Arkadaşım ve eski sevgilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi de adam sana bunu söyleyebilecek karakterde olsa zaten başta böyle bri sey yapmaz zaten öyle olsa eski sevgili olmaz. Kız da aynı şekilde daha önce seni satmış bir karaktersiz. Yani bu insanların sana ilk kazığı olsa neyse ama zaten hayatından çıkarmışsın. Ne hissettiğini anlıyorum kim olsa siniri bozulur tabii ki ama ne diyeceksin ki? Kıza bi şey desen sana ne seni ne ilgilendirir kiminle görüştüğüm diyebilir. Öbürü de ne var görüştüysek bana hesap soramazsın derse ne olacak? Kız belki bilerek çağırdı çocuğu kahve içmeye senin kulağına gelmesi için amacı seni kızdırmak belki de

O zaman hepimiz birbirimizin eski kocasıyla ve sevgilisiyle görüşebilir miyiz sırf tanıştırıldık diye ben mağaramda mutluyum o zaman. Kız hic eskiden boyle seyler yapacak biri gibi değildi bu arada. Baska arkadaşlarımda oluyordu bazılari karakterlerini belli ediyordu böyle bir durum olunca belliydi zaten diyordum ama bu kizdan beklemiyordum işte. Sizin düşüncenize gelince benim anladığım şu o zaman kimsenin yanına sevgilimizle ve kocamızla gitmeyelim ne olacağı belli olmaz

Konuyu bilinçli olarak çarpıtıyorsunuz şu an.

Adam önemli değil ben ihanete uğramış hissediyorum. O adam başkasıyla da olabilirdi arkadaşim dedigim kizinda buluşmuş olması ve oncesinde bana yanlis yapmasini yediremiyorum. Sanki bana rahatca kazik attı sonra bir daha attı gibi geliyor. Hic bekledigim bir insan degildi

Hayır. Siz arkadaş değilsiniz diyorum. Umursamaya değer bir şey görmüyorum ben. Evet, arkadaş olduğunuzu düşünmüşsünüz ama nihayetinde beni sattı demediniz mi bu kız başka meselede. Ben bir arkadaşlık göremiyorum. Ve evet, kırılsak da üzülsek de görüşmeye başlamış hatta sonradan birbirlerinden hoşlanmış da olabilirler. Üzgünüm ama ben burda kan davası çıkacak bir durum göremiyorum Şu an arkadaş olsaydınız davanızda haklıydınız ama aranızda bir bağ yok her ikisiyle de .

Konuyu bilinçli olarak çarpıtıyorsunuz şu an.
Çarpıtma değil ne anlaşılmasını bekliyorsunuz? Oradan bakayım o zaman. Bende onun sevgilisiyle tanışmıştım ama bırak oturmayı ne mesajlaşırım ne denk gelince sohbete girerim çünkü benim arkadaşım değil onun sevgilisi. Hadi birkaç aylik samimi arkadaşım olmaz o zaman samimi degiliz kafasina gore takılıyor derim. Bu kız sevgilimle ayrıliğımı haberini verdiğim ilk arkadaşım. Garip geliyor iyi bir kızdı benim için bunlar olana kadar. En yakın arkadaştı benim için ama onun en yakını ben değildim uzakta değildim. O kadar şaşırdım ki hiç beklemiyordum

Tamam sinir olmakta haklısın diyoruz zaten kim olsa bi uyuz olur ama zaten görüşmüyorsun bu insanları yanlışları yüzünden silmişsin. Demek ki bunlar senin için yanlış insanlar hatta çoğumuz için de yanlış denebilir. Şimdi bu insanlar yanlış üstüne yanlış yapınca ne fark ediyor? Bir kere daha mı hayatından çıkaracaksın? Bir şeyler deyip canlarını yakmak istiyorsun anladım da alacağın cevap seni daha da sinir edebilir. O yüzden hiç umrunda değil gibi davran. Onların görebileceği mecralarda mutlu mesut şeyler paylaş. Böyle durumlarda emin ol tepki vermek değerli hissettirir. Umursamazsan daha çok sinir olurlar. Çocuğu gördüğün zaman bir daha selam bile verme mesela. Öyle tripli değil ama yokmuş gibi davran o kendini suçlu hissetsin.

Aynı işyerinde çalışıyoruz birde bu kızla denk geleceğim ve aklıma gelecek

Aynı işyerinde çalışıyoruz birde bu kızla denk geleceğim ve aklıma gelecek
Bunlar sevgili mi olmuşlar. Bu konuda bile emin değilsin gibi geldi bana . Sürekli görüşmüşler diyorsun. Selam bile vermem ben olsam diyorsun. Ama hayat böyle işlemez ki. Biriyle tanısırsın, görünce de tabii ki bir selam verirsin eğer arkadaşıma affedilmez bir şey yapmadıysa. Ki yapmamış ki siz de görünce konuşmuşsunuz. Ben de tanıştığım biriyle oturup sohbet edebilirim. Hiç cinsiyetine bakmam ki selam verirken.

Sevgili olmasalar bile yapılan yanlış. Ben yapmam demiyorum dikkat ediyorum diyorum arkadaşim çünkü. Arkadaşlıkta dikkat edilmesi gereken şeyler olduğunu düşünüyorum. Mesela birinin bize özel söylediğini başkasına söylemeyiz ya. Arkadaşlarımızın eski sevgilileriyle görüşmeyiz ya. Sevgilimle birbirimizden önce tanıdığımız insanlar var bak mesela onlarla oturuyor karşılaşınca sorun etmiyorum kızda olmasına rağmen neden çünkü benden önce tanışıyor benden önce samimiyeti var

ne yaparsan kendine yaparsın o yüzden kendi hayatına odaklan hepsi gelip geçici
işyerinde iş harici görmezden gel yüzüne bakma gelip canını sıkacak bir şey söylerse banane bundan de
başına ne gelirse gelsin en iyi intikam kendi hayatında mutlu olmaya çabalamak başka da çözüm yok

Bu kurallar nerde yazıyor. Eğer ben tanıştırdıysam benden sonra görüşemez falan. İnsanın tıyneti bozuk olmasın yeter ki. Niye görüşmeyim. Çocukluk bu. Siz tanıştırırsınız, sonra onlar da arkadaş olabilir. Olmasalar da görünce aa naber nasılsın diyip sohbet edebilir. Sonuçta herkes bir vesileyle arkadaşlık kurar. Ne yani selam verince noluyor ? Fazla tutucu bir yaklaşım bu bana kalırsa. Ben tüm arkadaşlarımın eşlerine görünce bir selam veririm. Hiç kimse de yadırgamaz. Ne arkadaşlarım ne eşleri ne ben. Tam tersi selam vermezsek yadırganır.

Sorun onların görüşmesi değil, sizin o kıza güvenmemeniz bence. Ben de diyorum ki öyle birini ne kafaya takıyosunuz.

Çok mu kabul edilmez konuşuyorum anlamıyorum ki

Sen acaba birlikte buluşup seninle ilgili şeyleri konuşma ihtimallerine takılmış olabilir misin? Mesela kıza çocukla ilgili anlattıklarını kızın ona anlatmasi, çocuğun da kıza aranızda geçenleri anlatmasi ve kızla aynı yerde çalışıyor olmaniz, arkandan işyerinde dedikodu yapma ihtimali vs? Eğer buna takılıyorsan ok

Senden niye çekinsin ikisiyle de küssünüz zaten neyiyle muhatap olacaksınız can ciğer dostunuz değil bir şey değil

Onu gördükçe inadına mutlu mesut takıl sen de yüzüne küçümseyici bakışlar at iyyyy ezik eskici der gibi bak yüzüne

Sorun selam vermesi ayak üstü konuşması değil yalnız. Ben mi yanlış ifade ettim bilmiyorum ben dikkat ederim diyorum özellikle sohbete girmeye çalışmam merhaba merhaba. Defalarca oturup buluşacak kadar samimiyet kurmam. Bizde medeniyiz ama bu kadar değil. Zaten arkadaşim tanışabilir diye düşününce sonucu görünce anladim gerek yokmuş. Denk gelince konuşmalarını sorun etmedim öncelikle burayi vurgulayayım. İş yerindeki arkadaş ima etti demiştim. Ben bu olayı bilmeden peki neden biz bu kadar medeni düşünceler içerisindeysek çevre konuşmadığım kızla ilgili bana uyarı veriyor. Bir problem yoksa eski sevgili neden bana sanki ayaküstüymüs gibi anlatıyor. konu açılınca oturduk onunla da diyebilir. (Kaldı ki bahsetmeyedebilir ayrıyız sonuçta birbirimize hesap verecek değiliz) ama konuşunca da oturduk demiyor. Bunlar bana ne oluyor diye düşündürür. Birde anlamadığım kızı tanıyanlar uyarı verirken normal gözüken nedir

Ben hiçbir risk olabilecek şeyden bahsetmedim

flört ettiklerini ve kazık yediğini düşünüyor bu kadar basit ki zaten olan da bu yani neyi zorluyoruz
aralarında görüşmeye devam edecek arkadaşlık olsaydı ilişki esnasında da bilirdi herhalde kadın
demek ki ben varken bir şeyler kafaya yazıldı ben tablodan çıkınca da eyleme geçirildi diyor işte
hayatım kalbin kırılabilir gayet insani bir tepki bu

böyle muhabbetlere girme bence zaten bildiğini biliyorlar artık
ikisiyle de kesin net sınır çizmelisin bittiyse bitmiştir

Ben çevrenizdekilerin yerine koyuyorum kendimi. En fazla gülerek sırf muhabbet olsun diye ikisini gördüğümü, tencere kapak olmuşlar iyi ki kurtulmuşsun falan der kahkahalarla uğurlardık onları. Yani zaten görüşmüyorsunuz sizi neden onlara karşı uyarıyım. Size zarar veremezler ki artık.

Takmayın kafaya değmez demeye çalışıyorum ama sanırım kısıtlı Türkçe'm yetmiyor. Özür dilerim O zaman intikam planlarına devam ne diyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…