- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.617
- 158
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
++++Böyle bir sapik abi kötü baba varken.
Kocamın ilgisizligini çekerim daha iyi .arkadaşınız için çok üzgünüm
Arkadaşıma inanırlar mı bilmiyorum. Daha önce eşine bıseyler anlattı da eşi inandı mı bılmıyorum
5 yaşındaki çocuğun bunu yapması çok doğal, bedenini tanıyor, anladığım kadarıyla anne babanın hır gürü babanın aşırı kuralsız annenin pasif ve bilinçsiz olması çocuğu da etkiliyor, hissettiği ilgi eğitim ve otorite boşluğunu kendi bedeniyle doldurmaya çalışıyor, pedegogla görüşülmesini ve biraz daha bu konularda bilinçlenilmesini tavsiye ederim. Kızıma da yaparsa bana çok ters bir söylem geldi, biri kızıysa diğeri de oğlu…5 yaşında pipisiyle oynadı diye kimse tacizci olmaz, sapık olmaz önce bunu anlasınKocası da kızın ailesini dolduruyor. Babası aşırı sinirli zaten, herşeyi yapabılecek biri. Abisiyle hep evde kaldığında istismar etmiş. Abisi o zamanlar liseye gidiyormuş.Arkadaşımın oglu şuan 5 yaşında. Sürekli pipisi ile oynuyor. Kızda korkuyor ya benım oglumda kızıma aynını yaparsa diyee. Yalnız bırakmakta ıstemıyor.
Yok eşine galıba anlattı da emın degılım. Yengesı bılmıyor. Kesın bosar adamıBişiler anlatti derken yengesine abisinin istismar ettiğini söyledimi. Açıkçası ben sanmıyorum böyle bı durumda evli kalıcak kadın inşallah yoktur.zaten sizde dediniz yenge olayı bilirse boşar diye. Ve tabiki inanır inanmasa bile içine kurt düşen yerde kim dururki soz konusu insanın kendi cocuguyken. ..arkadaşınız çok büyük bir travma yaşamış başkalarının yaşamasına izin vermeyin
Yok eşine galıba anlattı da emın degılım. Yengesı bılmıyor. Kesın bosar adamı
Tüh Allah senin gibi abinin belasını versin ya.Çocukken annesı babası işteyken abisi kıza cinsel organını şey yaptırmış. Kız yapmak istemediginde şiddet uygulamış.Bunu kimse bilmiyor.Abisi sen ne kincisin unutmuyorsun demiş
Çok alakasız bir şey soracağım. Bdv kısmında konunuladınızı çok sık görmeye başladım son zamanlarda. Neden her şeyinizi buraya soruyorsunuz?
Merak ettim kendisine sordum. Size sorduğumu hatırlamıyorum.Siz buranın yoneticimisiniz ? Kac kere acagi bence kimseyi alakadar etmez.isteyen yorum yapar istemeyen yapmaz .isteyende istediği kadar konu açar. Bu site de şu kadar konu acabilirsin diye birşey yok
Eşinin kız kardeşinin cocugu olmuyor. Durumları iyi. Kızını ona vermeyı bıle düşündü kız.Tüh Allah senin gibi abinin belasını versin ya.
Rabbim yardımcısı olsun ne desem bilemedim ya
Burası zaten bunun için degil mi? Bu zamana kadar 6tane falan açmışımdır konu maksimumÇok alakasız bir şey soracağım. Bdv kısmında konunuladınızı çok sık görmeye başladım son zamanlarda. Neden her şeyinizi buraya soruyorsunuz?
Bende merak ettim size sordum iste siz buranın yöneticisimi oluyorsunuz ?niye sinirlendiniz bende soru sordumMerak ettim kendisine sordum. Size sorduğumu hatırlamıyorum.
Yüzyüze gelince konusacagım. Haftaya psıkoga gıdecek. Devletın psıkogu gercı de. Insallah dinlerler kızıLütfen arkadaşınla konuş olurmu insanlık adına .yengesiyle konussun
Şehir Hastanesi'ne gitsin canım orda ilgileniyorlarYüzyüze gelince konusacagım. Haftaya psıkoga gıdecek. Devletın psıkogu gercı de. Insallah dinlerler kızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?