Arkadasim yook

Guguk kusu

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
43
5
16
Diyarbakirda hic arkadasim yok cocugumun da yok annelere yonelik tanisma kaynasma etkinligi de yok bir dertlesecegim kimse de yok koca memlekette

Kk nedir? ( cozdum kizlar kulubu )Biz ayri degiliz o da var ama kiz arkadasin yeri baska hepsi ankarada soyle karsilikli oturup konusacagim alisverise gidecegim cocugumun oynayacagi br arkadasi olsun istiyoum :\ yoksa esim de var yani ama onun cevresi var arkadaslari var benim yok

kk kadınlar kulubu demek cnm,
size en yakın parka gitseniz belki oralarda bir arkadaş bulursunuz ,
komşularınızdam ıyok

Çocuğun varmış. Onunla binbir çeşit etkinlik yap. Hem zekasını geliştirirsin, hem de çocuk oynar. Senin de canın sıkılmaz, beraber büyürsünüz bir nevi. Alışveriş, ya da sağa sola gitmek zorunlu mu

Karsi komsumla tanistim cok kalabalik bir aile :\ pek gelmiyor bana isleri cok yogun ben de artik gitmiyorum. Bana en yakin parkda da ailesiz cocuklar oynuyor :) kardesiyle ilgilenen minikler

Diyarbakirda hic arkadasim yok cocugumun da yok annelere yonelik tanisma kaynasma etkinligi de yok bir dertlesecegim kimse de yok koca memlekette
F.c.b.k kullanıyorsanız ;
Orada "Bilingual Türkiye" grubu var.
Aileler kaynaşıyor , çocuklar kendi arasında İngilizce konuşuyor.
Deneyebilirsiniz :)

Bir komsum vardi o da dogum yapti 6 ay once uykusuz tabi stres bende rahatsiz etmiyorum . avm de geziyorum cocugumla ama hehangi brine gdip hadi arkadas olup birlikte takilalim diyemem galiba :) belki buralarda bir kac kisi gorurde buluruz topluca :) en azinda haftada birlr baslariz konusuruz filan

Oynuyorum ama cocugum cabuk skliyor hem yasiti olsa daha ona daha cok katkisi olur. Ayrica hergun evin icinde insan bosluga dusuyor . belki is cevresi olsaydi daha iyi olabilirdi

Dun esim maca gitti hic tanimadigi insanlarla eglendi hem vucuda hem zihne faydali birsey . niye bayanlarda yok bu tur seyler diye icimden gecirdim

Az insan cok huzur. Kendinizi gelistirin kitap okuyun cocugunuzla etkinlik yapın kendi dünyanızı büyütün.

Dun esim maca gitti hic tanimadigi insanlarla eglendi hem vucuda hem zihne faydali birsey . niye bayanlarda yok bu tur seyler diye icimden gecirdim
Eşinin arkadaş çevresinde ailece görüşmek isteyeceğiniz kimse yok mu? Bir-iki aile olarak bulusursunuz kafanız uyusursa sonra kız kıza buluşmaya /görüşmeye başlarsınız.

Çocuğunuz kaç yaşında? Okula gitmiyor mu? Öğrencilerin anneleri ile tanışırdınız. Diyarbakır insanı yardımseverdir aslında dışardan gelenleri bağırlarına basarlar. Biçok kez gidip gördüğüm için biliyorum. Yeni mi taşındınız?

Eşinizin iş yerinden arkadaşları ile gidip gelseniz? Bi süre sonra kadın kadına da gidip gelirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…