- 8 Ocak 2025
- 25
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi sevginingucci
-
Empati yeteneğin için teşekkür ederim anlaşılmak istemiştim. Ben varken birşey sezmedim hatta keşke hiç taniştirmasaydim diyorumflört ettiklerini ve kazık yediğini düşünüyor bu kadar basit ki zaten olan da bu yani neyi zorluyoruz
aralarında görüşmeye devam edecek arkadaşlık olsaydı ilişki esnasında da bilirdi herhalde kadın
demek ki ben varken bir şeyler kafaya yazıldı ben tablodan çıkınca da eyleme geçirildi diyor işte
hayatım kalbin kırılabilir gayet insani bir tepki bu
İntikam planı nerede yazıyor? Konuşup birşeyler yapmalı mıyım veya önüme mi bakmalıyım diye fikir almak istedim. Bunun neresi intikam acaba? Kısıtlı Türkçeniz kısmına katılıyorumBen çevrenizdekilerin yerine koyuyorum kendimi. En fazla gülerek sırf muhabbet olsun diye ikisini gördüğümü, tencere kapak olmuşlar iyi ki kurtulmuşsun falan der kahkahalarla uğurlardık onları. Yani zaten görüşmüyorsunuz sizi neden onlara karşı uyarıyım. Size zarar veremezler ki artık.
Takmayın kafaya değmez demeye çalışıyorum ama sanırım kısıtlı Türkçe'm yetmiyor. Özür dilerimO zaman intikam planlarına devam ne diyim.
Aslında sattı demiştim ya ona tepki veremedim birde bu olunca üst üste gelince yediremedim. Susup devam mi edeyim konuşayım mı kararsız kaldımböyle muhabbetlere girme bence zaten bildiğini biliyorlar artık
ikisiyle de kesin net sınır çizmelisin bittiyse bitmiştir
Defalarca yolunuza devam etmelisiniz, bunlar için üzülmeyin yazmıştık oysa ki, ama siz kabul etmediniz bu öneriyi.. Evet her şey benim Türkçemdenİntikam planı nerede yazıyor? Konuşup birşeyler yapmalı mıyım veya önüme mi bakmalıyım diye fikir almak istedim. Bunun neresi intikam acaba? Kısıtlı Türkçeniz kısmına katılıyorum
bence anlatmak istediğin çok açık ama farklı yerlere çekildi. fakat öyle düşünmen saçma olur tanıştırmasan ne değişecekti ki? kızla da eski sevgilinle de zaten sıkıntı yaşamışsın yolları ayırmışsın. yine de hepimizin ortak olarak dediği şey şu zaten bunlar hayatından çıkıp gitmiş insanlar o yüzden kafana takma. olanı kabullenip yoluna bak zaten önemsizleşip uzakta kalacaklarEmpati yeteneğin için teşekkür ederim anlaşılmak istemiştim. Ben varken birşey sezmedim hatta keşke hiç taniştirmasaydim diyorum
Bir de, "şey" ayrı yazılır. Kısıtlı Türkçe'den bildiriyorumİntikam planı nerede yazıyor? Konuşup birşeyler yapmalı mıyım veya önüme mi bakmalıyım diye fikir almak istedim. Bunun neresi intikam acaba? Kısıtlı Türkçeniz kısmına katılıyorum
Yoluma devam edeceğim zaten ama yüzleşme konusunda kararsız kaldım diyorum. Burada benim hislerim söz konusu. Yüzleşme demek gidip birşey yapmiycam bu nedir diye sorucam. İnsanın içine şüphe düşünce bunu sorgular. Kayıtsız kalmak ve kalmamak arasında kaldim. Sizi çevrenizdekiler uyarınca gözünüzü kapayabilir misinizDefalarca yolunuza devam etmelisiniz, bunlar için üzülmeyin yazmıştık oysa ki, ama siz kabul etmediniz bu öneriyi.. Evet her şey benim Türkçemden
Benim için önemsizlerse artık, kesinlikle kaparım. Kapamamam için değer vermem gerekirYoluma devam edeceğim zaten ama yüzleşme konusunda kararsız kaldım diyorum. Burada benim hislerim söz konusu. Yüzleşme demek gidip birşey yapmiycam bu nedir diye sorucam. İnsanın içine şüphe düşünce bunu sorgular. Kayıtsız kalmak ve kalmamak arasında kaldim. Sizi çevrenizdekiler uyarınca gözünüzü kapayabilir misiniz
Ben kısıtsız Türkçe kullanıyorumBir de, "şey" ayrı yazılır. Kısıtlı Türkçe'den bildiriyorum
İlk yaptığının hesabını soramadim bunada sessiz kalmak istemiyorum bir nevibence anlatmak istediğin çok açık ama farklı yerlere çekildi. fakat öyle düşünmen saçma olur tanıştırmasan ne değişecekti ki? kızla da eski sevgilinle de zaten sıkıntı yaşamışsın yolları ayırmışsın. yine de hepimizin ortak olarak dediği şey şu zaten bunlar hayatından çıkıp gitmiş insanlar o yüzden kafana takma. olanı kabullenip yoluna bak zaten önemsizleşip uzakta kalacaklar
olay anında tepki vermediysen şu noktada gidip konuşman senin hayatındaki kaos miktarını arttırmaktan başka bir işe yaramaz hani içini boşaltmak istiyor olabilirsin ama şuan durduk yere daha fazla dert stres çıkacak ve o kız kalkıp sana eski sevgilinle görüştüğü için böyle yaptığınla ilgili suçlamada bulunup konuyu çarpıtabilirAslında sattı demiştim ya ona tepki veremedim birde bu olunca üst üste gelince yediremedim. Susup devam mi edeyim konuşayım mı kararsız kaldım
Ben kendime değer veriyorum. İlk yaptığı şeyin hesabını soramadım üstüne birde bu olunca darbe üstüne darbe gibi oldu. Sessiz kalınca benliğime ihanet etmisim gibi hissediyorum. O yüzden bu konuda duruyorum belkideBenim için önemsizlerse artık, kesinlikle kaparım. Kapamamam için değer vermem gerekir
ben ilk yaptığıyla ilgili hesap soracaksın sandım ona göre yorum yaptım mesele buysa ASLA konusunu açma diyorum direkt okları sana çevirirler ve gerçekten de umursama yani evet flört ettiler diye kafana yaz geç çünkü ne değişir? bundan sonra hayatında olacak değiller ve en yüksek ihtimal zaten aynen buİlk yaptığının hesabını soramadim bunada sessiz kalmak istemiyorum bir nevi
Sert olmadan yüzleşeyim diyorum. Sorarım ya sevgiliyiz bile dese birkaç birşey derim önüme bakarım önceki şeyin hesabını da kapatmaya çalışırımolay anında tepki vermediysen şu noktada gidip konuşman senin hayatındaki kaos miktarını arttırmaktan başka bir işe yaramaz hani içini boşaltmak istiyor olabilirsin ama şuan durduk yere daha fazla dert stres çıkacak ve o kız kalkıp sana eski sevgilinle görüştüğü için böyle yaptığınla ilgili suçlamada bulunup konuyu çarpıtabilir
dahası aynı yerde çalışıyorsunuz oradaki insanlara yine çarpıtarak bir şeyler anlatabilir o anlattığı insanlar da seninle konuşmak isteyince sen yine sinirlenip üzülebilirsin özetle konular kapanıp iletişimler bittiyse ikisini de engelle geç kendi huzuruna bak onlara o kadar önem verme
işte her ikisi olmaz konu sadece eski sevgilinle olan meseleye dönecek adım kadar eminimSert olmadan yüzleşeyim diyorum. Sorarım ya sevgiliyiz bile dese birkaç birşey derim önüme bakarım önceki şeyin hesabını da kapatmaya çalışırım
karşında anlayacak insan olsaydı zaten büyük bir sorun yaşamazdınız. dolayısıyla sen anlamayacak birine aşırı aşırı kendini açıklamaya çalıştığın zaman kendine sadık kalmış olmuyorsun sadece kendini daha çok mutsuz etmiş oluyorsun çünkü anlamayacak ve hatta üste çıkacak. kendine ihanet etmek istemiyorsan kendi hayatına ve mutlu olmaya odaklan. hadi iyi gecelerSessiz kalınca benliğime ihanet etmisim gibi hissediyorum.
Ama bisey soylesen de onlarda istedigin etkiyi yaratamayacaksin. Ne rahatsiz olacaklar, ne utanacaklar, ne uzulecekler… Bu yuzden bosvermeye calis.Yediremiyorum bu durumu düşünüyorum bisey söylemesemde yanlarına kalacak gibi ben icime atacakmışım gibi hissediyorum
Sen şunu anlamadın ben bu çok medeni ne var bunda gibi bir cümle kullandım mi? Diyorum ki bu insanlar zaten yanlış olduğu için hayatından çıkarmışsın. Yanlış üstüne yanlış yapmışlar işte. Kızgınlığını anladığımı da söyledim. Çevrendeki insanlarin bunu yanlış bulması da anormal bir şey değil zaten. Biri eski sevgili diğeri eski arkadaş senden habersiz görüşüyorlar durumu var dışardan bakınca. Ama şimdi burada seni gazlayip git ağzına geleni say falan deyip gaza mi getirelim seni istiyosun? Yani konu sana aktarıldıgi gibi de olmayabilir boşu boşuna muhatap olduğunla kalabilirsin diyorum sana. Hesap sorayim derken iyice sinir olabilirsin diyorum. Senin içinden geçen ne mesela hesap sormak mi istiyorsun? Yani tam bir şey de sormuyorsun ki. Hesap sormak istiyorum ama ne diyeyim de demiyorsun mesela.Sorun selam vermesi ayak üstü konuşması değil yalnız. Ben mi yanlış ifade ettim bilmiyorum ben dikkat ederim diyorum özellikle sohbete girmeye çalışmam merhaba merhaba. Defalarca oturup buluşacak kadar samimiyet kurmam. Bizde medeniyiz ama bu kadar değil. Zaten arkadaşim tanışabilir diye düşününce sonucu görünce anladim gerek yokmuş. Denk gelince konuşmalarını sorun etmedim öncelikle burayi vurgulayayım. İş yerindeki arkadaş ima etti demiştim. Ben bu olayı bilmeden peki neden biz bu kadar medeni düşünceler içerisindeysek çevre konuşmadığım kızla ilgili bana uyarı veriyor. Bir problem yoksa eski sevgili neden bana sanki ayaküstüymüs gibi anlatıyor. konu açılınca oturduk onunla da diyebilir. (Kaldı ki bahsetmeyedebilir ayrıyız sonuçta birbirimize hesap verecek değiliz) ama konuşunca da oturduk demiyor. Bunlar bana ne oluyor diye düşündürür. Birde anlamadığım kızı tanıyanlar uyarı verirken normal gözüken nedir
E sattığına neden tepki vermedin sen de? Ne yaptı mesela önceki kazığı neydi Sen konuyu net anlatmadığın için geçmiyor. Desen ki şunu şunu da yapmıştı zamanında belki farklı yorum yapılırAslında sattı demiştim ya ona tepki veremedim birde bu olunca üst üste gelince yediremedim. Susup devam mi edeyim konuşayım mı kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?