- Emoji Skoru
- 728
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi kedisever33
Kızlar merhaba, 5 senelik bir arkadaşlıktan bahsediyorum arada küslüklerin olduğu ama dayanamayıp barıştığımız birisi. Birbirimize çok değer veriyorduk. Kendisi nişanlıyken hamile kaldı ve nikahı öne çekmek zorunda kaldılar nikah şahidi bendim. Eşinin ailesi katılmadı kendilerince tepki gösterdiler ben o gün herkesin modunu yükselten ortamı yumuşatan kişiydim. Ordan çıktından sonra şahitler ve bu çiftimiz ile kahve içmeye gittik orada ben fotolarını paylaşırken eşi instagramdan ekle beni de etiketle demişti ben duymazdan geldim sonra arkadaşım benim kullanıcı adımı söyledi ve ekledik. Aynı günün gecesi arkadaşımın eşi beni engellemiş. Ben de arkadaşıma yazdım 2 gün sonra bana cevap verdi ben de onu engelledim çünkü belli ki bi sıkıntı olmuş benden kaynaklı ve ne ben ne eşim böyle şeylere gelemeyiz tatsızlaşmadan engelledim sonra arkadaşım elime yazmış oda cevap vermedi böyle böyle aradan 6-7 ay geçti bebeği doğmuş felan bi gün bana ulaştı yazdı dedi ki bi açıklama hal ediyorum ben de söyledim eşinin engellediğini belliki bi durum yaşandığını bana dedi ki seninle görüşmemi istemiyordu tartıştık. Ama ben buna inanmadım pek çünkü neden benimle görüştürmesin ki hiç bi gerekçe yok. Herneyse biz barıştık aradan 1 sene geçti ve geçenlerde eşi yine sorun yaratmış tabi bu süreçte onların araları hep bozuldu düzeldi ben arkadaşımın yanında oldum. En son biz görüntülü konuşurken arkadaşımla bu eve geldi bi anda kız kapattı telefonu ve sonra bana bi mesaj geldi arkadaşımdan tabi eşi yazıyor “ X ile bir daha asla görüşmüyorsunuz “ Yani benim merak ettiğim sizce ne olmuş olabilir bu kadar. Hayır onu kötü yola sürüklediğim yok evli çocuklu insanım geçmişim desen hiç bi durum yok yanyana benimle herkes yürüyebilir kimse laf edemez yani. İnanın aklımı kurcalıyor çok rahatsız oldum bu durumdan tabi bir daha asla arkadaşımla görüşmeyeceğim bu ayrı bir konu. Biraz uuzun yazdım hatta ilk kez böyle uzun bir konu açtım ama sizin yorumlarınıza ihtiyacım var. Eğer merak eden yazan olursa bi kaç detay daha var onları da aktarıcam