- 29 Aralık 2018
- 866
- 863
- 33
- 33
- Konu Sahibi Guguk kusu
-
Teyzesinin kizlari var ama oyle sık gorusmuyoruz ayda yilda bir calisiyorlarEşinin arkadaş çevresinde ailece görüşmek isteyeceğiniz kimse yok mu? Bir-iki aile olarak bulusursunuz kafanız uyusursa sonra kız kıza buluşmaya /görüşmeye başlarsınız.
1,5 yasindaÇocuğunuzun yaşı uygunsa anaokuluna başlatabilirsiniz.
Onun arkadaşlarının eşleri ile tanışıp kaynaşsanız bu arada aynı şehirdeyiz.. Çıkın çıkın gelin.. :lKk nedir? ( cozdum kizlar kulubu )Biz ayri degiliz o da var ama kiz arkadasin yeri baska hepsi ankarada soyle karsilikli oturup konusacagim alisverise gidecegim cocugumun oynayacagi br arkadasi olsun istiyoum :\ yoksa esim de var yani ama onun cevresi var arkadaslari var benim yok
1,5 yasinda okula gitmiyor esimin is yerindeki arkaaslari tasindilar. Pat diye hadi gelin tanisalim olmuyor . bu devirde neresi olursa olsun cok zor... :\Çocuğunuz kaç yaşında? Okula gitmiyor mu? Öğrencilerin anneleri ile tanışırdınız. Diyarbakır insanı yardımseverdir aslında dışardan gelenleri bağırlarına basarlar. Biçok kez gidip gördüğüm için biliyorum. Yeni mi taşındınız?
Eşinizin iş yerinden arkadaşları ile gidip gelseniz? Bi süre sonra kadın kadına da gidip gelirsiniz.
Ay sanki tum apartmandaki bayanlar calisiyor hic krsilasamiyorum denk gelmiyor yadakomşuların vardır kuzum karşılaştıkça Selamlaş öyle öyle kaynaşırsın
Cocuk biraksa keskeee hem ihtiyacim da varkadinlara ozel spor salonlarina gidin,
ben cok eglenirdim oralarda, cok da kisiyle tanismisimdir.
Diyarbakirli kayinvalidem filan vr ama insan arkadas ariyorEsiniz Diyarbakir'lı mı ailesi vs yok mu.
Yoksa gorev icin falan mi gittiniz.
Anladim aslinda dogu insani candandir ama ! Bir durun bakalim zamanla bulursunuz arkadas.Diyarbakirli kayinvalidem filan vr ama insan arkadas ariyor
Cocuk biraksa keskeee hem ihtiyacim da var
Binanın girişimde nöbet tutAy sanki tum apartmandaki bayanlar calisiyor hic krsilasamiyorum denk gelmiyor yada
Bensiz bir saat yapamiyoresiniz eve gelince gidin, cogu spor salonu 9a 10a kadar acik,
istanbulda var midir bilemem de bazi buyuk merkezlerde cocuk bakim odasi da var, gerci sizinki cok kucukmus birakamazsiniz sanirim.
Çocuğunu kreşe versen hem onun hem senin arkadaşınız olurmukiDiyarbakirda hic arkadasim yok cocugumun da yok annelere yonelik tanisma kaynasma etkinligi de yok bir dertlesecegim kimse de yok koca memlekette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?