- 17 Mayıs 2023
- 729
- 394
- 18
- Konu Sahibi Yavrumveben
-
Yani şöyle cocuk başka sınavlara falan girmek istiyo daha iyi şartlarda yasamak için ama kız çıkamıyo bulusamiyolar bunun için insan hemen evlenir diyo buluşma derdi için ama bizde anlamadık cocuk ilk başta çok asiktiVe hala hızlıca evlenme derdinde mi arkadaşınız?
Demi bende aynısını dedim kız demiş ki nişanlısına çok ipleri ele verme nisanlisida demiski calismiyo bana sariyo vsArkadaşınız onu başka bir kızla 'kesen' erkeği hala evlenebileceği biri olarak mı görüyor? Asıl sorun bu bence
Bence artık eski nişanlısı olmalı böyle bir saygısızlık olabilir mi hemde başka bir kadınla beraber. Saygısızlık resmenDemi bende aynısını dedim kız demiş ki nişanlısına çok ipleri ele verme nisanlisida demiski calismiyo bana sariyo vs
Derdi evlenmek değil evlenmemek adamın bunu anlasın, gerekeni yapsın arkadaşın.Yani şöyle cocuk başka sınavlara falan girmek istiyo daha iyi şartlarda yasamak için ama kız çıkamıyo bulusamiyolar bunun için insan hemen evlenir diyo buluşma derdi için ama bizde anlamadık cocuk ilk başta çok asikti
Peki ilk başta neden çok ilgiliydiki arkadaşım dışarı çıkamadığı için falan mı böyle olduDerdi evlenmek değil evlenmemek adamın bunu anlasın, gerekeni yapsın arkadaşın.
Adam istemiyor işte, arkadaşınız hala koştur koştur evlenme peşinde miİyi bayramlar kızlar arkadaşım üye olmadığı için burdan paylaşmami istedi .Arkadaşım nişanlı ve severek nişanlandı.cocuk nisandan sonra aramamaya başlasın engelleneler falan Pek fazla bulusamiyolar adet gelenek vs sıkılmış olabilir dedik ama düğünü erteleme peşinde gibi daha şartlar tam değil vs diyormuş arkadaşım ise bulusamadiklari için aile baskısından dolayi hemen evlenmek istiyo ama emin olamıyo çocuktan en basit örnek sevmediği bi kiz arkadaşını silmesini istemiş arkadaşım eve gidince tekrar kizi eklemiş msjlasmis bir nevi arkadaşımı kesmişler.
Hevesmiş geçmiş gitmiş işte, araya aileler ve ciddiyet girince gelmiş kendine hastirrr naptım ben demeye başlamış.Peki ilk başta neden çok ilgiliydiki arkadaşım dışarı çıkamadığı için falan mı böyle oldu
Maalesef o saniyo ki cocuk sıkıya geldi orfler adetler agir geldi ama seven insan biran önce kavuşmak ister gibi bilemiyorum bende yanlış yönlendirmek istememAdam istemiyor işte, arkadaşınız hala koştur koştur evlenme peşinde mi
Dışarı çıkmama durumu okadar mühim değil seven sabredip bekleyedebilir.Peki ilk başta neden çok ilgiliydiki arkadaşım dışarı çıkamadığı için falan mı böyle oldu
Çocuğun aklı bekarlikta kalacak hiç boşuna evlenmesin. Bu adamdan hayır gelmez. Buluşmayı kisitliyorlar diye hemen evlenmek ne adamin ne olduğu ortadayken.İyi bayramlar kızlar arkadaşım üye olmadığı için burdan paylaşmami istedi .Arkadaşım nişanlı ve severek nişanlandı.cocuk nisandan sonra aramamaya başlasın engelleneler falan Pek fazla bulusamiyolar adet gelenek vs sıkılmış olabilir dedik ama düğünü erteleme peşinde gibi daha şartlar tam değil vs diyormuş arkadaşım ise bulusamadiklari için aile baskısından dolayi hemen evlenmek istiyo ama emin olamıyo çocuktan en basit örnek sevmediği bi kiz arkadaşını silmesini istemiş arkadaşım eve gidince tekrar kizi eklemiş msjlasmis bir nevi arkadaşımı kesmişler.
Arkadaşınız evlilik konusunu çok üsteledigi için karşı taraf kaçıyor olabilir. Aslında görüşemiyoruz diye hemen evlenmek istemesi de yanlış. Birde erkek bu kadar soğuk davranıyorsa kafasında birşeyler bitmeye başlamıştır yada aldatıyordur bir erkeğin peşinden bu kadar koşması gereksiz ilişkisini tekrar gözden geçirsin.Yani şöyle cocuk başka sınavlara falan girmek istiyo daha iyi şartlarda yasamak için ama kız çıkamıyo bulusamiyolar bunun için insan hemen evlenir diyo buluşma derdi için ama bizde anlamadık cocuk ilk başta çok asikti
Kaçak göcek bulunuyordu hep arkadasimDışarı çıkmama durumu okadar mühim değil seven sabredip bekleyedebilir.
Sonuçta görücü usulü değil severek nişanlanmışlar, tam olarak sevme kısmı dışarı çıkamadan nasıl oldu bilmiyorum ama nişan evresinide bu şekilde atlatabilirler yani bunlar bahane. Adamın içinde biten bitmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?