Allah yardımcısı olsun ne diyelim.ya tedavi görecek yada siz o çocuğu tanıyorsanız fedakarlık edip konuşacaksınız.başka çıkarı yok
Arkadaşının ki aşk değil.Psikolojik yardım almalı.Kimseyi zorla kendine aşık edemez kendi istiyor diye.arkadaşım burayı okuyacak hesabı yok bir çok defa konuştum kurtulamıyor belki siz de yorumlarsanız net algılar.
Sosyal yardım işinde gönüllü arkadaşım yine oradan biri ile tanışıyor. Arkadaş olarak görüşüyorlar ama benim arkadaş aşık oluyor. İlk adımı da kendi atıyor ama red ediliyor sebebi söylemiyor adam.
Ama arkadaş takıntı halinde sürekli belki sever diye.
Sevdiği kişiyi bende bir kaç defa gördüm yardıma gittiğim de gizemli biri ama çok kibar ama fazla konuşmaz etmez ev iş ihtiyaç sahiplerine yardım edermiş nadir dışarı çıkar çıksada tek gidermiş arkadaşımın demesine göre.
Yaklaşık 7 aydır ruh gibi uzak olamıyor beni de üzüyor bu durum
Çok zor bir durum ama ya vazgeçecek ya vazgeçecek!Birlikte daha çok vakit geçirin onu ondan uzak tutmaya çalış...
Evlilik nişan vs yok ondan eminiz ama saplantı takıntı maalesefAdam evli olabilir
Sözlü olabilir
Nişanlı olabilir
Sevgilisi olabilir
Ya da arkadaşınız ona hitap etmiyordur
Takıntı yapacak ne var
Adam bekar da olsa her beğendiği onu sevmek zorunda değilEvlilik nişan vs yok ondan eminiz ama saplantı takıntı maalesef
Adam bekar da olsa her beğendiği onu sevmek zorunda değil
Adam bekar da olsa her beğendiği onu sevmek zorunda değil
İyi yapmışsın ama yeterli değil herhalde gerçi böyle bir durum nasıl aşılır bende bilmiyorum ama en ufak hareketini itici bir hareketmiş gibi arkadaşıma yansıtırdım herhalde ondan soğuması için elimden geleni yapardım herhaldeDostu olarak elimden gelenin fazlasını yapıyorum.
Gönüllü yardım işine de göndermedim bi kaç defa
İyi yapmışsın ama yeterli değil herhalde gerçi böyle bir durum nasıl aşılır bende bilmiyorum ama en ufak hareketini itici bir hareketmiş gibi arkadaşıma yansıtırdım herhalde ondan soğuması için elimden geleni yapardım herhalde
Arkadaşına yeni birini bul geçer bu durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?