Arkadaşım ve eski sevgilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk yaptığının hesabını soramadim bunada sessiz kalmak istemiyorum bir nevi
İnsanların size bir taahhüdü yok. İkisi de eski, neyin hesabını soracaksınız?
Herkes birileriyle diğer insanların aracılığıyla tanışıyor zaten. Ben tanıştırdım, neden görüşüyorlar demek kusura bakmayın ama çocukça. Siz kendi hayatınıza bakın.

İkisinide size yanlış yaptığı için çok önceden hayatınızdan çıkarmış, yolları ayırmışsınız.Sizden sonra olanlar sizi bağlamaz doğru yanlış oturur tartışırız ama sizin bu saatten sonra onlarla muhattap olmanız saçma olur......Kendinizi hiç istemediğiniz bir duruma düşürmeyin.

konuşsan ne diyeceksin ? Sizin biriniz ex biriniz küs olduğum arkadaşım siz neden bensiz konuşuyor musunuz? Diyeceksin. Anlaşılan o ki belki de sevgililer sen bunu sorgalasan eline ne geçeçek ki kendini küçük duruma düşüreceksin popolarını kaldıracaksın yoklarmış hayatına hiç girmemişler gıbı davran en buyuk intikam bence budur

Biriyle samimi değilmişsin diğerinden de ayrılmışsın bence bunda bi problem yok. Kişiselleştirme, üstüne alınma bence.

eskiyi eskide bırakıp yoluna devam etmeni tavsiye ederim sakın arkana bakma ve sakın iz sürme naparlarsa yapsınlar çevir sayfayı geç. İnsan psikopat takıntılı birine dönüşüyor böyle kafada kurup duruyo kendimden biliyorum. Geldim 37 yaşıma yeni öğrendim geçmişteki sayfayı kapatıp ilerlemeyi . madem öğrendin kabullen ve takibi bırak.

Ben tam olarak anlamadım, her ikisiylede görüşmemeyi seçip ikisinide hayatınızdan çıkarmışsınız zaten, kimle isterlerse onunla takılsınlar bu sizi niye ilgilendiriyor?

muhatap olmayin gereği yok, kendi yolunuza bakın emin olan ikisi de eski olmasaydi daha kötü durumlar ortaya çıkardı kurtulduğunuza şükür edin

Kırılmakta kötü hissetmekte haklı olabilirsiniz ama ikisi de şu ya da bu sebeplerle hayatınızdan çıkıp gitmişler ve bu aşamada sizi ilgilendiren bir durum ne yazık ki yok.
Herhangi bir aksiyon alırsanız ikisinin de mabadını kaldırmış olacaksınız, ne gerek var ki artık hayatınızda bile değiller, muhatap olmamak önünüze bakmak sizin için en hayırlısı diye düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…