Arkadaşımın eşi

kedisever33

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
728
Puanlar
23
Kızlar merhaba, 5 senelik bir arkadaşlıktan bahsediyorum arada küslüklerin olduğu ama dayanamayıp barıştığımız birisi. Birbirimize çok değer veriyorduk. Kendisi nişanlıyken hamile kaldı ve nikahı öne çekmek zorunda kaldılar nikah şahidi bendim. Eşinin ailesi katılmadı kendilerince tepki gösterdiler ben o gün herkesin modunu yükselten ortamı yumuşatan kişiydim. Ordan çıktından sonra şahitler ve bu çiftimiz ile kahve içmeye gittik orada ben fotolarını paylaşırken eşi instagramdan ekle beni de etiketle demişti ben duymazdan geldim sonra arkadaşım benim kullanıcı adımı söyledi ve ekledik. Aynı günün gecesi arkadaşımın eşi beni engellemiş. Ben de arkadaşıma yazdım 2 gün sonra bana cevap verdi ben de onu engelledim çünkü belli ki bi sıkıntı olmuş benden kaynaklı ve ne ben ne eşim böyle şeylere gelemeyiz tatsızlaşmadan engelledim sonra arkadaşım elime yazmış oda cevap vermedi böyle böyle aradan 6-7 ay geçti bebeği doğmuş felan bi gün bana ulaştı yazdı dedi ki bi açıklama hal ediyorum ben de söyledim eşinin engellediğini belliki bi durum yaşandığını bana dedi ki seninle görüşmemi istemiyordu tartıştık. Ama ben buna inanmadım pek çünkü neden benimle görüştürmesin ki hiç bi gerekçe yok. Herneyse biz barıştık aradan 1 sene geçti ve geçenlerde eşi yine sorun yaratmış tabi bu süreçte onların araları hep bozuldu düzeldi ben arkadaşımın yanında oldum. En son biz görüntülü konuşurken arkadaşımla bu eve geldi bi anda kız kapattı telefonu ve sonra bana bi mesaj geldi arkadaşımdan tabi eşi yazıyor “ X ile bir daha asla görüşmüyorsunuz “ Yani benim merak ettiğim sizce ne olmuş olabilir bu kadar. Hayır onu kötü yola sürüklediğim yok evli çocuklu insanım geçmişim desen hiç bi durum yok yanyana benimle herkes yürüyebilir kimse laf edemez yani. İnanın aklımı kurcalıyor çok rahatsız oldum bu durumdan tabi bir daha asla arkadaşımla görüşmeyeceğim bu ayrı bir konu. Biraz uuzun yazdım hatta ilk kez böyle uzun bir konu açtım ama sizin yorumlarınıza ihtiyacım var. Eğer merak eden yazan olursa bi kaç detay daha var onları da aktarıcam

Kızlar merhaba, 5 senelik bir arkadaşlıktan bahsediyorum arada küslüklerin olduğu ama dayanamayıp barıştığımız birisi. Birbirimize çok değer veriyorduk. Kendisi nişanlıyken hamile kaldı ve nikahı öne çekmek zorunda kaldılar nikah şahidi bendim. Eşinin ailesi katılmadı kendilerince tepki gösterdiler ben o gün herkesin modunu yükselten ortamı yumuşatan kişiydim. Ordan çıktından sonra şahitler ve bu çiftimiz ile kahve içmeye gittik orada ben fotolarını paylaşırken eşi instagramdan ekle beni de etiketle demişti ben duymazdan geldim sonra arkadaşım benim kullanıcı adımı söyledi ve ekledik. Aynı günün gecesi arkadaşımın eşi beni engellemiş. Ben de arkadaşıma yazdım 2 gün sonra bana cevap verdi ben de onu engelledim çünkü belli ki bi sıkıntı olmuş benden kaynaklı ve ne ben ne eşim böyle şeylere gelemeyiz tatsızlaşmadan engelledim sonra arkadaşım elime yazmış oda cevap vermedi böyle böyle aradan 6-7 ay geçti bebeği doğmuş felan bi gün bana ulaştı yazdı dedi ki bi açıklama hal ediyorum ben de söyledim eşinin engellediğini belliki bi durum yaşandığını bana dedi ki seninle görüşmemi istemiyordu tartıştık. Ama ben buna inanmadım pek çünkü neden benimle görüştürmesin ki hiç bi gerekçe yok. Herneyse biz barıştık aradan 1 sene geçti ve geçenlerde eşi yine sorun yaratmış tabi bu süreçte onların araları hep bozuldu düzeldi ben arkadaşımın yanında oldum. En son biz görüntülü konuşurken arkadaşımla bu eve geldi bi anda kız kapattı telefonu ve sonra bana bi mesaj geldi arkadaşımdan tabi eşi yazıyor “ X ile bir daha asla görüşmüyorsunuz “ Yani benim merak ettiğim sizce ne olmuş olabilir bu kadar. Hayır onu kötü yola sürüklediğim yok evli çocuklu insanım geçmişim desen hiç bi durum yok yanyana benimle herkes yürüyebilir kimse laf edemez yani. İnanın aklımı kurcalıyor çok rahatsız oldum bu durumdan tabi bir daha asla arkadaşımla görüşmeyeceğim bu ayrı bir konu. Biraz uuzun yazdım hatta ilk kez böyle uzun bir konu açtım ama sizin yorumlarınıza ihtiyacım var. Eğer merak eden yazan olursa bi kaç detay daha var onları da aktarıcam
İlk aldığım enerji arkadaşınız sizi eşinden kıskanmış eşi de madem öyle görüşmüyosun bi daha bitti demiş lafının da arkasında

Evlenmeden hamile kaldığını ve bu yüzden tarihin öne alındığını sizden başka bilen var mı? Yoksa bunu bilen tek kişi olduğunuz için sizi uzaklaştırmak istemiş olabilir eşi. Bazı insanlar öyledir, sıkıntı çözülene kadar yanlarında tutarlar, sonra "kirli çamaşırlarımızı biliyor" diye uzaklaşmak isterler.

ortamı yumuşattım derken tuhaf tuhaf hareketleriniz olmuş olabilir mi ya da adamın ailesini vs kötüledin mi? mesela yakın zamanda akraba düğününde bi tane kız garip garip davrandı şebelek gibi
Ay hayır tabi ki 😂😂 arkadaşımın abisi ile konuştum dışarıda duruyordu içeri geldi konuşmam üzerine, annesini teselli ettim onlara poz verdirip fotolarını çektim anı kalsın bugünü böyle hatırlamayın diyerek.

Evlenmeden hamile kaldığını ve bu yüzden tarihin öne alındığını sizden başka bilen var mı? Yoksa bunu bilen tek kişi olduğunuz için sizi uzaklaştırmak istemiş olabilir eşi. Bazı insanlar öyledir, sıkıntı çözülene kadar yanlarında tutarlar, sonra "kirli çamaşırlarımızı biliyor" diye uzaklaşmak isterler.
Yok ya bi çok insan biliyordu ama onlar ailedendi tabi. Dışarıdakilere ne dediler ben bilmiyorum zaten çevremiz de aynı değil ortak tanıdık vs yok

Başka ortak arkadaş tanıdık eş dost biri var mı?

Ben de kıskançlık sezdim ustteki uyeler gibi. Arkadasin seni kıskandı eşinden, eşi de belki bir şeyler hissetti size karşı ve kendini üste çıkarmak için o kızla asla görüşmeyeceksin dedi

daha neyi ne zaman yapacagini bilmeyen insanlarla arkadas olmayiver bi sey olmaz uzedine dusunulecek bi sey degil

Dengeli insanlar "hassasiyetleri hakkında uyarı yaparlar veya küsmeden önce sebebini bi şekilde belirtmişlerdir" çünkü insanın hayatından birden çıkmak duygusal şiddettir. Bunu sadece insan olanlar bilir . Diğerleri benim gözümde fenadır. Duygu yok ama insan aşırı tehlikeli.

ben fotolarını paylaşırken eşi instagramdan ekle beni de etiketle demişti ben duymazdan geldim
Neden duymazdan geldiniz? Kafamda canlandırmaya çalıştım, aşırı itici buldum. Adam bi şey dememiş ki, hem süreçlerinde diplerindesiniz hem eşinin yakın arkadaşısınız hem de insanların fotolarını paylaşmışsınız, o da beni de ekle demiş, bunun nesini garip buldunuz da duymazdan geldiniz? Böyle saçma sapan halleriniz, tavırlarınız olduysa adam sizden rahatsız olmakta haklı bence. Usulü, üslubu, eşine müdahalesi, tarzı yanlıştır, orasını bilemem ama durduk yere gibi gelmedi bana bu mesafe.

Ben de şöyle düşündüm; arkadaşın seni eşinden kıskandı ekleştiğiniz için. O gün aralarında büyük bir tartışma yaşandı ve seni engellediler eşinin hesabından. Adam da madem böyle bir şey yaptın sen de görüşmeyeceksin o zaman dedi arkadaşınıza. Yani tamamen onların arasındaki bir inatlaşma yüzünden saçma sapan davranışlara maruz kalmışsınız. Yerinizde olsam sağlam tavır alırım. Bir daha değil ulaşmak adımı bile anamazlar. Terbiyesizler.

Son düzenleme:
Neden duymazdan geldiniz? Kafamda canlandırmaya çalıştım, aşırı itici buldum. Adam bi şey dememiş ki, hem süreçlerinde diplerindesiniz hem eşinin yakın arkadaşısınız hem de insanların fotolarını paylaşmışsınız, o da beni de ekle demiş, bunun nesini garip buldunuz da duymazdan geldiniz? Böyle saçma sapan halleriniz, tavırlarınız olduysa adam sizden rahatsız olmakta haklı bence. Usulü, üslubu, eşine müdahalesi, tarzı yanlıştır, orasını bilemem ama durduk yere gibi gelmedi bana bu mesafe.
Yani sırf duymazdan geldi diye böyle davranmıyordur bence ya. Gıcık bir davranış da olsa bu denli tavır alınacak bir şey mi, bilemedim.

Kıskançlık yorumlarına katılıyorum ben de o şekilde düşündüm. Fakat sizin de duymazdan gelmeniz çok manasız bence. Sonuçta nikah şahidi olacağınız kadar yakın olduğunuz arkadaşınızın eşi. Neden duymazdan geldiniz anlayamadım.

Benim aramızda 10-11 saatlik mesafe olan arkadaşımla eşim yüz yüze tanışamamıştı daha önce. Düğünüme geldiği zaman otogardan almaya gittiğimizde ilk kez tanıştılar düşünün ve iki gün sonra da düğünüm vardı zaten. Düğünde fotoğraflarımızı çekip paylaştı eşim de ekle beni de hikayeye dedi takipleştiler. Ki diyorum ki iki gün önce yüz yüze ilk kez tanıştığı arkadaşım yani. Ve bu arkadaşımın da evlilik yolunda bir ilişkisi var. Kimse kimseden rahatsız olmadı, arkadaşım duymazdan gelmedi, ben veya arkadaşımın sevgilisi tarafından kıskançlık yapılmadı.

Demem o ki arkadaşınızın kıskançlık yapması, sizin duymazdan gelmeniz iki ayrı hata. Bunların sebep olduğunu düşünüyorum.

Bakın benim esim bom bk bir adam
Ve benimde hic arkadaş çevrem.olsun istemez
Hatta yakin bir arkadaşım.var kendiside tanıyor bazen cok değerli biri diye kendisi söylüyor bunu
Ama bom bk biri olduğu icin bazen gelmesin gitmesin konuşmayın diyor.bir tek ona degil bazen kendi aile üyelerime kendi ailesine bile yapar bunu
Dediğim gibi bom bk biri sonucta neyse bende onları uyanırım.boyle bir konu var size mesafe koyarsam beni yanlis anlamayın sizinle hic bir sorunum yok
İnanın bunca yıl kimse bana küslük yapmadı hatta ben aylarca gitmedim onlara onlar hep geldi bana

Bakın benim esim bom bk bir adam
Ve benimde hic arkadaş çevrem.olsun istemez
Hatta yakin bir arkadaşım.var kendiside tanıyor bazen cok değerli biri diye kendisi söylüyor bunu
Ama bom bk biri olduğu icin bazen gelmesin gitmesin konuşmayın diyor.bir tek ona degil bazen kendi aile üyelerime kendi ailesine bile yapar bunu
Dediğim gibi bom bk biri sonucta neyse bende onları uyanırım.boyle bir konu var size mesafe koyarsam beni yanlis anlamayın sizinle hic bir sorunum yok
İnanın bunca yıl kimse bana küslük yapmadı hatta ben aylarca gitmedim onlara onlar hep geldi bana
Aynısını düşündüm. Eşi arkadaşını yalnızlaştırmaya çalışıyor. Arada tartışmaları oldu demiş konu sahibi o tartışmalarda ister istemez arkadaşını tutmuştur konuşmuşlardır, adam duydu belki, belki arkadaşı söyledi barışınca 'bak arkadaşım da böyle diyor sen haksızsın' diye. Erkeklerde bu çok yaygın, eşinin gözünü açan kimseyi istemezler etraflarında.

Back
X