mrb kızlar. geçen dönem çalıştığım okulda tanıştığım bir arkadaşım vardı. bende boşanma derdi arkadaşlarımın darbesi derken bu kızla arkadaş olduk. saolsun bana destek oldu.görüşmeye başladık dışarıda da....bu yaz tatile aiesinin yanına gitti,dönünce bana boşanmak istediğini söyledi ve benden akıl istedi.boşanmış sorunlu bir evlilikten çıkmış ben başkasına akıl verecekmişim!!! konusu şöyle ki; beş yıllık evliler.22yaşında evlenmiş eşi 5yaş büyük. evlendikten 1ay sonra MS(emes) hastalığı çıkmış eşinde. baya sıkıntılı süreç geçirmişler. doktor çocuğun olur ama olsada sen normal babalar gibi olamazsın falan demiş.... bu hastalık ilerleyen yıllarda o çok mutlu çifti tüketmiş. cinsel hayatları bitmiş.ayda 1kere falan kadının zorlamasıyla birlikte olmşlar. kocasının ilgisi azalmış.... kavgalar artmış,saygı bitmiş....kocası senin bnmle mutlu olmadığının farkındayım kendini ne zaman hazır hissedersen boşanırız demiş. çünkü ben sana yetmiyorum baba olamam o cocuga da babalık yapamam gibi konuşmuşlar.....arkadaşında evliliği sürdürmek istemiyor,rahibe gibiyim,bebek istiyorum,dokunulmak,sevilmek,öpülmek istiyorum,kadın olduğumu hissetmek istiyorum diyor... boşanmak istediğini soyledi....siz olsanız ne yapardınız? sağlık allahtan gelen bir sey elbette bu durumda evliliği devam ettirmek ne kadar doğru?