- 20 Ekim 2020
- 885
- 1.857
- 63
- Konu Sahibi sevginingucci
-
İyi de adam sana bunu söyleyebilecek karakterde olsa zaten başta böyle bri sey yapmaz zaten öyle olsa eski sevgili olmaz. Kız da aynı şekilde daha önce seni satmış bir karaktersiz. Yani bu insanların sana ilk kazığı olsa neyse ama zaten hayatından çıkarmışsın. Ne hissettiğini anlıyorum kim olsa siniri bozulur tabii ki ama ne diyeceksin ki? Kıza bi şey desen sana ne seni ne ilgilendirir kiminle görüştüğüm diyebilir. Öbürü de ne var görüştüysek bana hesap soramazsın derse ne olacak? Kız belki bilerek çağırdı çocuğu kahve içmeye senin kulağına gelmesi için amacı seni kızdırmak belki deDenk gelmek dediği benim gibi ayak üstü sohbeti söylüyor oturduk birkac defa muhabbet ettik demiyor. Direkt oturduk biz onunla demedi. Ben tanıştırdım onları benimle beraber birkac defa oturdular sadece. Bu benim normal bakacağım birsey degil. Beni satıp birkac hafta sonra eski sevgilimle defalarca görüşmüş bu bana ihanet bir kere. Birkac aydir tanıdığım arada buluştuğum bir kiz değil bu. Eski sevgilide oturduk birkac defa dese belki şüphelenmezdim. İş yerindeki bir arkadaşım bana ima etti eski sevgilimi ve onu öyle ben iyice şüphelendim
O zaman hepimiz birbirimizin eski kocasıyla ve sevgilisiyle görüşebilir miyiz sırf tanıştırıldık diyeSiz tanıştırmışsınız ve onlar da tanışık olmuş. Haliyle görüşebilirler. Neden Sherlockçuluk peşindesiniz. Neden bu kadar umrunuzda. Kız arkamdan bıçakladı başka meselede dediniz. Kızın tıyneti buysa, çocuk da eski sevgilinizse neye şaşırıyorsunuz.
Ezcümle: Derdinizi anlamadım
Konuyu bilinçli olarak çarpıtıyorsunuz şu an.O zaman hepimiz birbirimizin eski kocasıyla ve sevgilisiyle görüşebilir miyiz sırf tanıştırıldık diyeben mağaramda mutluyum o zaman. Kız hic eskiden boyle seyler yapacak biri gibi değildi bu arada. Baska arkadaşlarımda oluyordu bazılari karakterlerini belli ediyordu böyle bir durum olunca belliydi zaten diyordum ama bu kizdan beklemiyordum işte. Sizin düşüncenize gelince benim anladığım şu o zaman kimsenin yanına sevgilimizle ve kocamızla gitmeyelim ne olacağı belli olmaz
Adam önemli değil ben ihanete uğramış hissediyorum. O adam başkasıyla da olabilirdi arkadaşim dedigim kizinda buluşmuş olması ve oncesinde bana yanlis yapmasini yediremiyorum. Sanki bana rahatca kazik attı sonra bir daha attı gibi geliyor. Hic bekledigim bir insan degildiİyi de adam sana bunu söyleyebilecek karakterde olsa zaten başta böyle bri sey yapmaz zaten öyle olsa eski sevgili olmaz. Kız da aynı şekilde daha önce seni satmış bir karaktersiz. Yani bu insanların sana ilk kazığı olsa neyse ama zaten hayatından çıkarmışsın. Ne hissettiğini anlıyorum kim olsa siniri bozulur tabii ki ama ne diyeceksin ki? Kıza bi şey desen sana ne seni ne ilgilendirir kiminle görüştüğüm diyebilir. Öbürü de ne var görüştüysek bana hesap soramazsın derse ne olacak? Kız belki bilerek çağırdı çocuğu kahve içmeye senin kulağına gelmesi için amacı seni kızdırmak belki de
Hayır. Siz arkadaş değilsiniz diyorum. Umursamaya değer bir şey görmüyorum ben. Evet, arkadaş olduğunuzu düşünmüşsünüz ama nihayetinde beni sattı demediniz mi bu kız başka meselede. Ben bir arkadaşlık göremiyorum. Ve evet, kırılsak da üzülsek de görüşmeye başlamış hatta sonradan birbirlerinden hoşlanmış da olabilirler. Üzgünüm ama ben burda kan davası çıkacak bir durum göremiyorumO zaman hepimiz birbirimizin eski kocasıyla ve sevgilisiyle görüşebilir miyiz sırf tanıştırıldık diyeben mağaramda mutluyum o zaman. Kız hic eskiden boyle seyler yapacak biri gibi değildi bu arada. Baska arkadaşlarımda oluyordu bazılari karakterlerini belli ediyordu böyle bir durum olunca belliydi zaten diyordum ama bu kizdan beklemiyordum işte. Sizin düşüncenize gelince benim anladığım şu o zaman kimsenin yanına sevgilimizle ve kocamızla gitmeyelim ne olacağı belli olmaz
Çarpıtma değil ne anlaşılmasını bekliyorsunuz? Oradan bakayım o zaman. Bende onun sevgilisiyle tanışmıştım ama bırak oturmayı ne mesajlaşırım ne denk gelince sohbete girerim çünkü benim arkadaşım değil onun sevgilisi. Hadi birkaç aylik samimi arkadaşım olmaz o zaman samimi degiliz kafasina gore takılıyor derim. Bu kız sevgilimle ayrıliğımı haberini verdiğim ilk arkadaşım. Garip geliyor iyi bir kızdı benim için bunlar olana kadar. En yakın arkadaştı benim için ama onun en yakını ben değildim uzakta değildim. O kadar şaşırdım ki hiç beklemiyordumKonuyu bilinçli olarak çarpıtıyorsunuz şu an.
Tamam sinir olmakta haklısın diyoruz zaten kim olsa bi uyuz olur ama zaten görüşmüyorsun bu insanları yanlışları yüzünden silmişsin. Demek ki bunlar senin için yanlış insanlar hatta çoğumuz için de yanlış denebilir. Şimdi bu insanlar yanlış üstüne yanlış yapınca ne fark ediyor? Bir kere daha mı hayatından çıkaracaksın? Bir şeyler deyip canlarını yakmak istiyorsun anladım da alacağın cevap seni daha da sinir edebilir. O yüzden hiç umrunda değil gibi davran. Onların görebileceği mecralarda mutlu mesut şeyler paylaş. Böyle durumlarda emin ol tepki vermek değerli hissettirir. Umursamazsan daha çok sinir olurlar. Çocuğu gördüğün zaman bir daha selam bile verme mesela. Öyle tripli değil ama yokmuş gibi davran o kendini suçlu hissetsin.Adam önemli değil ben ihanete uğramış hissediyorum. O adam başkasıyla da olabilirdi arkadaşim dedigim kizinda buluşmuş olması ve oncesinde bana yanlis yapmasini yediremiyorum. Sanki bana rahatca kazik attı sonra bir daha attı gibi geliyor. Hic bekledigim bir insan degildi
Aynı işyerinde çalışıyoruz birde bu kızla denk geleceğim ve aklıma gelecekTamam sinir olmakta haklısın diyoruz zaten kim olsa bi uyuz olur ama zaten görüşmüyorsun bu insanları yanlışları yüzünden silmişsin. Demek ki bunlar senin için yanlış insanlar hatta çoğumuz için de yanlış denebilir. Şimdi bu insanlar yanlış üstüne yanlış yapınca ne fark ediyor? Bir kere daha mı hayatından çıkaracaksın? Bir şeyler deyip canlarını yapmak istiyorsun anladım da alacağın cevap seni daha da sinir edebilir. O yüzden hiç umrunda değil gibi davran. Onların görebileceği mecralarda mutlu mesut şeyler paylaş. Böyle durumlarda emin ol tepki vermek değerli hissettirir. Umursamazsan daha çok sinir olurlar. Çocuğu gördüğün zaman bir daha selam bile verme mesela. Öyle tripli değil ama yokmuş gibi davran o kendini suçlu hissetsin.
Onu gördükçe inadına mutlu mesut takıl sen de yüzüne küçümseyici bakışlar at iyyyy ezik eskici der gibi bak yüzüneAynı işyerinde çalışıyoruz birde bu kızla denk geleceğim ve aklıma gelecek
Bunlar sevgili mi olmuşlar. Bu konuda bile emin değilsin gibi geldi bana . Sürekli görüşmüşler diyorsun. Selam bile vermem ben olsam diyorsun. Ama hayat böyle işlemez ki. Biriyle tanısırsın, görünce de tabii ki bir selam verirsin eğer arkadaşıma affedilmez bir şey yapmadıysa. Ki yapmamış ki siz de görünce konuşmuşsunuz. Ben de tanıştığım biriyle oturup sohbet edebilirim. Hiç cinsiyetine bakmam ki selam verirken.Aynı işyerinde çalışıyoruz birde bu kızla denk geleceğim ve aklıma gelecek
Sevgili olmasalar bile yapılan yanlış. Ben yapmam demiyorum dikkat ediyorum diyorum arkadaşim çünkü. Arkadaşlıkta dikkat edilmesi gereken şeyler olduğunu düşünüyorum. Mesela birinin bize özel söylediğini başkasına söylemeyiz ya. Arkadaşlarımızın eski sevgilileriyle görüşmeyiz ya. Sevgilimle birbirimizden önce tanıdığımız insanlar var bak mesela onlarla oturuyor karşılaşınca sorun etmiyorum kızda olmasına rağmen neden çünkü benden önce tanışıyor benden önce samimiyeti varBunlar sevgili mi olmuşlar. Bu konuda bile emin değilsin gibi geldi bana . Sürekli görüşmüşler diyorsun. Selam bile vermem ben olsam diyorsun. Ama hayat böyle işlemez ki. Biriyle tanısırsın, görünce de tabii ki bir selam verirsin eğer arkadaşıma affedilmez bir şey yapmadıysa. Ki yapmamış ki siz de görünce konuşmuşsunuz. Ben de tanıştığım biriyle oturup sohbet edebilirim. Hiç cinsiyetine bakmam ki selam verirken.
Bu kurallar nerde yazıyor. Eğer ben tanıştırdıysam benden sonra görüşemez falan. İnsanın tıyneti bozuk olmasın yeter ki. Niye görüşmeyim. Çocukluk bu. Siz tanıştırırsınız, sonra onlar da arkadaş olabilir. Olmasalar da görünce aa naber nasılsın diyip sohbet edebilir. Sonuçta herkes bir vesileyle arkadaşlık kurar. Ne yani selam verince noluyor ? Fazla tutucu bir yaklaşım bu bana kalırsa. Ben tüm arkadaşlarımın eşlerine görünce bir selam veririm. Hiç kimse de yadırgamaz. Ne arkadaşlarım ne eşleri ne ben. Tam tersi selam vermezsek yadırganır.Sevgili olmasalar bile yapılan yanlış. Ben yapmam demiyorum dikkat ediyorum diyorum arkadaşim çünkü. Arkadaşlıkta dikkat edilmesi gereken şeyler olduğunu düşünüyorum. Mesela birinin bize özel söylediğini başkasına söylemeyiz ya. Arkadaşlarımızın eski sevgilileriyle görüşmeyiz ya. Sevgilimle birbirimizden önce tanıdığımız insanlar var bak mesela onlarla oturuyor karşılaşınca sorun etmiyorum kızda olmasına rağmen neden çünkü benden önce tanışıyor benden önce samimiyeti var
Sen acaba birlikte buluşup seninle ilgili şeyleri konuşma ihtimallerine takılmış olabilir misin? Mesela kıza çocukla ilgili anlattıklarını kızın ona anlatmasi, çocuğun da kıza aranızda geçenleri anlatmasi ve kızla aynı yerde çalışıyor olmaniz, arkandan işyerinde dedikodu yapma ihtimali vs? Eğer buna takılıyorsan okSevgili olmasalar bile yapılan yanlış. Ben yapmam demiyorum dikkat ediyorum diyorum arkadaşim çünkü. Arkadaşlıkta dikkat edilmesi gereken şeyler olduğunu düşünüyorum. Mesela birinin bize özel söylediğini başkasına söylemeyiz ya. Arkadaşlarımızın eski sevgilileriyle görüşmeyiz ya. Sevgilimle birbirimizden önce tanıdığımız insanlar var bak mesela onlarla oturuyor karşılaşınca sorun etmiyorum kızda olmasına rağmen neden çünkü benden önce tanışıyor benden önce samimiyeti var
Senden niye çekinsin ikisiyle de küssünüz zaten neyiyle muhatap olacaksınız can ciğer dostunuz değil bir şey değilMerhaba arkadaşlar. Size birkaç durumdan bahsetmek istiyorum. Kafam karışık birşeyler yapmalı mıyım yapmamalı mıyım karar veremedim ve bu olanlardan ne anlamalıyım bilemedim. Konu arkadaşım ve eski sevgilim ile ilgili. Bu kişiler benden önce tanışmıyorlardı benim onları tanıştırmamla tanışmış oldular. Gelelim olaylara öncelikle kız arkadaşımla senelerdir bir arkadaşlığımız vardı aynı işyerinde çalıştık ama çok yakın gibi değildik onun başka arkadaş grubuda vardı benimlede görüşürdü. Aramızda bir mesele oldu bildiğiniz beni sattı bu arkadaş ve bu meselede ben haklıydım. Birkaç aydır konuşmuyorduk. Eski sevgilim olan kişiylede bu arkadaş beni satmadan önce ayrılmıştık kendisi hatalıydı devam etmek istemedim. Eski sevgiliden ayrıyım arkadaşta beni satmış onunlada konuşmuyoruz derken birkaç ay bu şekilde geçti. Fakat ben bir durum öğrendim. Başka bir arkadaşın birşey ima etmesi ile önce anlamadım daha sonra eski sevgiliyle denk geldiğimizde bu beni satan kız ile ilgili muhabbet geçince bir durumlar olduğunu anladım. Bu kız arkadaş beni sattığı yetmiyormuş gibi benimle konuşmadığı aylarda eski sevgilim ile görüşmüş oturmuşlar sohbet muhabbet etmişler ve bu bir defa denk gelen olan birşeyde değil. Beni hem satıp hemde böyle birşeyi rahatlıkla yapabilmesi bana çok farklı geldi fazlaydı bu yapılanlar. Ne demek nasıl bu kadar rahat yapabilir bunu anlamıyorum. Düşünüyorum ya birbirleriyle geziyorlarsa gülüyorlarsa yakınlık kurup eğleniyorlarsa diye. Bunlar aklıma geldikçe yediremiyorum. Üstelik bana başka yanlışı olmuş biri. Bunlara bana yapmakta nasıl rahat bu kadar diye düşünüyorum. Çekinmiyor benden diye düşünüyorum. Karşılığında birşey yapmalı mıyım konuşmalı mıyım? Yoksa ikisiylede muhattap olmayıp önümemi bakmalıyım?
Onu gördükçe inadına mutlu mesut takıl sen de yüzüne küçümseyici bakışlar at iyyyy ezik eskici der gibi bak yüzüne
Sorun selam vermesi ayak üstü konuşması değil yalnız. Ben mi yanlış ifade ettim bilmiyorum ben dikkat ederim diyorum özellikle sohbete girmeye çalışmam merhaba merhaba. Defalarca oturup buluşacak kadar samimiyet kurmam. Bizde medeniyiz ama bu kadar değil. Zaten arkadaşim tanışabilir diye düşününce sonucu görünce anladim gerek yokmuş. Denk gelince konuşmalarını sorun etmedim öncelikle burayi vurgulayayım. İş yerindeki arkadaş ima etti demiştim. Ben bu olayı bilmeden peki neden biz bu kadar medeni düşünceler içerisindeysek çevre konuşmadığım kızla ilgili bana uyarı veriyor. Bir problem yoksa eski sevgili neden bana sanki ayaküstüymüs gibi anlatıyor. konu açılınca oturduk onunla da diyebilir. (Kaldı ki bahsetmeyedebilir ayrıyız sonuçta birbirimize hesap verecek değiliz) ama konuşunca da oturduk demiyor. Bunlar bana ne oluyor diye düşündürür. Birde anlamadığım kızı tanıyanlar uyarı verirken normal gözüken nedirBu kurallar nerde yazıyor. Eğer ben tanıştırdıysam benden sonra görüşemez falan. İnsanın tıyneti bozuk olmasın yeter ki. Niye görüşmeyim. Çocukluk bu. Siz tanıştırırsınız, sonra onlar da arkadaş olabilir. Olmasalar da görünce aa naber nasılsın diyip sohbet edebilir. Sonuçta herkes bir vesileyle arkadaşlık kurar. Ne yani selam verince noluyor ? Fazla tutucu bir yaklaşım bu bana kalırsa. Ben tüm arkadaşlarımın eşlerine görünce bir selam veririm. Hiç kimse de yadırgamaz. Ne arkadaşlarım ne eşleri ne ben. Tam tersi selam vermezsek yadırganır.
Sorun onların görüşmesi değil, sizin o kıza güvenmemeniz bence. Ben de diyorum ki öyle birini ne kafaya takıyosunuz.
Çok mu kabul edilmez konuşuyorum anlamıyorum ki
Ben hiçbir risk olabilecek şeyden bahsetmedimSen acaba birlikte buluşup seninle ilgili şeyleri konuşma ihtimallerine takılmış olabilir misin? Mesela kıza çocukla ilgili anlattıklarını kızın ona anlatmasi, çocuğun da kıza aranızda geçenleri anlatmasi ve kızla aynı yerde çalışıyor olmaniz, arkandan işyerinde dedikodu yapma ihtimali vs? Eğer buna takılıyorsan ok
böyle muhabbetlere girme bence zaten bildiğini biliyorlar artıkBir problem yoksa eski sevgili neden bana sanki ayaküstüymüs gibi anlatıyor. konu açılınca oturduk onunla da diyebilir. (Kaldı ki bahsetmeyedebilir ayrıyız sonuçta birbirimize hesap verecek değiliz) ama konuşunca da oturduk demiyor.
Ben çevrenizdekilerin yerine koyuyorum kendimi. En fazla gülerek sırf muhabbet olsun diye ikisini gördüğümü, tencere kapak olmuşlar iyi ki kurtulmuşsun falan der kahkahalarla uğurlardık onları. Yani zaten görüşmüyorsunuz sizi neden onlara karşı uyarıyım. Size zarar veremezler ki artık.Sorun selam vermesi ayak üstü konuşması değil yalnız. Ben mi yanlış ifade ettim bilmiyorum ben dikkat ederim diyorum özellikle sohbete girmeye çalışmam merhaba merhaba. Defalarca oturup buluşacak kadar samimiyet kurmam. Bizde medeniyiz ama bu kadar değil. Zaten arkadaşim tanışabilir diye düşününce sonucu görünce anladim gerek yokmuş. Denk gelince konuşmalarını sorun etmedim öncelikle burayi vurgulayayım. İş yerindeki arkadaş ima etti demiştim. Ben bu olayı bilmeden peki neden biz bu kadar medeni düşünceler içerisindeysek çevre konuşmadığım kızla ilgili bana uyarı veriyor. Bir problem yoksa eski sevgili neden bana sanki ayaküstüymüs gibi anlatıyor. konu açılınca oturduk onunla da diyebilir. (Kaldı ki bahsetmeyedebilir ayrıyız sonuçta birbirimize hesap verecek değiliz) ama konuşunca da oturduk demiyor. Bunlar bana ne oluyor diye düşündürür. Birde anlamadığım kızı tanıyanlar uyarı verirken normal gözüken nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?