Direkt olarak arkadaşıma kıskanç haftası yapıştırmak istemediğim için dediğiniz gibi bir başlık açmadım. Hayatımda hiç sinsi biri olmadım keşke olsaydım. Hamile olduğumu belirtme sebebim ortamın neden gergin olduğu, eşinin ailesinin katılmama sebebini belirtmek açısındandı dediğiniz şeyler aklımdan geçmedi bile. Kaldı ki kendi hayatları bebek muhabbetinden çok zamanında üzülmüş biri olarak böyle bi konudan vurmam yani kimseyi ne evlenmeden önce olmasından nede olmamasından hiç tarzım olan bi hareket değil. Size katıldığım nokta var ama evet keşke bu kadar mutlu etmek için uğraşmasaydım sonuçta ben kötü olan oldum. Birde kendi içimde asıl çözemediğim konu çocuğum engellemesinden ziyade ben arkadaşıma yazdıktan sonra bana 2 sonra cevap vermesi yani bi terslik olduğu belli ve ben bu durumun neresindeyim ki eşi engelliyor buna aşırı takıldım. Bakış açınıza saygı duyuyorum. Bu arada başlığı öyle yazma sebebim eşinden dolay bu durumdayız şuan o yüzden arkadaşımın eşi dye yzdım ne yaziyim arkadaşımın kayınçosu mu. Beni tanımadan bi çok kez sinsi demeniz hoş değildi.