• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşım ve eşimin samimiyeti

ne kadar gereksiz bir samimiyet.. ne o öyle aynı sakızı bölüşmek, ayna fincandan içmeler falan? kusura bakma ama midem bulandı. bence o kişiyle ilişkini kesmelisin..

Sen sen ol samimiyeti mamimiyeti bırakta eşine bundan sakın bahsetme.
Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmenin bi anlamı yok demişler.
O sütü bozuk kızdan da uzak dur! Sakın ha bi daha buluşma yazık günah ne evlilikler heba oluyor elin "...." yüzünden.

kesınlıkle katılıyorum aman aman dıkkat et yavas yavas samımıyetı kes

arakadasım burda eşinin bı sucu yokkı suc kızda nıyemı hemen ozetleyım sakızın yarısını esın ısırdım demıs almayabılırdı yada kahveler karıstıysaa arkadasın gonderıp ben sekerlı ıstemıstım deyıp yenısını ısteyebılır ama masallah her ıkı taraftada arkadasın eşinin yedıgını ıcıgını almaya can atmıs bu kız bence dil yonundende bayagı konuskandırr hep bole oluyo zaten.... neyse bence eşine yansıtıp aklında yoksa bıle aklına düşürme fakat artık eşinle arkadasını aynı ortamda bulundurma ya esınle gıt cafeye arkadasın gelmesın yada arkadısınla gıt eşin gelmesın ıyı mııı... sonra sorun oluyo en nefret ettıgım seyler nıye kadınlar eşlerı ıle arkadasını aynı ortamda bulundururlarkı anlamıyom anlayan varmı....

Sizi korkutmak istemem ama bu iş arkadaşlığı aşmış ne bu samimiyet :20:
Kızda çekici diyosun erkek bu güven olmaz. Bence bir daha bir araya getirmemeye çalış gerekirse bağınıda kes.

kızlar selam,

aynı bölümde olduğum bi arkadaşım var son zamanlarda sık görüşür olduk,eşimde arkadaslarımı tanımak bilmek ister geçen tanıştırdım,çok sevdi düzgün kız dedi.arkadaşımdan bu güne kadar kötü bi elektrik almadım gercekten oturaklı birisi,çok güzel sürekli spor yapan,uzun ve sarışın her erkeğin dikkatini çeken birisi.

Geçen gün eşim bizi bi cafeden aldı başka bi mekana geçtik,arabada eşim sakız çiğniyodu oda istedi eşim hep yarım çiğner,yarısı var ama ısırdım dedi oda olsun çiğnemek istiyorum dedi aldı azına attı,sonra cafeye geçtik eşimle arakdasım kahve istedi yanlıskla karısmıs şekerli kıza sade eşime gitmiş ,eşim tam garsona değişin diyodu kız ben içerim dedi aldı eşimin kahvesini içti oda onunkini.o akşamın sonunda saat 11 falan oldu arkadasımın evide 15 dk mesafede,sen nasıl gidiceksin ben bırakıyım seni falan dedi.öyle gittik bıraktık.

Kuruntu yapmak istemiyorum,böyle bişeyi yakıştıramam ama çok fazla samimiyetten rahatsız oluyorum.sizce normal mi yoksa haklı mıyım böyle hissetmekte?

esıne veya arkadasına güvnemıyorsan tanıstırma bı daha ılla bı arkadasınla görusmek ıstıyosan esı olanlarla görusun .araya mesafe koy olsun bıtsın .denız alev alırmı? Bır ıhtımal demıs atalar

o kadar dikkat çekici ve güzel bir kızsa ne yapsın senin eşini çevresinde ne yakışıklılar vardır onun sakız kahve filan da bana öyle samimi gelmedi anlaşılan siz samimiyet görmemişsiniz.

Bence haklısın, görüşme arkadaşınla, ekmeğini o vermiyor sana değil mi? Olmasa da olur?
Ama eşine katiyen belli etme derim, kıskançlık sezerse daha çok yaklaşabilir.
Ve arkadaşınla birden bire muhabbeti kesme, sezerse daha çok czaip gelebilir eşin ona..
Eşin olmadan bir süre görüş, sonra kaç kurtul, ne gelirse arkadaştan gelir çevremden çok duyuyorum valla

kızın davranışları hoş değil ama belki genel olarak yapısı budur sadece bu arkadaşın eşine değil diğer insanlarada yapıyodur ki çevremde böyle insanlar var çok yadırgamıştım ama baktım herkese yapıyor üstünde durmadım

Son düzenleme:
bende sevdiğim adamı çok kıskanırım ve böyle bir şey olsa kuruntulukla falan alakası yok direkt kıskanırım yani bu ne samimiyet diye eşiniz de de art niyet olduğunu düşünmüyorum çünkü sakızın yarım olduğunu söylemiş vermek istemez gibisinden kahveyi de değiştirmek istemiş ama arkadaşın kabul etmemiş bence bu kız tehlikeli sen görüşebilirsin istiyorsan ama eşinle aynı ortamda bulundurma erkektir yani eşinizi kendinizden güzel hissettiğiniz arkadaşlarınızla görüştürmeyin !!!!!

tabiri caizse bu devirde babana bile güvenmeyeceksin.
kadının düşmanı yine kadındır.
ben olsam o arkadaşla önce samimiyetimi azaltır sonrada tamamen ilişkimi keserdim.

ama eşinde çok kendini çeken biri değil anladığım kadarıyla,
sen arkadaşlarını seçebilecek olgunluk ve bilinçte değil misin ki tanıma isteği duymuş?
o yüzden eşinede dikkat et.
sen ne yaparsan yap eşinin içinde bir çapkın yatıyorsa engel olamazsın,
fakat sen yinede tedbirini al.

bir kadın rahatsız oluyorsa genelde hislerinde yanılmaz.bence sen kocana birşey söyleme ama bir daha eşinle o kızı biraraya getirme.arkadaşınla kendin buluş görüş kocanın yanınızda olmasına hiç gerek yok:31:

Arkadaşım düşünüp kendini huzursuz edeceğine görüşme sıklığını azalt eşinle de virdaha biraraya getirme ne onların aklına şeytan girsin ne de sen canını sıkıp üzül. Ben olsaydım arkadaşımla arama cidden mesafe koyardım. İki tarafında hissetmeyeceği şekilde. Çünkü öyle birşey yoksa budefa akıllarına sokmuş olursun farkettirirsen varsa da en azından önlem almış olursun. Ben bu dünyada bir kendime güvenirim başka da kimseye güvenmem. Ne gelirse insana yakınından gelir. Uzakta ki zaten erişemez çünkü paranoyaklık ya da değil benim doğrum kendimedir sonuçta. Ben hiçbir arkadaşım ile samimi olmasına izin vermem şahsen kendiside der bi arkadaşınla konuşmaya çekiniyorum yanlışanlarsın diye. Bu hayatta neler gördük geçirdik. Kimse kusura bakmasın yediğimiz kazıkları sıralasak burdan fizana yol olur. O yüzden canını sıkacağınaböyle birşey varsa da yoksa da uzak dur.

kocanın artıklarını kabul ettigine göre
kadın ya midesiz yada kapak atacak yer arıyor
kimse kimsenin yarım kahvesini içmez yarım sakızını çignemez

Bana hiç hoş gelmedi.. Hatta sinir oldum.. Kadın böyle bir densizlik yaptığında eşin "olur mu öyle şey fincanı değiştirin" demeliydi..demek ki sakınca görmedi..:ssz:
Yok arkadaş sinir bozucu.. kadınla mesafe, eşe de iyi bir ayar vermek gerek.... :47:

6 sayfa olmuş konu sahibi tek kelime yazmamış..kendi kendimize uyarıyoruz işte :31:

Ben okurken rahatsız oldum bu durumdan.

Ne demek eşinizin ısırdığı sakızı çiğnemek, içtiği fincandan kahve içmek.

Kızmayın lütfen ama bana eşi olmayan bir bayanın, yada erkeğin evli çiftlerle takılması garip geliyor.

edepli bi kız olsa başkasının kocasının sakızını ağzına atmaz, kahvesini içmez. ben böyle düşünürüm. o sakızı çiğnemese geberecek miydi yani.

Kocasının çatalını - bardağını kullanmayan hatunları tanıdığım gibi, arkadaşlarıyla aynı sigarayı paylaşan hatunları da tanıyorum. Sadece o davranışa bakarak yorum yapmak bence mümkün değil. Diyebileceğim tek şey kadın dediğin kişinin biraz daha ağır olması gerektiğidir.

Fakat yorumlarda benim takıldığım birşey var. Bekar arkadaşlarımla eşimi tanıştırmam, kız arkadaşlarımla (evli yada bekar) eşimi tanıştırmam vs diyen bir grup var.

Anlamadığım şu, dişi denilen kavram sadece arkadaştan mı ibaret ? Eşleri kız arkadaşlardan uzak tutarak aldatılmanın mı önüne mi geçiliyor ? Yada eş için tehlike gördüğünüz arkadaşınız gerçekten arkadaş mıdır ?

Arkadaş bu ötesi mi var ? Arkadaş, arkanı dayayabileceğin insan.

Ben bu tip hemcinslerimin gerçektende arkadaş seçiminde hata yaptığını düşünüyorum. Hem arkadaşım denilecek, hem eşten uzak tutulacak böyle birşey mümkün olabilir mi ? Güvenmediğin biriyle niye arkadaşlık ediyorsun derler insana.

Allah bana, ne beni eşlerinden kıskanacak arkadaşlar nasip etti, ne de bana böyle bir duygu.

Gerçekten dostluğa, arkadaşlığa eş yada sevgili olmak kadar önem veren benim gibi bir insan bunu anlamıyor.

Son düzenleme:
Back
X