gercekten moralim bozuk.
bi arkadas lafta kahvaltiya bana gelicekti bende ona gore hazirlik yaptim.
olmayani almak icin sabah erken kalktim markete gittim.
cok hizli yapamadigimi herkez bilir cunku biraz rahatsizim.
ama son dakikada ortak bi arkadasa gitmeye karar verdi benide oraya cagiriyorlar bende gitmedim.
neden olarakta;esiyle gelicekti esi calisiyormus onun icin diger arkadasa gecmek istemis benimki evdeydi ama durmaz giderdi
boyle yapacagini gayet iyi bilir cunku yeni tanismadik
.
neyse diger arkadasla ikisi tekrar telefon actilar gelelim diye kabul etmedim esimder cok sinirlendi bunu sana niye yaptilar diye
sonra ben gittim.cunku uzakta oturuyor bayadir gorusmuyoruz.
neyse cok ofkelendim once kendime insanlara bu kadar guvendigime beni sevdigini saniyordum.
ama hic bi degerim yokmus cok dertlendim.

cok kafama taktim ben yurt disindayim zaten yalnizim diyordum artik iyice emin oldum.
kotu birisi degilim kimsenin kalbini kirmam bana karsi yapilan hatalari soyleyemem.
buraya yazip paylasmak istedim.
herseyi kafama takmamaya calisirim ama bu olay beni uzdu deseydi onceden oraya gitmek istedigini engel olmazdim
hatta bende oraya gecerdim.
bi arkadas lafta kahvaltiya bana gelicekti bende ona gore hazirlik yaptim.
olmayani almak icin sabah erken kalktim markete gittim.
cok hizli yapamadigimi herkez bilir cunku biraz rahatsizim.
ama son dakikada ortak bi arkadasa gitmeye karar verdi benide oraya cagiriyorlar bende gitmedim.
neden olarakta;esiyle gelicekti esi calisiyormus onun icin diger arkadasa gecmek istemis benimki evdeydi ama durmaz giderdi
boyle yapacagini gayet iyi bilir cunku yeni tanismadik
.
neyse diger arkadasla ikisi tekrar telefon actilar gelelim diye kabul etmedim esimder cok sinirlendi bunu sana niye yaptilar diye
sonra ben gittim.cunku uzakta oturuyor bayadir gorusmuyoruz.
neyse cok ofkelendim once kendime insanlara bu kadar guvendigime beni sevdigini saniyordum.
ama hic bi degerim yokmus cok dertlendim.

cok kafama taktim ben yurt disindayim zaten yalnizim diyordum artik iyice emin oldum.
kotu birisi degilim kimsenin kalbini kirmam bana karsi yapilan hatalari soyleyemem.
buraya yazip paylasmak istedim.
herseyi kafama takmamaya calisirim ama bu olay beni uzdu deseydi onceden oraya gitmek istedigini engel olmazdim
hatta bende oraya gecerdim.