Arkadaşımın eşi

Sınırı mı aşmışım ? 5 senelik arkadaşım diyorum, kızın annesiyle aram çok iyi hala beni arar bile, abis desen mesafeli ama muhabbetimizin olduğu biri. Kendileri ne el öpecek abisi dışarıd ailesi girmiyor kız masada oturmuş gözü kapıda ve konuştuktan sonra abisi girince ne kadar mutlu oldu. Ayrıca her an paylaştığımı nerden çıkarttınız 2 foto paylaşmışım. Ayrıca paylaşım yapılmasını istemiyor gbi bi durum anlatmadım aksine etiket yap diyorlardı bunu nerden çıkarttınız? Biraz fazla sinirlisiniz galiba yazdığınız şeylere bakın. Sınırı aşmışsın ne ya
Evet sınırı aşmışsınız çünkü siz aile üyesi değilsiniz arkadaşısınız. 5 senelik arkadaşlıkta devamlı küslük olmuş aranızda. Demek ki anlaşmazlıklar fikir ayrılıkları yaşamışsınız. Herkesin duygusunu tespit edip ihtiyaca göre davranmayı iyi bir şey sanıyorsunuz ama değil. Bırakın kim ne hissediyorsa nasıl davranmak istiyorsa öyle davransın. Hep kendi bakış açınızdan yazıyorsunuz. O an o ortamda bulunan herkesin zihnini mi okudunuz, o öyle hissetti bu böyle doldu duygulandı vs. Velev ki öyle, size ne? Arkadaşınız, annemle abimle ailemle şunu konuş bunu söyle diye özel olarak rica etti mi? Olay sadece sosyal medyada ekledim eklemedim meselesi değil, bence bu yaptıklarınız hoş karşılanmamış. O an iyi ki abimle konuştu demiştir ama biraz geçince sanki ben abimle konuşup gönlünü alamaz mıydım hasetliğine dönmüştür. İkna olmak zorunda değilsiniz, hayır öyle değildi böyleydi demeye devam edebilirsiniz ama günün sonunda siz kötü bilinmişsiniz. Herkesi ortada buluşturup mutlu etme çabanız ters tepmiş. Kötü bir şey yapmışsınız kötü niyetlisiniz demiyorum, iyilik gerekmeyen hatır gönül saymayan vefasız tipler için kendinizi boşuna ortaya atmışsınız. Bunlarla arkadaşlık yapmayın değmezler.

Evet sınırı aşmışsınız çünkü siz aile üyesi değilsiniz arkadaşısınız. 5 senelik arkadaşlıkta devamlı küslük olmuş aranızda. Demek ki anlaşmazlıklar fikir ayrılıkları yaşamışsınız. Herkesin duygusunu tespit edip ihtiyaca göre davranmayı iyi bir şey sanıyorsunuz ama değil. Bırakın kim ne hissediyorsa nasıl davranmak istiyorsa öyle davransın. Hep kendi bakış açınızdan yazıyorsunuz. O an o ortamda bulunan herkesin zihnini mi okudunuz, o öyle hissetti bu böyle doldu duygulandı vs. Velev ki öyle, size ne? Arkadaşınız, annemle abimle ailemle şunu konuş bunu söyle diye özel olarak rica etti mi? Olay sadece sosyal medyada ekledim eklemedim meselesi değil, bence bu yaptıklarınız hoş karşılanmamış. O an iyi ki abimle konuştu demiştir ama biraz geçince sanki ben abimle konuşup gönlünü alamaz mıydım hasetliğine dönmüştür. İkna olmak zorunda değilsiniz, hayır öyle değildi böyleydi demeye devam edebilirsiniz ama günün sonunda siz kötü bilinmişsiniz. Herkesi ortada buluşturup mutlu etme çabanız ters tepmiş. Kötü bir şey yapmışsınız kötü niyetlisiniz demiyorum, iyilik gerekmeyen hatır gönül saymayan vefasız tipler için kendinizi boşuna ortaya atmışsınız. Bunlarla arkadaşlık yapmayın değmezler.
Yani aslında bi nevi kendimi mecbur hissettim hepsi yüzüme bakıyor annesi kaş göz yapıyor vs diye ama şu konuda haklısınız keşke herkes nasıl tepki vermek istiyorsa öyle tepki verip içinden geldiği gbi davransaymış. Dediğiniz gibi ben kötü ilan edildim. Şimdi ne halleri varsa görsünler ben de güzel bir ders aldım tabi kimse için bu saatten sonra kılını kıpırdatmam ailem hariç.

seninle görüşmemi istemiyordu tartıştık. Ama ben buna inanmadım pek çünkü neden benimle görüştürmesin ki hiç bi gerekçe yok. Herneyse biz barıştık aradan 1 sene geçti ve geçenlerde eşi yine sorun yaratmış tabi bu süreçte onların araları hep bozuldu düzeldi ben arkadaşımın yanında oldum. En son biz görüntülü konuşurken arkadaşımla bu eve geldi bi anda kız kapattı telefonu ve sonra bana bi mesaj geldi arkadaşımdan tabi eşi yazıyor “ X ile bir daha asla görüşmüyorsunuz “ Yani benim merak ettiğim sizce ne olmuş olabilir bu kadar. Hayır onu kötü yola sürüklediğim yok evli çocuklu insanım geçmişim desen hiç bi durum yok yanyana benimle herkes yürüyebilir kimse laf edemez yani. İnanın aklımı kurcalıyor çok rahatsız oldum bu durumdan
Siz daha dışa dönük cabbar cevval biri misiniz? Arkadaşınız da pasif kim nereye çekerse oraya giden biri mi?
Eğer öyleyse, eşi aklını çelersiniz diye görüşmenizi istemiyordur.
Sadece erkeğe ve erkek ailesine itaatkar olması istenen kadınları ailesinden ve çevresinden koparıyor erkekler.

Çocukluk arkadaşımın evlendiği kızı çok sevmiştim aynı yerde oturduk uzun yıllar, haliyle aramızda bir arkadaşlık gelişmişti kızla, birbirimize gidip gelmeye başladık, sonra birden kız gelip gitmeleri kesti arama sormalar da bitti.

Eşi ve kayınvalidesi muneyle görüşmeyeceksin deyip yasak koymuş o da bu yasağa itaat etmiş, yıllar sonra boşanma sürecine girdiklerinde anlattı bana, ben çok bilmiş biriymişim yanlış akıllar verirmişim yuvası dağılırmış😂😂

Kız, kayınvalide ve eşinden şiddet görüyordu, görüştüğümüz dönemlerde kapıya çarptım düştüm diyordu ama şiddet gördüğü çok belliydi, eşi kızı aldatıyordu, eşi karısını dövdüğünün farkında olduğumu da metresini bildiğimi de biliyordu kayınvalidesi de öyle, benden uzak tutarlarsa gözünün açılmasını da engellerler diye düşündüler ama sonuç değişmedi yıllar sonra da olsa boşandılar.

Siz daha dışa dönük cabbar cevval biri misiniz? Arkadaşınız da pasif kim nereye çekerse oraya giden biri mi?
Eğer öyleyse, eşi aklını çelersiniz diye görüşmenizi istemiyordur.
Sadece erkeğe ve erkek ailesine itaatkar olması istenen kadınları ailesinden ve çevresinden koparıyor erkekler.

Çocukluk arkadaşımın evlendiği kızı çok sevmiştim aynı yerde oturduk uzun yıllar, haliyle aramızda bir arkadaşlık gelişmişti kızla, birbirimize gidip gelmeye başladık, sonra birden kız gelip gitmeleri kesti arama sormalar da bitti.

Eşi ve kayınvalidesi muneyle görüşmeyeceksin deyip yasak koymuş o da bu yasağa itaat etmiş, yıllar sonra boşanma sürecine girdiklerinde anlattı bana, ben çok bilmiş biriymişim yanlış akıllar verirmişim yuvası dağılırmış😂😂

Kız, kayınvalide ve eşinden şiddet görüyordu, görüştüğümüz dönemlerde kapıya çarptım düştüm diyordu ama şiddet gördüğü çok belliydi, eşi kızı aldatıyordu, eşi karısını dövdüğünün farkında olduğumu da metresini bildiğimi de biliyordu kayınvalidesi de öyle, benden uzak tutarlarsa gözünün açılmasını da engellerler diye düşündüler ama sonuç değişmedi yıllar sonra da olsa boşandılar.
Evet dediğiniz gibiyiz. Tam ters karakteriz nasıl iyi anlaşıyoruz ya derdi gülerek hep. Ben deyiminizle daha cevvalim o pasif. Anlattıklarınızla ufak tefek benzerlikler de var bi kaç kez şiddet olayları oldu hatta eşyaları nakliyeyle evden aldırdı köydeki evine gitti arkadaşım çünkü annesi karşılarında oturuyor yakın olmamak için tabi sonra barıştılar vs. Dediğiniz gibi olma ihtimali yüksek. Bir de gizli gizli bizi dinliyordu eşi yukarıda yazdım gördünüz mü biz görüntülü konuşurken mutfakta kapının arkasına çömelmiş gece bizi dinliyorken yakalamıştı arkadaşım

Evet dediğiniz gibiyiz. Tam ters karakteriz nasıl iyi anlaşıyoruz ya derdi gülerek hep. Ben deyiminizle daha cevvalim o pasif. Anlattıklarınızla ufak tefek benzerlikler de var bi kaç kez şiddet olayları oldu hatta eşyaları nakliyeyle evden aldırdı köydeki evine gitti arkadaşım çünkü annesi karşılarında oturuyor yakın olmamak için tabi sonra barıştılar vs. Dediğiniz gibi olma ihtimali yüksek. Bir de gizli gizli bizi dinliyordu eşi yukarıda yazdım gördünüz mü biz görüntülü konuşurken mutfakta kapının arkasına çömelmiş gece bizi dinliyorken yakalamıştı arkadaşım
Yok o mesajınızı okumadım ama anlattıklarınız bana yabancı değil.
Telefon konuşmalarını ve gittikleri yerde kadın kadına yapılan tüm konuşmaları dinlerler çünkü bakalım adamı mı şikayet ediyor, evliliği hakkında neler anlatıyor şiddet gördüğünü söylüyor mu her şeyi bilmek istiyorlar.

Anlatırsa yine şiddet görecek, arkadaşlarınla görüşmeyeceksin yasağına uymazsa da şiddet görecek, bu tip adamlar böyle ama anlaşılmaz olan kadınların bu adamların dediği her şeyi yapması.

Arkadaşınız için sizin yapabileceğiniz hiçbir şey yok, ne zaman ki o adamdan boşanır o zaman belki görüşürsünüz.

Yok o mesajınızı okumadım ama anlattıklarınız bana yabancı değil.
Telefon konuşmalarını ve gittikleri yerde kadın kadına yapılan tüm konuşmaları dinlerler çünkü bakalım adamı mı şikayet ediyor, evliliği hakkında neler anlatıyor şiddet gördüğünü söylüyor mu her şeyi bilmek istiyorlar.

Anlatırsa yine şiddet görecek, arkadaşlarınla görüşmeyeceksin yasağına uymazsa da şiddet görecek, bu tip adamlar böyle ama anlaşılmaz olan kadınların bu adamların dediği her şeyi yapması.

Arkadaşınız için sizin yapabileceğiniz hiçbir şey yok, ne zaman ki o adamdan boşanır o zaman belki görüşürsünüz.
Yok ben artık hiç bi şekilde görüşmek istemiyorum hatta ilerde o bana yazacak eminim dicem ki eşim izin vermiyor 😂😂 yani cidden değişik benim eşim tam tersi konuş arkadaşlarınla rahatla yoksa bana sarıyorsun der şakalaşır bu konularla. Yani iki kadın dertleşmesin istiyor bunlar heralde

Kızlar merhaba, 5 senelik bir arkadaşlıktan bahsediyorum arada küslüklerin olduğu ama dayanamayıp barıştığımız birisi. Birbirimize çok değer veriyorduk. Kendisi nişanlıyken hamile kaldı ve nikahı öne çekmek zorunda kaldılar nikah şahidi bendim. Eşinin ailesi katılmadı kendilerince tepki gösterdiler ben o gün herkesin modunu yükselten ortamı yumuşatan kişiydim. Ordan çıktından sonra şahitler ve bu çiftimiz ile kahve içmeye gittik orada ben fotolarını paylaşırken eşi instagramdan ekle beni de etiketle demişti ben duymazdan geldim sonra arkadaşım benim kullanıcı adımı söyledi ve ekledik. Aynı günün gecesi arkadaşımın eşi beni engellemiş. Ben de arkadaşıma yazdım 2 gün sonra bana cevap verdi ben de onu engelledim çünkü belli ki bi sıkıntı olmuş benden kaynaklı ve ne ben ne eşim böyle şeylere gelemeyiz tatsızlaşmadan engelledim sonra arkadaşım elime yazmış oda cevap vermedi böyle böyle aradan 6-7 ay geçti bebeği doğmuş felan bi gün bana ulaştı yazdı dedi ki bi açıklama hal ediyorum ben de söyledim eşinin engellediğini belliki bi durum yaşandığını bana dedi ki seninle görüşmemi istemiyordu tartıştık. Ama ben buna inanmadım pek çünkü neden benimle görüştürmesin ki hiç bi gerekçe yok. Herneyse biz barıştık aradan 1 sene geçti ve geçenlerde eşi yine sorun yaratmış tabi bu süreçte onların araları hep bozuldu düzeldi ben arkadaşımın yanında oldum. En son biz görüntülü konuşurken arkadaşımla bu eve geldi bi anda kız kapattı telefonu ve sonra bana bi mesaj geldi arkadaşımdan tabi eşi yazıyor “ X ile bir daha asla görüşmüyorsunuz “ Yani benim merak ettiğim sizce ne olmuş olabilir bu kadar. Hayır onu kötü yola sürüklediğim yok evli çocuklu insanım geçmişim desen hiç bi durum yok yanyana benimle herkes yürüyebilir kimse laf edemez yani. İnanın aklımı kurcalıyor çok rahatsız oldum bu durumdan tabi bir daha asla arkadaşımla görüşmeyeceğim bu ayrı bir konu. Biraz uuzun yazdım hatta ilk kez böyle uzun bir konu açtım ama sizin yorumlarınıza ihtiyacım var. Eğer merak eden yazan olursa bi kaç detay daha var onları da aktarıcam
Acaba arkadaşınız sizin için arkadaşım bunu söyledi şöyle yap dedi şeyler mi dedi adama bazı kadınlar eşlerine b.klarını anlatır adamda istememiş olabilir aklıma bu geldi

Acaba arkadaşınız sizin için arkadaşım bunu söyledi şöyle yap dedi şeyler mi dedi adama bazı kadınlar eşlerine b.klarını anlatır adamda istememiş olabilir aklıma bu geldi
Oda olabilir tabii ki var bu arada o potansiyel 😂

Yok ben artık hiç bi şekilde görüşmek istemiyorum hatta ilerde o bana yazacak eminim dicem ki eşim izin vermiyor 😂😂 yani cidden değişik benim eşim tam tersi konuş arkadaşlarınla rahatla yoksa bana sarıyorsun der şakalaşır bu konularla. Yani iki kadın dertleşmesin istiyor bunlar heralde
Dertleşmesinlerden ziyade kocasını anlatmasın akıl veren olur gözü açılır boşanmaya kalkar mazallah 😵‍💫 kadın dediğin erkeksiz olmaz, erkek sever de döver de aldatır da kadın itaatkar olacak sabırlı olacak kocamdır yapar diyecek, gün gelir belki koca durulur koca bırakılır mı hiç 😂

Bunların aileleri de bu kafada oluyor, bahsettiğim kızın kayınvalidesi oğlunun her pisliğini örtbas ediyordu, oğluyla bir olup gelinini dövüyordu, oğlunun metresine aylarca evini açtı koluna takıp gezdirdi🤦‍♀️ neyse ya öldü gitti kayınvalidesi, kendi günahlarım azmış gibi ölmüşün günahını da yüklenemeyeceğim 😡

ayy var boyle sacma sapan insanlar
benim malesef en yakinim diyebilecegim kisinin esi de bana kurulmuştu ilk zamanlarinda. sonra aradan cok sular akti, 10 sene gecti, hic sorun yasamadik vs ama benim dugun zamani birseylerime gelmedi, esini gondermedi vs vs anladim ki onlarin tarafinda bir seyler olmus benden bagimsiz.
ki arkadasim degildi daha da yakinimdi. sonuc olarak sadece sosyal medyadan degil aramalardan mesajlardan da engelledim. artik umrumda bile degil

Dertleşmesinlerden ziyade kocasını anlatmasın akıl veren olur gözü açılır boşanmaya kalkar mazallah 😵‍💫 kadın dediğin erkeksiz olmaz, erkek sever de döver de aldatır da kadın itaatkar olacak sabırlı olacak kocamdır yapar diyecek, gün gelir belki koca durulur koca bırakılır mı hiç 😂

Bunların aileleri de bu kafada oluyor, bahsettiğim kızın kayınvalidesi oğlunun her pisliğini örtbas ediyordu, oğluyla bir olup gelinini dövüyordu, oğlunun metresine aylarca evini açtı koluna takıp gezdirdi🤦‍♀️ neyse ya öldü gitti kayınvalidesi, kendi günahlarım azmış gibi ölmüşün günahını da yüklenemeyeceğim 😡
Ay ölmüş gitmiş ama tam kaynanaymış yani ne fena insanlar var ya arkadaşınızın kurtulmasına çok sevindim

ayy var boyle sacma sapan insanlar
benim malesef en yakinim diyebilecegim kisinin esi de bana kurulmuştu ilk zamanlarinda. sonra aradan cok sular akti, 10 sene gecti, hic sorun yasamadik vs ama benim dugun zamani birseylerime gelmedi, esini gondermedi vs vs anladim ki onlarin tarafinda bir seyler olmus benden bagimsiz.
ki arkadasim degildi daha da yakinimdi. sonuc olarak sadece sosyal medyadan degil aramalardan mesajlardan da engelledim. artik umrumda bile degil
En güzelini yapmışsın ben de engelledim kafam rahat ne yaparlarsa yapsınlar yazık insan verdiği emeklere acıyor işte

Ya da
Oda olabilir tabii ki var bu arada o potansiyel 😂
😂😂😂 aklıma başka bişey gelmiyor bir akarabomızın başına gelmişti meğer arkadaşı kendşyle onu kıyas edermiş akrabalar birde kocası aynı bu şekilde mesaj attı karımın aklını çeliyor demiş istemem sebebi de

ortamı yumuşattım derken tuhaf tuhaf hareketleriniz olmuş olabilir mi ya da adamın ailesini vs kötüledin mi? mesela yakın zamanda akraba düğününde bi tane kız garip garip davrandı şebelek gibi
Var oyle palyacoluk yapanlar😁

Çok atmışsınız kendinizi ortaya herkes beni sevsin diye bir dünya yok ileri yaşlarda anlayacaksınız kendi ailenizle ilgilenin düşün arkadaşınızın evliliğinden onlar öyle yaşıyor
Ve arkadaşınızın evlenmeden hamile kaldığını belirtmenizde sinsilik konuda arkadaşınız için negatif vibe vermek
Ek olarak konu başlığı da facia ‘Arkadaşımın Eşi’ ne demek ya daha kötü yorum yapabilirim En hafifi arkadaşım beni kıskanıyor altyapısı adam instagrmımı istedi duymazdan geldim sonra engellediler vs hep sinsilik ..farklı başlıkla anlatılabilirdi Arkadaşım evlendikten sonra…vs ek olabilirdi

Son düzenleme:
Ama en büyük sorun adamın sizi engellemesi egonuz bunu kabul edemiyor Arkadaşımın Eşi diye başlık açma nedeniniz o herkes beni sever bu adam niye böyle yapıyor diye kafaya takmışsınız içten içe bunu kabul edemiyorsunuz
Ego açısından yazıyorum aldatma vs anlamında değil herkes sizi sevemez

Kocası sizi eklemek istediğinde neden istemediğinizi anlamadım. Yani yakın arkadaşlarımın kocalarıyla takipleşirim benim kocam da takip eder. Sürekli yüz yüze baktığın insan neticede.
Oradaki tavrınız garip. Eşi rahatsız olacak insan baştan böyle bir teklifle gelmez.
hamilelik nedeniyle gergin ortam varsa hiç müdahale etmemeniz daha iyi olurdu. Siz sonuçta aile üyesi değilsiniz. Yanlış anlaşılır. Ne gerek var. Altı üstü 5 senelik arkadaş. Hani çocukluk arkadaşı da değilsiniz anladığım kadarıyla.
Bana gereksiz geldi tavırlarınız.
ben oda arkadaşımın düğününde şahittim, adım anons edildi gittim evet dedim geldim. Ne ailesi ne kayın ailesiyle merhaba tebrik ederimden hariç muhabbete girmedim. Sorunlara karışmadım. Arkadaşız diye bu kadar içine girmemeliyiz bence.
Onlar zaten tuhaf ama siz de tuhaf davranmışsınız.

Çok atmışsınız kendinizi ortaya herkes beni sevsin diye bir dünya yok ileri yaşlarda anlayacaksınız kendi ailenizle ilgilenin düşün arkadaşınızın evliliğinden onlar öyle yaşıyor
Ve arkadaşınızın evlenmeden hamile kaldığını belirtmenizde sinsilik konuda arkadaşınız için negatif vibe vermek
Ek olarak konu başlığı da facia ‘Arkadaşımın Eşi’ ne demek ya daha kötü yorum yapabilirim En hafifi arkadaşım beni kıskanıyor altyapısı adam instagrmımı istedi duymazdan geldim sonra engellediler vs hep sinsilik ..farklı başlıkla anlatılabilirdi Arkadaşım evlendikten sonra…vs ek olabilirdi
İlginç bir bakış açısı.

Back
X