arkadaşım ve eşimin samimiyeti

mutsuzperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
966
341
73
Kızlar selam,

Aynı bölümde olduğum bi arkadaşım var son zamanlarda sık görüşür olduk,eşimde arkadaslarımı tanımak bilmek ister geçen tanıştırdım,çok sevdi düzgün kız dedi.Arkadaşımdan bu güne kadar kötü bi elektrik almadım gercekten oturaklı birisi,çok güzel sürekli spor yapan,uzun ve sarışın her erkeğin dikkatini çeken birisi.

Geçen gün eşim bizi bi cafeden aldı başka bi mekana geçtik,arabada eşim sakız çiğniyodu oda istedi eşim hep yarım çiğner,yarısı var ama ısırdım dedi oda olsun çiğnemek istiyorum dedi aldı azına attı,sonra cafeye geçtik eşimle arakdasım kahve istedi yanlıskla karısmıs şekerli kıza sade eşime gitmiş ,eşim tam garsona değişin diyodu kız ben içerim dedi aldı eşimin kahvesini içti oda onunkini.O akşamın sonunda saat 11 falan oldu arkadasımın evide 15 dk mesafede,sen nasıl gidiceksin ben bırakıyım seni falan dedi.Öyle gittik bıraktık.

Kuruntu yapmak istemiyorum,böyle bişeyi yakıştıramam ama çok fazla samimiyetten rahatsız oluyorum.Sizce normal mi yoksa haklı mıyım böyle hissetmekte?

valla artık bu dünyada olmaz diye birşey yok benim için.. bence siz rahatsızlık duyuyorsanız arkadaşınızla eşinizi aynı ortamda bulundurmayın. başbaşa görüşün arkadaşınızla. eşinize de birşeyden bahsetmeyin bence..
ve de arkadaşınızın eşinizin sakızını alması bana iğrenç geldi, ama belki arkadaşınız herkesin sakızını alıyordur tanımadığımız için bilemiyorum..

arkadaş cok güzel özetlemiş .. sakın eşine böyle birşey söyleyip, yakıştırma cok büyük hata yaparsın, sana

Son düzenleme:
o arkadaştan uzak durmak en iyisi...
siz nekadar samimi olup sık görüşürseniz eşinizde okadar samimi olur ileride...
bazı kadınlar hırs yapar böyle konuları nasıl asalak bi düşünme benim kafam almıyor ama başkalarının kocaları sevgilileri onlara hayranlık duyunca egoları besleniyo sanırım

Bence de arkadaşınızla pek sık görüşmeyin artık. Kafanızda soru işaretleriyle dolaşmazsınız, sizin için en iyisi bu. Yapmaz dediğiniz insanlar neler yapıyor artık bu dünyada..

Şahsen ben de olsam huylanırdım. Kız arkadaşımla eşimi bir araya getirmemeye çalışırım.

Son düzenleme:
valla ne yalan bazılarına abartacak bişey yoktur gibi gelebilir ama ben burda okurken bile sinirim zıpladı. şahsen ben böyle bişeyle karşılaşsam inanın çok sinir olurdum kıskancımdan çatlardım kızın saçını başını yolmak ister ama duruşumu hiç bozmazdım yani rahatsız olduğumu asla belli etmezdim.
şu söyleyeceğim sizi üzebilir ancak ben dudak dudağa olmaktan iğrenmeyeceğim yada rahatsız olmayacağım birinin yarım sakızını yada kahvesini içebilirdim. bu da genelde insanlar için ailesi ve sevgilisi eşi nişanlısı vs olur.
bence o arkadaşınızla mesafeleşin. eşinizle falan görüşmemesi için planınızı ona göre yapın. ve sakın ama sakın bunu eşinize belli etmeyin. çünkü arkadaşımızın dediği gibi aklında yoksa bile aklına sokarsın

isirilmis bir sakiz ,icilmiz kahve ,igrenc ya hani yillardir arkadas olsalar neyse dicem ama yine igrenc, cok civik yersiz bir hareket yani, hem tanisali ne kadar oldu ki , ayyy böyle insanlarla arkadaslik olmaz ( erkek yada kadin) , insan cizgisini yerini mesafesini en önemlisi klassini bilcek ,

bu konularda her zaman ıyı nıyetlı olmusumdur ama artık ınsanlar oyle bozuk kı...
kız arkadasınıza oturaklı demişsiniz ama eşinizin yarım sakızını nası alıyor şaşırdım demek kı çok ta oturaklı değilmiş, aynı ortama sokmamakla beraber eşinize de bu kuruntularınızdan bahsetmeyın..

kafanı karıştırmak istemem ama şahsen bu durumdan bende rahatsız olurdum

senden önce eşinin rahatsız olması lazım bundan. kuruntu yapması lazım. bu kız benim yarım sakızımı niye çiğniyor, bardağımdan niye içiyor diye. ve gereksiz samimiyeti farkedip kendiliğiden meafe koyması lazım. normal bir evli adam bunu yapmalıdır. bunların neresi normal. ben kız arkadaşlarımdan bile hatta onu bırak annemin kardeşimin bardağını bile içmem. bırak bunlar aynı cinsiyet ya da sevgili olmayı arada mesafe ötesi mesafe var. hem ayıp hem de fazla samimiyet. bence eşin de arkadaşın da resmen aranıyor. eşinle aranda sorun olsun, aldatma boşanma vs olsun istemiyorsan kesinlikle mesafe koyo kadınla. aynı zamanda bir araya da gelmesinler. eşinin gerçek yüzünü görmek istiyorsan da bırak gitsin gör bakalım sakızdan bardaktan nerelere gidiyorlar. ikisi de esepsiz. kimsenin yorumunu okumadım ama burada evli olan bir erkeğin yarım sakızını çiğnemeyi ve içtiği içeceğin devamını içmeyi normal bulan kadınlar varsa onların da edebinden şüphe ederim. böyle şeyleri normalleştirmeye gerek yok. bunun sonu iki sevgili değil gayrimeşru bir ilişkidir. başı bağsız hangi çift ne yapıyorsa yapsın ama bu hiiiç olağan bir şey değil.

2 senedir sürekli içiçe olduğum bi'erkek arkadaşım suyumu içti diye o suyu atmıştım. Bana göre ha dudağından öpmüşüm ha ağzının değdiğini yemişim içmişim.

Nerden geliyo bu samimiyet?
Arkadaşın ya çok saf, içi temiz düşünemiyo ya da neyse diğer seçeneği dillendirmek istemiyorum.
Mesafe koy lütfen.

Kizin karakterini uzaktan bilemedigimiz icin ne desek tamamen dogru olmaz. Bazi insanlar yeni tanistirildiklari ortamda, kiz-erkek ayirmadan rahat davranir, kimisi temiz oldugunu dusundugu insanlardan hic igrenmez (boyle bir kiz arkadasim vardi). Bu ozellik tek basina bu kizin art dusunceli oldugunu gostermeye yetmez tabii ki... Ancak size bu kizin tutumu ters geliyorsa bu da sizin karsinizdaki arkadastan beklentiniz, sizin karakter yapiniz. Bu durumda bu kizin davranislari sizi her zaman rahatsiz edecek, ya kizla bu durumu acik acik konusup bastan beklentilerinizi bilmesini ve ona gore davranmasini saglayacaksiniz, ya da kocanizla bir araya getirmeyeceksiniz.

Beni eski eşim arkadaşımla aldattı bilen bilir. Bu olay olmadan cok zaman önce gecen sene bu zamanlar, eşime internetten hediye aldım ve calıstıgı yere gönderdim. Onların da fabrika ayrı ofis ayrı yerdeydi, ofise gitmiş kargo, arkadaşım eşimi aramış kargın geldi ben aldım diye, eşim gidince "hayırdır bana hediye mi aldın" demiş, bunu duyduğumda garipsedim ama arkadaşım olduğu icin önemsemedim.

Böyle böyle baslıyor bu işler. Hepsi öyle olur demiorum ama olmayacağının da garantisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…