere oldu diye üzüldüm açıkçası yaparken iyiydim 1 kere yapmayınca mı kötü oldum
Siz arkadaşınızdan daha çok trip atıyorsunuz sanırım 😄
Yahu insan sevdiği kişiye kırılır alınır.
Siz de hemen bu zamana kadar yaptıklarınızı mı öne sürüyorsunuz?
Başınızdan savmışsınız bir kere iki keresi yok ki bunun
İlişkiniz iyiymiş kırılmış belliki
Özür dileyip gönül almak varken bu şekilde sorgulamanız bir şeyi değiştirmeyecek.
Benim en yakın arkadaşım olsa aynı şekilde yapsa ben de kırılırdım
Üstelik ona da bu şekilde bu zamana kadar severek yaptım 1 kez yaptım böyle trip atıyorsun falan da dese görüşmeyi bile keserdim
Demekki arkadaşlık ilişkisi düşündüğüm kadar yokmuş aramızda diye düşünürdüm

Siz arkadaşınızdan daha çok trip atıyorsunuz sanırım 😄
Yahu insan sevdiği kişiye kırılır alınır.
Siz de hemen bu zamana kadar yaptıklarınızı mı öne sürüyorsunuz?
Başınızdan savmışsınız bir kere iki keresi yok ki bunun
İlişkiniz iyiymiş kırılmış belliki
Özür dileyip gönül almak varken bu şekilde sorgulamanız bir şeyi değiştirmeyecek.
Benim en yakın arkadaşım olsa aynı şekilde yapsa ben de kırılırdım
Üstelik ona da bu şekilde bu zamana kadar severek yaptım 1 kez yaptım böyle trip atıyorsun falan da dese görüşmeyi bile keserdim
Demekki arkadaşlık ilişkisi düşündüğüm kadar yokmuş aramızda diye düşünürdüm
Hayır trip atmıyorum sadece 1 kere yapılmadı diye hemen bu sekılde davranılması garibime gitti direk söyleyebilir normal de söyler çünkü yada bende söylerdim kırılabilir kızabilir trip atabilir bunlar normal bana trip atması demek ki beni seviyormuş aramız düzelir düzelmez değil bana da onun tarafından yapıldı konustuk hallettik ses etmedim belli bile etmedim hemen ilk hata da diye. Birbirimizi idare etmeyecek isek hemen ilk hata da böyle davranacaksak ne anladım ben.

Asko?
İk da ki?
Hgdin
Hbduk
Arkadasim soyluyorum ama alinmayin,is sahibi okumus insansiniz. Boyle yazmayin ya,valla ilkokul ogretmeniniz hayattaysa kahrindan ölür,hayatta degilse de mezarinda ters döner bu nedir ya?

Asko?
İk da ki?
Hgdin
Hbduk
Arkadasim soyluyorum ama alinmayin,is sahibi okumus insansiniz. Boyle yazmayin ya,valla ilkokul ogretmeniniz hayattaysa kahrindan ölür,hayatta degilse de mezarinda ters döner bu nedir ya?
Nasıl yazıldığını biliyorum normal hayatta böyle konuşmuyorum buraya yazarken öyle yazdım ne çok kelimelere takılıyorsunuz derde yada konunun içeriğine değilde . Rahatsızsanz cvp vermeyin lütfen

Bu kadar samimiyseniz ilgilenmeniz uğraşmanız gerekirdi, olmuyorsa bile sorabilirsiniz, yapmanız gerekeni yapabilirdiniz sonra olmadı derdiniz.

Back
X