Evet sınırı aşmışsınız çünkü siz aile üyesi değilsiniz arkadaşısınız. 5 senelik arkadaşlıkta devamlı küslük olmuş aranızda. Demek ki anlaşmazlıklar fikir ayrılıkları yaşamışsınız. Herkesin duygusunu tespit edip ihtiyaca göre davranmayı iyi bir şey sanıyorsunuz ama değil. Bırakın kim ne hissediyorsa nasıl davranmak istiyorsa öyle davransın. Hep kendi bakış açınızdan yazıyorsunuz. O an o ortamda bulunan herkesin zihnini mi okudunuz, o öyle hissetti bu böyle doldu duygulandı vs. Velev ki öyle, size ne? Arkadaşınız, annemle abimle ailemle şunu konuş bunu söyle diye özel olarak rica etti mi? Olay sadece sosyal medyada ekledim eklemedim meselesi değil, bence bu yaptıklarınız hoş karşılanmamış. O an iyi ki abimle konuştu demiştir ama biraz geçince sanki ben abimle konuşup gönlünü alamaz mıydım hasetliğine dönmüştür. İkna olmak zorunda değilsiniz, hayır öyle değildi böyleydi demeye devam edebilirsiniz ama günün sonunda siz kötü bilinmişsiniz. Herkesi ortada buluşturup mutlu etme çabanız ters tepmiş. Kötü bir şey yapmışsınız kötü niyetlisiniz demiyorum, iyilik gerekmeyen hatır gönül saymayan vefasız tipler için kendinizi boşuna ortaya atmışsınız. Bunlarla arkadaşlık yapmayın değmezler.