Arkadaşımın eşi

daha neyi ne zaman yapacagini bilmeyen insanlarla arkadas olmayiver bi sey olmaz uzedine dusunulecek bi sey degil
Aynen öyle. Arkadaşın eşi gereksiz erkeklik taslıyor. Bazen eşim de manasız bu kızla görüşme pek iyi birine benzemiyor der ama ben dinlemem yani seviyorsam görüşürüm. Yeni evli olunca böyle kocişinin isteklerini yapmayı zorunlu görüyor ponçik gelinler.

Aynen öyle. Arkadaşın eşi gereksiz erkeklik taslıyor. Bazen eşim de manasız bu kızla görüşme pek iyi birine benzemiyor der ama ben dinlemem yani seviyorsam görüşürüm. Yeni evli olunca böyle kocişinin isteklerini yapmayı zorunlu görüyor ponçik gelinler.
Evet aslında ben kızı yalnızlaştırmak istediğini düşünüyorum çünkü herkese karşı böyleymiş galiba komşusuna bile bir bahane buluyormuş yok onun çocuğu benimkini kötü etkiliyor felan gibi çocuk daha 1,5 yaşında

Aynısını düşündüm. Eşi arkadaşını yalnızlaştırmaya çalışıyor. Arada tartışmaları oldu demiş konu sahibi o tartışmalarda ister istemez arkadaşını tutmuştur konuşmuşlardır, adam duydu belki, belki arkadaşı söyledi barışınca 'bak arkadaşım da böyle diyor sen haksızsın' diye. Erkeklerde bu çok yaygın, eşinin gözünü açan kimseyi istemezler etraflarında.
Bildinnnn. Bi ara biz konuşurken mutfağın oraya yere çömelmiş bizi dinliyormuş. Ama tabi bu nikahtan sonra barıştık konuşuyorduk görüntülü ara ara dedim ya o zaman işte.

Duymazdan gelme sebebim ben arkadaşımı tanıyorum o takar böyle şeyleri der ki mesela “onun eşini senelerdir tanıyorum o bile ben de ekli değil sen kızınkini neden istiyorsun “ ve bu yüzden istese kendi söyler kullanıcı adımı diye düşündüm öyle de oldu. Ayrıca herkes konuşuyordu o sırada o beni duymadım zannetti. Masada sessizlik varken o istedi ben kafamı çevirip cevap vermedim değil yani tabi ki. Saçma sapan bi hal ve tavır içinde değildim yani.
Arkadaşınız da normal ve makbul bir arkadaş değil o zaman, durum bu ise.
Bazı kadın ve adamlarda kompleks, kıskançlık, yönetme çabası ve yanındaki insanı yalnızlaştırma politikası oluyor, partnerleri de gayet güdümlerine girip mesafe koyuyor arkadaşlarına, bu da bir ihtimal tabii. Eşinizi ve sizi kendilerinden iyi durumda görüp kıskanmış bile olabilirler, her şey olabilir yani. Siz de artık uzak durun, muhatap olmayın artık, suyu çıkmış zaten küs barış küs barış.

Son düzenleme:
Bakın benim esim bom bk bir adam
Ve benimde hic arkadaş çevrem.olsun istemez
Hatta yakin bir arkadaşım.var kendiside tanıyor bazen cok değerli biri diye kendisi söylüyor bunu
Ama bom bk biri olduğu icin bazen gelmesin gitmesin konuşmayın diyor.bir tek ona degil bazen kendi aile üyelerime kendi ailesine bile yapar bunu
Dediğim gibi bom bk biri sonucta neyse bende onları uyanırım.boyle bir konu var size mesafe koyarsam beni yanlis anlamayın sizinle hic bir sorunum yok
İnanın bunca yıl kimse bana küslük yapmadı hatta ben aylarca gitmedim onlara onlar hep geldi bana
Bu evliliğe niçin devam ediyorsunuz 🙁

Arkadaşın seni kötülemiştir anlatırken bahsederken oda uzaklaşmasını istemıstir . Öyle kıskançlık duymazdan gelme falan gibi basit saçma şeyler değildir .

Arkadaşınız da normal ve makbul bir arkadaş değil o zaman, durum bu ise.
Bazı kadın ve adamlarda kompleks, kıskançlık, yönetme çabası ve yanındaki insanı yalnızlaştırma politikası oluyor, partnerleri de gayet güdümlerine girip mesafe koyuyor arkadaşlarına, bu da bir ihtimal tabii. Eşinizi ve sizi kendilerinden iyi durumda görüp kıskanmış bile olabilirler, her şey olabilir yani. Siz de artık uzak durun, muhatap olmayın artık, suyu çıkmış zaten küs barış küs barış.
Yani zaten dediğiniz gibi makbul bi insan olsa bu duruma gelmezdik. Yok kesinlikle bitti zaten benim için artık muhatap olmam

Arkadaşın seni kötülemiştir anlatırken bahsederken oda uzaklaşmasını istemıstir . Öyle kıskançlık duymazdan gelme falan gibi basit saçma şeyler değildir .
Vallahi çok samimi bi arkadaşıma anlattığımda oda öyle söyledi sizin gibi. Bi insanı tanımadan bu denli eşinle görüşmesini istemiyorsan acaba eşin ne anlattı ki bu kararı verdin dimi

Bunlar normal insanlar değiller konu sahibi. Normal olsalar sorun varsa insan gibi söylerlerdi evlilikleri bile baştan sorunlu. Sanıyormusun sırf nişanlıyken hamile kaldı diye karşı tarafın ailesinin gelmediğini? Sana mantıklı geliyor mu bu?

Ay hayır tabi ki 😂😂 arkadaşımın abisi ile konuştum dışarıda duruyordu içeri geldi konuşmam üzerine, annesini teselli ettim onlara poz verdirip fotolarını çektim anı kalsın bugünü böyle hatırlamayın diyerek.
Bence sınırı aşmışsınız. Akrabanız değil kardeşiniz değil, size ne kim neyi nasıl hatırlayacak? Arkadaşım dediğiniz acayip, merhaba dışında selam verilmemesi gereken bir tip ama siz de kendi kendinize rollenmişsiniz. Onun kocası bende ekli değil bunun karısını niye ekledin, ekle diyince duymazdan geldim vs. ortaokul çocukları mısınız? Şahitlik yapmışsınız tebrik etmişsiniz, çekilin gerisine karışmayın. Onla konuştum bunu ikna ettim sonra da fotoğrafları sosyal medyada paylaştım... Size bunları yap diyen oldu mu? Sizin akrabalarınız mı da ikna turuna çıktınız? Sosyal medyada her saniyeyi her şeyi paylaşmak kanun mu oldu memlekette? Özel durumları varmış, belki hamilelik nedeniyle stresliydiler ve paylaşım yapılmasını istemediler? Belki çift kendileri aileleriyle konuşup el öpüp gönül alacaktı? Benim okuduğuma göre her şeye çok fazla müdahil olmuşsunuz. Arkadaşım dediğiniz kişi arkadaşınız değil, barışmak görüşmek isterse kabul etmeyin silin gitsin.

Bunlar normal insanlar değiller konu sahibi. Normal olsalar sorun varsa insan gibi söylerlerdi evlilikleri bile baştan sorunlu. Sanıyormusun sırf nişanlıyken hamile kaldı diye karşı tarafın ailesinin gelmediğini? Sana mantıklı geliyor mu bu?
Yani benim bildiğim duruma tepkili oldukları için gelmedikleri ama tabi başka şeyler varsa bilemem yani

Bence sınırı aşmışsınız. Akrabanız değil kardeşiniz değil, size ne kim neyi nasıl hatırlayacak? Arkadaşım dediğiniz acayip, merhaba dışında selam verilmemesi gereken bir tip ama siz de kendi kendinize rollenmişsiniz. Onun kocası bende ekli değil bunun karısını niye ekledin, ekle diyince duymazdan geldim vs. ortaokul çocukları mısınız? Şahitlik yapmışsınız tebrik etmişsiniz, çekilin gerisine karışmayın. Onla konuştum bunu ikna ettim sonra da fotoğrafları sosyal medyada paylaştım... Size bunları yap diyen oldu mu? Sizin akrabalarınız mı da ikna turuna çıktınız? Sosyal medyada her saniyeyi her şeyi paylaşmak kanun mu oldu memlekette? Özel durumları varmış, belki hamilelik nedeniyle stresliydiler ve paylaşım yapılmasını istemediler? Belki çift kendileri aileleriyle konuşup el öpüp gönül alacaktı? Benim okuduğuma göre her şeye çok fazla müdahil olmuşsunuz. Arkadaşım dediğiniz kişi arkadaşınız değil, barışmak görüşmek isterse kabul etmeyin silin gitsin.
Sınırı mı aşmışım ? 5 senelik arkadaşım diyorum, kızın annesiyle aram çok iyi hala beni arar bile, abis desen mesafeli ama muhabbetimizin olduğu biri. Kendileri ne el öpecek abisi dışarıd ailesi girmiyor kız masada oturmuş gözü kapıda ve konuştuktan sonra abisi girince ne kadar mutlu oldu. Ayrıca her an paylaştığımı nerden çıkarttınız 2 foto paylaşmışım. Ayrıca paylaşım yapılmasını istemiyor gbi bi durum anlatmadım aksine etiket yap diyorlardı bunu nerden çıkarttınız? Biraz fazla sinirlisiniz galiba yazdığınız şeylere bakın. Sınırı aşmışsın ne ya

Bu tarz şeyleri sorgulamam bidaha da görüşmem ergen ergen hareketler zaten öyle olmasa nişanlïyken hamile kalmazdı onu bile beceremeyip rezil etmişler kendilerini

Evet aslında ben kızı yalnızlaştırmak istediğini düşünüyorum çünkü herkese karşı böyleymiş galiba komşusuna bile bir bahane buluyormuş yok onun çocuğu benimkini kötü etkiliyor felan gibi çocuk daha 1,5 yaşında
Kimse kimseyi yalnızlaştıramaz, eşi istiyor diye kişi gönüllü boyun eğer. Koca buldum çok şanslıyım, kocam var artık tipleri arkadaşını satar çevresinden izole olur. Kazık kadar olmuş evlenmiş biri şu arkadaşın kötü onunla görüşmeni istemiyorum diyene emredersin, yeter ki iste dediği için yalnızlaşır.

Erkekler bunu yapmıyor, arkadaşlarını satmıyorlar, bu benim karıma sarkar görüşmeyeyim demiyorlar, kadınlar coşuyor, best model adayı kocalarını sakınıyor. Benden kocasını kıskanan kıskanacak kişiyi kim olursa olsun bir saniye tutmam etrafımda.

Bu tarz şeyleri sorgulamam bidaha da görüşmem ergen ergen hareketler zaten öyle olmasa nişanlïyken hamile kalmazdı onu bile beceremeyip rezil etmişler kendilerini
Yok bir daha asla görüşmem zaten kendimi bu duruma düşürmem

Kimse kimseyi yalnızlaştıramaz, eşi istiyor diye kişi gönüllü boyun eğer. Koca buldum çok şanslıyım, kocam var artık tipleri arkadaşını satar çevresinden izole olur. Kazık kadar olmuş evlenmiş biri şu arkadaşın kötü onunla görüşmeni istemiyorum diyene emredersin, yeter ki iste dediği için yalnızlaşır.

Erkekler bunu yapmıyor, arkadaşlarını satmıyorlar, bu benim karıma sarkar görüşmeyeyim demiyorlar, kadınlar coşuyor, best model adayı kocalarını sakınıyor. Benden kocasını kıskanan kıskanacak kişiyi kim olursa olsun bir saniye tutmam etrafımda.
Ya ayakta alkışlıyorum o kadar doğru ki . Bazı kadınlar koca bulmayı marifet zannedip herkes nazar değdirecek felan zannediyor. Ben de yutmuyorum zaten etrafımda rezillik ya kimse beni bu duruma düşüremez

Back
X