- 8 Ocak 2019
- 43
- 5
- 16
- Konu Sahibi Guguk kusu
-
Haha ay pardon yanlış anlamışım.))Ha koca memlekette yazdigima demissiniz yani koskoca sehirde dmeek istedim :)
F.c.b.k kullanıyorsanız ;Diyarbakirda hic arkadasim yok cocugumun da yok annelere yonelik tanisma kaynasma etkinligi de yok bir dertlesecegim kimse de yok koca memlekette
Fcbk okulum icin acmistim ama yine de bakayim oneriniz icin tesekkur ederimmm:)F.c.b.k kullanıyorsanız ;
Orada "Bilingual Türkiye" grubu var.
Aileler kaynaşıyor , çocuklar kendi arasında İngilizce konuşuyor.
Deneyebilirsiniz :)
Oynuyorum ama cocugum cabuk skliyor hem yasiti olsa daha ona daha cok katkisi olur. Ayrica hergun evin icinde insan bosluga dusuyor . belki is cevresi olsaydi daha iyi olabilirdiÇocuğun varmış. Onunla binbir çeşit etkinlik yap. Hem zekasını geliştirirsin, hem de çocuk oynar. Senin de canın sıkılmaz, beraber büyürsünüz bir nevi. Alışveriş, ya da sağa sola gitmek zorunlu mu
Eşinin arkadaş çevresinde ailece görüşmek isteyeceğiniz kimse yok mu? Bir-iki aile olarak bulusursunuz kafanız uyusursa sonra kız kıza buluşmaya /görüşmeye başlarsınız.Dun esim maca gitti hic tanimadigi insanlarla eglendi hem vucuda hem zihne faydali birsey . niye bayanlarda yok bu tur seyler diye icimden gecirdim
Çocuğunuzun yaşı uygunsa anaokuluna başlatabilirsiniz.Diyarbakirda hic arkadasim yok cocugumun da yok annelere yonelik tanisma kaynasma etkinligi de yok bir dertlesecegim kimse de yok koca memlekette
Dun esim maca gitti hic tanimadigi insanlarla eglendi hem vucuda hem zihne faydali birsey . niye bayanlarda yok bu tur seyler diye icimden gecirdim
Yapmadigim seyler dgil canim. Okulum var zaten bir yandan onunla mesgulumAz insan cok huzur. Kendinizi gelistirin kitap okuyun cocugunuzla etkinlik yapın kendi dünyanızı büyütün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?