arkadaşım ve aşkı

RazEy

Herkes kendi içine baksın....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
2.678
2.089
133
arkadaşım burayı okuyacak hesabı yok bir çok defa konuştum kurtulamıyor belki siz de yorumlarsanız net algılar.

Sosyal yardım işinde gönüllü arkadaşım yine oradan biri ile tanışıyor. Arkadaş olarak görüşüyorlar ama benim arkadaş aşık oluyor. İlk adımı da kendi atıyor ama red ediliyor sebebi söylemiyor adam.

Ama arkadaş takıntı halinde sürekli belki sever diye.

Sevdiği kişiyi bende bir kaç defa gördüm yardıma gittiğim de gizemli biri ama çok kibar ama fazla konuşmaz etmez ev iş ihtiyaç sahiplerine yardım edermiş nadir dışarı çıkar çıksada tek gidermiş arkadaşımın demesine göre.

Yaklaşık 7 aydır ruh gibi uzak olamıyor beni de üzüyor bu durum :(

Allah yardımcısı olsun ne diyelim.ya tedavi görecek yada siz o çocuğu tanıyorsanız fedakarlık edip konuşacaksınız.başka çıkarı yok

allah yardımcısı olsun ne diyim kendini zorla sevdiremeyeceğine göre :KK43:vazgeçicek bu sevdadan

Allah yardımcısı olsun ne diyelim.ya tedavi görecek yada siz o çocuğu tanıyorsanız fedakarlık edip konuşacaksınız.başka çıkarı yok

Arkadaşım zaten tedavi görüyor psikolojik beni korkutan o. Lise arkadaşım ve çok ağır şeyler yaşadı. Ben konuşayım diye belirttim kabul etmedi konuşsam mı ki ?

Kendi kendine aşık olan insanları hiç anlamamışdır, o yüzden empati yapamıyorum. Siz hoşlandınız diye o da sizden hoşlanmak zorunda mı? Niye bir açıklama yapması gerekir ki? İlgilenmiyorum yeterli bir cevaptır benim için.
Böyle uzun süre platonik aşk acısı çekenler, aşkın kendisinden çok o acı halini seviyorlar gibi geliyor bana.
Kendine acıma, erişilmez aşkı yüceltme, ulaşılmaz hedefin bir nevi hayatı anlamlandırması vs.
Üzülmek mi gerekir bu kişilere bilmiyorum. Bence tuhaf bir şekilde onlar halinden memnun. Yoksa silkinip bu halden kurtulmak için onlarca neden var.

Aşk değil basit bir hoşlantı bile olsa, reddedilince "takıntı" halini alabiliyor.
Ayrı bi mekanizma var burada, o hissettiği şeyin aşk olmadığını, başka bir şeye dönüştüğünü anlar bir süre sonra,
anlar ve "Salakmışım" diye de güler haline.

Ümidini öldürsün başka türlü olmaz.
Hatta psikolojisi çok bozuluyorsa arkadaşının, gitsin adamla bi daha konuşsun,
adam bunu bi daha reddetsin gelir belki kendine.

arkadaşım burayı okuyacak hesabı yok bir çok defa konuştum kurtulamıyor belki siz de yorumlarsanız net algılar.

Sosyal yardım işinde gönüllü arkadaşım yine oradan biri ile tanışıyor. Arkadaş olarak görüşüyorlar ama benim arkadaş aşık oluyor. İlk adımı da kendi atıyor ama red ediliyor sebebi söylemiyor adam.

Ama arkadaş takıntı halinde sürekli belki sever diye.

Sevdiği kişiyi bende bir kaç defa gördüm yardıma gittiğim de gizemli biri ama çok kibar ama fazla konuşmaz etmez ev iş ihtiyaç sahiplerine yardım edermiş nadir dışarı çıkar çıksada tek gidermiş arkadaşımın demesine göre.

Yaklaşık 7 aydır ruh gibi uzak olamıyor beni de üzüyor bu durum :KK43:
Arkadaşının ki aşk değil.Psikolojik yardım almalı.Kimseyi zorla kendine aşık edemez kendi istiyor diye.

arkadaşım tedaviyi başka sebepten dolayı görüyor 4 ay önce annesini de kaybetti. Yüzü hiç gülmedi garibimin.

Aynı şeyleri defalarca anlatım ama nafile unutcam şu bu diyor yine aynı.

Benim konuşmam doğru olmaz ama konuşsam mı ? Bi kaç defa gördüm ayak üstü konuştuk

Çok zor bir durum ama ya vazgeçecek ya vazgeçecek!Birlikte daha çok vakit geçirin onu ondan uzak tutmaya çalış...

Adam evli olabilir
Sözlü olabilir
Nişanlı olabilir
Sevgilisi olabilir

Ya da arkadaşınız ona hitap etmiyordur
Takıntı yapacak ne var

Çok zor bir durum ama ya vazgeçecek ya vazgeçecek!Birlikte daha çok vakit geçirin onu ondan uzak tutmaya çalış...

Dostu olarak elimden gelenin fazlasını yapıyorum.

Gönüllü yardım işine de göndermedim bi kaç defa

Adam evli olabilir
Sözlü olabilir
Nişanlı olabilir
Sevgilisi olabilir

Ya da arkadaşınız ona hitap etmiyordur
Takıntı yapacak ne var
Evlilik nişan vs yok ondan eminiz ama saplantı takıntı maalesef

Dostu olarak elimden gelenin fazlasını yapıyorum.

Gönüllü yardım işine de göndermedim bi kaç defa
İyi yapmışsın ama yeterli değil herhalde gerçi böyle bir durum nasıl aşılır bende bilmiyorum ama en ufak hareketini itici bir hareketmiş gibi arkadaşıma yansıtırdım herhalde ondan soğuması için elimden geleni yapardım herhalde

İyi yapmışsın ama yeterli değil herhalde gerçi böyle bir durum nasıl aşılır bende bilmiyorum ama en ufak hareketini itici bir hareketmiş gibi arkadaşıma yansıtırdım herhalde ondan soğuması için elimden geleni yapardım herhalde

Yeterli gelmiyor maalesef. Kötülemeyi deneyecem ama sağolun

Back
X