Arkadasim ve nisanlisi

Yavrumveben

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2023
729
394
18
İyi bayramlar kızlar arkadaşım üye olmadığı için burdan paylaşmami istedi .Arkadaşım nişanlı ve severek nişanlandı.cocuk nisandan sonra aramamaya başlasın engelleneler falan Pek fazla bulusamiyolar adet gelenek vs sıkılmış olabilir dedik ama düğünü erteleme peşinde gibi daha şartlar tam değil vs diyormuş arkadaşım ise bulusamadiklari için aile baskısından dolayi hemen evlenmek istiyo ama emin olamıyo çocuktan en basit örnek sevmediği bi kiz arkadaşını silmesini istemiş arkadaşım eve gidince tekrar kizi eklemiş msjlasmis bir nevi arkadaşımı kesmişler.

Derdi evlenmek değil evlenmemek adamın bunu anlasın, gerekeni yapsın arkadaşın.

Adam istemiyor işte, arkadaşınız hala koştur koştur evlenme peşinde mi

Peki ilk başta neden çok ilgiliydiki arkadaşım dışarı çıkamadığı için falan mı böyle oldu
Hevesmiş geçmiş gitmiş işte, araya aileler ve ciddiyet girince gelmiş kendine hastirrr naptım ben demeye başlamış.

Peki ilk başta neden çok ilgiliydiki arkadaşım dışarı çıkamadığı için falan mı böyle oldu
Dışarı çıkmama durumu okadar mühim değil seven sabredip bekleyedebilir.
Sonuçta görücü usulü değil severek nişanlanmışlar, tam olarak sevme kısmı dışarı çıkamadan nasıl oldu bilmiyorum ama nişan evresinide bu şekilde atlatabilirler yani bunlar bahane. Adamın içinde biten bitmiş.

Çocuğun aklı bekarlikta kalacak hiç boşuna evlenmesin. Bu adamdan hayır gelmez. Buluşmayı kisitliyorlar diye hemen evlenmek ne adamin ne olduğu ortadayken.

Reactions: hlz
Evlendikten sonra aldatır net. Nişanlilik döneminde bunu yapan evlenince neler yapmaz arkadasiniz yol yakınken geri dönsün öyle Bi insanı da hala sevebiliyorsa evlendikten sonra kafasını taşlara vurur

Arkadaşınız evlilik konusunu çok üsteledigi için karşı taraf kaçıyor olabilir. Aslında görüşemiyoruz diye hemen evlenmek istemesi de yanlış. Birde erkek bu kadar soğuk davranıyorsa kafasında birşeyler bitmeye başlamıştır yada aldatıyordur bir erkeğin peşinden bu kadar koşması gereksiz ilişkisini tekrar gözden geçirsin.

Reactions: hlz
Kaçak göcek bulunuyordu hep arkadasim

Bi an lisedeyiz ve karsi siniftaki bi kizin dedikodusunu dinliyoruz gibi hissettim. Nisanlilik seviyesi, konusulmasi gereken konular, gecirilmesi gereken zamanlar, daha cok sorumluluk almalar uzerine kurulu olmali, "kesmeler" uzerine degil. Yasiniz kacti acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…