• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşım ve eşimin samimiyeti

Bence bu kadar samimiyet yersizz ne demek onun kahvesini içecek,ısırdığı sakızı çiğneyecek insan yeri gelir yakınından bile tiksinir böyle durumlarda.. bana kalırsa dikkat edin.. özellikle arkadaşınız eşinize karşı aşırı samimiyeti hoş değil.. sadece eşiniz değil bana kalırsa sizde biraz uzak durun:34:

mutsuzperi

bence burda kızın midesinin geniş olması var, asılma gibi gelmedi bana bana daha çok midesiz bir bayan var gibi geldi ortada
fakat
ben kıskanç bir insan değilim bunu diğer bir konudada yazmıştım buna rağmen eşimi bekar arkadaşımla birlikte aynı ortama sokmam bekar olmasada sokmam bana göre evli çiftler birbiriyle takılmalı bu benim görüşüm geri kafalılık gibi gelebilir fakat gerek yok aynı cafeye gidip kahve içmeye
bir iş yemeği olur bir düğün olur herkes bir araya gelir o ayrı ama özellikle bir araya gelecekleri bir ortam yaratmam buda bana annemin bir tavsiyesidir
büyükler bazı şeyleri daha iyi biliyor

Son düzenleme:
Bizim okulda da boyle birbirinin bardagindan,
agizdan agiza sigara icen kadinlar erkekler mevcut

Demek ki tiksinmiyorlar

Nasil bir mideyse
Bir cok insanda da var olan bir durum

Ortada cok da fazla buyutulecek bir sey yok ama universitede bir arkadasim vardi platonik takildigi cocugun
kantinde biraktigi bos cay bardagini alir icer,
opmus gibi oldum derdi
Boyle psikopatlar da var :)

Bence esine bir sey deme , burda onun sucu yok
ama arkadasinla arana mesafe koy rahatsiz olduysan..

Bence normal degil, garip bir durum. Ama esinin bir kabahati yok sanki. Arkadasin demis, yok sakizin yarisini cignerim, yok kahveni icerim. Nasil oluyor anlamadim? Hadi igrenmiyorsan bile yanlis anlasilir diye insan boyle seyler yapmaz.
Arkadasliginizi belli bir mekanla sinirlandirabilirsiniz, okul demistiniz yanlis hatirlamiyorsam. Okulun disinda hele yaninizda esiniz varken gorusmeyin mesela. Biraz daha gozlemleyin veya. Butun erkeklere karsi ayni sekilde mi davraniyor?

Bekar arkadaslarımla esımı bır araya getırmem
eslerı yanında omlayanlar arkadaslarımlada kendı esımıde katıp bır program yapmam
yanı ne ısınız var tanımayıverseymıs arkadasını

hiçbir kız arkadaşımı eşim tanımız, tanıştırmam...
ne gerek var..
ben onun erkek arkadaşlarıyla nasıl tanışma gereği duymuosam, o da aynı şekilde...
beraber vakit geçirmeyiz, takılmayız...
eşime çok güveniorum veya arkadaşlarım bana böyle bişey yapmaz diyemiyorum..
bu devirde herkes herşeyi yapar...
samimiyete gerek yok ki tadımız kaçmasın...

yok artık olacak iş değil .bence arkadaşınızın davranışları samimiyetin üstünde bir durum.ister çirkin ister güzel olsun kim olursa olsun bu gibi davranışlar bir bayan için yanlış.

valla midesiz ,yada tiksinmiyor diyelim ama insan biraz düşünceli olur.
tiksinmesen bile arkadaşının kocasının ısırdığı sakızı alıp çiğnemek biraz garip. anlamlı bir hareket hatta. eşler paylaşır sakızı . ama elin yabancısı kocasının ısırdığı sakızı niye alıp çiğniyor. çiğnemese ölcekmi.:ssz:

Son düzenleme:
Yanlış bişiler yazıp seni üzmek yada arkadaşının günahına girmek istemem cnm ama bana çok ters. Ne demek yarım sakızı almak? Ne tuhaf insanlar var ya. Kahve olayı neysede diğerini çok yadırgadım.

Ben olsam arkadaşımla eşimi bir daha kesinlikle biraraya getirmezdim çok yakın değilsen görüşme bile derim. Bu arkadaşının yada eşinin art niyetli olduğu anlamına gelmez ama ne olursa olsun arada herhangi bir kan bağı yok. Bu insanların nikahı düşüyor birbirine.

Arkadaşın evli olsa aile ortamında görüşürsünüz ama bekar kız, güzelde diyorsun. Yani ben bile bir bayan olarak hemcinslerimin bakımlı olanlarını beğenirim :) kaldı ki erkekler hiç geri durmaz. Yani bakış açısı yaşam tarzı tabii ama bana ters cnm onaylamıyorum bu tip samimiyetleri ben...

arkadaşınla oturup muhabbetini yapmışsın bir kafede sonrada eşin seni almaya gelmiş ee daha sonra üçünüz başka bir yere niye gidiyorsunuz anlamadım arkadaşına by by de al eşini çık ben anlamıyorum bu 3 lü gezmeleri bir kere tanıştırırsın sonrada bir araya getirmezsin olması gereken bu.bu arada bu durum benim de hoşuma gitmezdi normal değil yani kız çok rahat ama eşinde ondan geri kalmıyor uzak dur kızdan.

öncelikle bunu hemen yanlış anlamak olmaz.... bazı insanlar hakikaten öyle midesiz olabiliyor... ama öte taraftan bunu yok saymakta olmaz... daha dikkatli olmanızı gerektirecek bir durum....

ama en önemlisi bence bu kuruntularınızdan eşinize bahsedip yanlış anlama tabiri yerindeyse eşeğin aklına zorla karpuz kabuğu sokmamak lazım.... eşinize bu kuruntulardan bahsedip adamı hiç birşeyin farkında değilken başka düşüncelere itmeyin...

Kızlar selam,

Aynı bölümde olduğum bi arkadaşım var son zamanlarda sık görüşür olduk,eşimde arkadaslarımı tanımak bilmek ister geçen tanıştırdım,çok sevdi düzgün kız dedi.Arkadaşımdan bu güne kadar kötü bi elektrik almadım gercekten oturaklı birisi,çok güzel sürekli spor yapan,uzun ve sarışın her erkeğin dikkatini çeken birisi.

Geçen gün eşim bizi bi cafeden aldı başka bi mekana geçtik,arabada eşim sakız çiğniyodu oda istedi eşim hep yarım çiğner,yarısı var ama ısırdım dedi oda olsun çiğnemek istiyorum dedi aldı azına attı,sonra cafeye geçtik eşimle arakdasım kahve istedi yanlıskla karısmıs şekerli kıza sade eşime gitmiş ,eşim tam garsona değişin diyodu kız ben içerim dedi aldı eşimin kahvesini içti oda onunkini.O akşamın sonunda saat 11 falan oldu arkadasımın evide 15 dk mesafede,sen nasıl gidiceksin ben bırakıyım seni falan dedi.Öyle gittik bıraktık.

Kuruntu yapmak istemiyorum,böyle bişeyi yakıştıramam ama çok fazla samimiyetten rahatsız oluyorum.Sizce normal mi yoksa haklı mıyım böyle hissetmekte?

Kimseye kötü bir yakıştırmada bulunmak yada kimsenin günahını almak istemem ama bunlar hayatın gerçekleri eşini arkadaş ortamlarına pek karıştırma öyle cafelere falan götürme ha yanında eşi nişanlısı sevgilisi olur çift halinde neyse ama şeytan bu benden tavsiye..:26:

sadece bu anlattıklarınızsa hiç bir şey yok bence..boşu boşuna kuruntu yapıyorsunuz..

kişinin kıskançlık derecesine göre değişir tabi ki bazı arkadaşlar çok tepki vermişler o onların takdiri ama gaza gelmeyin derim ben:)

ayrıca ben de çok fazla samimiyete karşıyım hiç gerek yok madem rahatsız oldunuz hakikaten biraz uzak durun..

ama kafanızda büyütmeyin..bu olaylarda gerçekten bişey yok..

Benim çok yakın bir arkadaşım var, birlikte yemeğe gideriz, samimi olduğu olmadığı herkesin tabağındaki artığı falan yer hiç tiksinmez, bırak yarım sakızı çiğnediğini çıkar ver çiğner :27: o yüzden bu anlattıklarınızda bir anormallik göremedim ama varsa bir sıkıntınız bidaha biraraya getirmeyin ikisini.

Kızlar selam,

Aynı bölümde olduğum bi arkadaşım var son zamanlarda sık görüşür olduk,eşimde arkadaslarımı tanımak bilmek ister geçen tanıştırdım,çok sevdi düzgün kız dedi.Arkadaşımdan bu güne kadar kötü bi elektrik almadım gercekten oturaklı birisi,çok güzel sürekli spor yapan,uzun ve sarışın her erkeğin dikkatini çeken birisi.

Geçen gün eşim bizi bi cafeden aldı başka bi mekana geçtik,arabada eşim sakız çiğniyodu oda istedi eşim hep yarım çiğner,yarısı var ama ısırdım dedi oda olsun çiğnemek istiyorum dedi aldı azına attı,sonra cafeye geçtik eşimle arakdasım kahve istedi yanlıskla karısmıs şekerli kıza sade eşime gitmiş ,eşim tam garsona değişin diyodu kız ben içerim dedi aldı eşimin kahvesini içti oda onunkini.O akşamın sonunda saat 11 falan oldu arkadasımın evide 15 dk mesafede,sen nasıl gidiceksin ben bırakıyım seni falan dedi.Öyle gittik bıraktık.

Kuruntu yapmak istemiyorum,böyle bişeyi yakıştıramam ama çok fazla samimiyetten rahatsız oluyorum.Sizce normal mi yoksa haklı mıyım böyle hissetmekte?

tam emin olmadan ,eşinizin kulağına kar suyu kaçırmayın derim aklında yoksa bile siz sokarsınız daha çok üzülürsünüz ilerleyen zamanlara bakın bakalım durum hep aynımı yoksa ilerleme gösterecekmi ona göre önlem alırsınız diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Sen sen ol samimiyeti mamimiyeti bırakta eşine bundan sakın bahsetme.
Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmenin bi anlamı yok demişler.
O sütü bozuk kızdan da uzak dur! Sakın ha bi daha buluşma yazık günah ne evlilikler heba oluyor elin "...." yüzünden.

Back
X