Anneannemi kaybetmiştim gözümün önünde ölümü gerçekleşmişti üzüldüm ama bu kadar etkilememişti beni.. yaşı gelmiş çoluğu çocuğu torun torbaya karışmıştı şanslıydı gözümde.Geçen sene bende aynen bu şekilde gencecik bir akrabamı kaybetmiştim aniden
Uzun bir süre kendime gelemedim
Aslında ölüm o kadar yakın ki insana herkes bunu bilerek yaşasa keşke
Bende o günden sonra kimseyle küs kalamıyorum
Allah rahmet eylesin hepsine
Amin inşallahAnneannemi kaybetmiştim gözümün önünde ölümü gerçekleşmişti üzüldüm ama bu kadar etkilememişti beni.. yaşı gelmiş çoluğu çocuğu torun torbaya karışmıştı şanslıydı gözümde.
O ilk zamanlar otobüse binmeye bile korkardım ya düşer kafamı vurursam o abla gibi sebepsiz ölürsem diye panik geçirmiştim. Allah sevdiklerimize uzun ömürler versin inşallah
Zamanla bende cok yakin olmadığım ama beni derinden sarsan bi arkadasimi kaybettim gencecikKızlar allah kimsenin başına vermesin, eski arkadaşım, komşum, sırdaşım, oğlumun en iyi arkadasinin annesi 45 yaşında aniden vefat etti. Kahroldum. Beyin kanaması. Oğlularimiz da 15 yasinda henuz. Ona mı uzuleyim çocuğuna mi. Ağlamaktan gözlerim kurudu. Şimdi düşünüp duruyorum bu yavrucak ne yapacak annesiz. Birde böyle sahane anneyi kaybetti. Aklım hep onda. Kendi oğlundan çok onu düşünür oldum ama elimden bişey gelmiyor. 2 saat uzak mesafede oturuyorlar. Babasiyla yalnız kaldilar. Tamam babası var ama anneler bilir bir evi anne yuva yapar. Derdim bu kızlar. Ben nasil kendime geleceğim, nasil anilarimizi unutacağım. En son mesajında beni birakma yazmış. Tatil hayallerimiz vardı çocukları alip gidecektik bu yaz ev tutacaktik egede. Ben nasıl ustesinden geleceğim bu üzüntünün.
Simdiden teşekkür ederim okudugunuz için.
Bizim icin çok çok uzucuydu. Tüm üniversite anıları onunla dolu.. Ne anlatsa surekli aniyoruz rahmetle.. 3-4 sene geçti üzerinden... Güzel bı hayat kaldı ondan geriye eşine çocuklarına ama neye yarar içinde o olmadiktan sonra.. Allah hicbirimizin çocuğunu boynu bükük koymasın çok zor..Tuylerim diken diken oldu
Kızlar allah kimsenin başına vermesin, eski arkadaşım, komşum, sırdaşım, oğlumun en iyi arkadasinin annesi 45 yaşında aniden vefat etti. Kahroldum. Beyin kanaması. Oğlularimiz da 15 yasinda henuz. Ona mı uzuleyim çocuğuna mi. Ağlamaktan gözlerim kurudu. Şimdi düşünüp duruyorum bu yavrucak ne yapacak annesiz. Birde böyle sahane anneyi kaybetti. Aklım hep onda. Kendi oğlundan çok onu düşünür oldum ama elimden bişey gelmiyor. 2 saat uzak mesafede oturuyorlar. Babasiyla yalnız kaldilar. Tamam babası var ama anneler bilir bir evi anne yuva yapar. Derdim bu kızlar. Ben nasil kendime geleceğim, nasil anilarimizi unutacağım. En son mesajında beni birakma yazmış. Tatil hayallerimiz vardı çocukları alip gidecektik bu yaz ev tutacaktik egede. Ben nasıl ustesinden geleceğim bu üzüntünün.
Oğlularimiz da 15 yasinda henuz. Ona mı uzuleyim çocuğuna mi. Ağlamaktan gözlerim kurudu. Şimdi düşünüp duruyorum bu yavrucak ne yapacak annesiz. Birde böyle sahane anneyi kaybetti. Aklım hep onda. Kendi oğlundan çok onu düşünür oldum ama elimden bişey gelmiyor. 2 saat uzak mesafede oturuyorlar. Babasiyla yalnız kaldilar. Tamam babası var ama anneler bilir bir evi anne yuva yapar.
Çok sacma bi lafmis yaşamak çok güllük gülistanlık biseymis gibi... Giden gittiğinin farkinda mi sanki. Olan hep geride kalana olur. Ayrılıkta da ölüm de giden icin hep daha kolaydir.Allah sabırlar versin. Annemin bir lafı vardır vay gidene der o kadar doğru ki geride kalan herkes bir şekilde düşe kalkada olsa hayatını devam ettiriyor..
Çok matah bir sey değilse o zaman neden yaşıyorsunuz ? Ölen kişi yapamadıkları yaşayamadıkları ile toprağın altına girer en önemlisi en kıymetli parçasını dünyada bırakıp göçüp gitmiştir.Geride kalan bir şekilde hayatını devam ettirmek zorundadır bir anasına birde evladına alışması kabullenmesi zor gelir.Çok sacma bi lafmis yaşamak çok güllük gülistanlık biseymis gibi... Giden gittiğinin farkinda mi sanki. Olan hep geride kalana olur. Ayrılıkta da ölüm de giden icin hep daha kolaydir.
Allah rahmet eylesin inşallah Çok zor, annem anı kalp krizi geçirince biz de ortada kalmıştık 3 kardeş çok zor zamanlar geçirdik, size tavsiyem o çocuğa destek olun bırakmayın..Kızlar allah kimsenin başına vermesin, eski arkadaşım, komşum, sırdaşım, oğlumun en iyi arkadasinin annesi 45 yaşında aniden vefat etti. Kahroldum. Beyin kanaması. Oğlularimiz da 15 yasinda henuz. Ona mı uzuleyim çocuğuna mi. Ağlamaktan gözlerim kurudu. Şimdi düşünüp duruyorum bu yavrucak ne yapacak annesiz. Birde böyle sahane anneyi kaybetti. Aklım hep onda. Kendi oğlundan çok onu düşünür oldum ama elimden bişey gelmiyor. 2 saat uzak mesafede oturuyorlar. Babasiyla yalnız kaldilar. Tamam babası var ama anneler bilir bir evi anne yuva yapar. Derdim bu kızlar. Ben nasil kendime geleceğim, nasil anilarimizi unutacağım. En son mesajında beni birakma yazmış. Tatil hayallerimiz vardı çocukları alip gidecektik bu yaz ev tutacaktik egede. Ben nasıl ustesinden geleceğim bu üzüntünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?