Arkadasim yook

Esiniz Diyarbakir'lı mı ailesi vs yok mu.
Yoksa gorev icin falan mi gittiniz.

Eşinin arkadaş çevresinde ailece görüşmek isteyeceğiniz kimse yok mu? Bir-iki aile olarak bulusursunuz kafanız uyusursa sonra kız kıza buluşmaya /görüşmeye başlarsınız.
Teyzesinin kizlari var ama oyle sık gorusmuyoruz ayda yilda bir calisiyorlar

Onun arkadaşlarının eşleri ile tanışıp kaynaşsanız bu arada aynı şehirdeyiz.. Çıkın çıkın gelin.. :l

1,5 yasinda okula gitmiyor esimin is yerindeki arkaaslari tasindilar. Pat diye hadi gelin tanisalim olmuyor . bu devirde neresi olursa olsun cok zor... :\

Diyarbakirli kayinvalidem filan vr ama insan arkadas ariyor
Anladim aslinda dogu insani candandir ama ! Bir durun bakalim zamanla bulursunuz arkadas.
Arkadas olsun diyede her onune gelenle samimi olma ama, tanida öle sok evine yada evine git Allah muhafaza cocugunuzda war. Bazi insanlar çig sut emmis olabiliyor.

Cocuk biraksa keskeee hem ihtiyacim da var

esiniz eve gelince gidin, cogu spor salonu 9a 10a kadar acik,

istanbulda var midir bilemem de bazi buyuk merkezlerde cocuk bakim odasi da var, gerci sizinki cok kucukmus birakamazsiniz sanirim.

Boşver sen kendine yet canım en iyisi kafan da rahat dedikodu yok trip yok, zaten yakın arkadaş eski dost gibi olmuyo bi yaştan sonraki arkadaşlıklar hep yüzeysel, ben de evlilik sebebiyle doğudayım eşim de hep görevde genel olarak yalnızım ama bekarken de ayrı yaşıyodum yine yalnızdım iş ortamım hariç, ama seviyorum yalnızlığı belki de alıştım

Arkadaş edinmek içinmi buraya üye oldunuz.şimddi üye olmuşsunuz hemenn bu konuyu açmişsiniz.

bende orda yasiyorum bi suru etkinlikler var.siz yeni mi tasindiniz ondan bilmiyo olabilirsiniz

okula gidip nasi arkadas bulamiyosunuz.bende buraya yeni tasindim bi suru komsum arkadasim var okuldan kimse yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…