Arkadaşımın eşi

Çok atmışsınız kendinizi ortaya herkes beni sevsin diye bir dünya yok ileri yaşlarda anlayacaksınız kendi ailenizle ilgilenin düşün arkadaşınızın evliliğinden onlar öyle yaşıyor
Ve arkadaşınızın evlenmeden hamile kaldığını belirtmenizde sinsilik konuda arkadaşınız için negatif vibe vermek
Ek olarak konu başlığı da facia ‘Arkadaşımın Eşi’ ne demek ya daha kötü yorum yapabilirim En hafifi arkadaşım beni kıskanıyor altyapısı adam instagrmımı istedi duymazdan geldim sonra engellediler vs hep sinsilik ..farklı başlıkla anlatılabilirdi Arkadaşım evlendikten sonra…vs ek olabilirdi
Direkt olarak arkadaşıma kıskanç haftası yapıştırmak istemediğim için dediğiniz gibi bir başlık açmadım. Hayatımda hiç sinsi biri olmadım keşke olsaydım. Hamile olduğumu belirtme sebebim ortamın neden gergin olduğu, eşinin ailesinin katılmama sebebini belirtmek açısındandı dediğiniz şeyler aklımdan geçmedi bile. Kaldı ki kendi hayatları bebek muhabbetinden çok zamanında üzülmüş biri olarak böyle bi konudan vurmam yani kimseyi ne evlenmeden önce olmasından nede olmamasından hiç tarzım olan bi hareket değil. Size katıldığım nokta var ama evet keşke bu kadar mutlu etmek için uğraşmasaydım sonuçta ben kötü olan oldum. Birde kendi içimde asıl çözemediğim konu çocuğum engellemesinden ziyade ben arkadaşıma yazdıktan sonra bana 2 sonra cevap vermesi yani bi terslik olduğu belli ve ben bu durumun neresindeyim ki eşi engelliyor buna aşırı takıldım. Bakış açınıza saygı duyuyorum. Bu arada başlığı öyle yazma sebebim eşinden dolay bu durumdayız şuan o yüzden arkadaşımın eşi dye yzdım ne yaziyim arkadaşımın kayınçosu mu. Beni tanımadan bi çok kez sinsi demeniz hoş değildi.

Kocası sizi eklemek istediğinde neden istemediğinizi anlamadım. Yani yakın arkadaşlarımın kocalarıyla takipleşirim benim kocam da takip eder. Sürekli yüz yüze baktığın insan neticede.
Oradaki tavrınız garip. Eşi rahatsız olacak insan baştan böyle bir teklifle gelmez.
hamilelik nedeniyle gergin ortam varsa hiç müdahale etmemeniz daha iyi olurdu. Siz sonuçta aile üyesi değilsiniz. Yanlış anlaşılır. Ne gerek var. Altı üstü 5 senelik arkadaş. Hani çocukluk arkadaşı da değilsiniz anladığım kadarıyla.
Bana gereksiz geldi tavırlarınız.
ben oda arkadaşımın düğününde şahittim, adım anons edildi gittim evet dedim geldim. Ne ailesi ne kayın ailesiyle merhaba tebrik ederimden hariç muhabbete girmedim. Sorunlara karışmadım. Arkadaşız diye bu kadar içine girmemeliyiz bence.
Onlar zaten tuhaf ama siz de tuhaf davranmışsınız.
İnstagram olayında ki tavrımın sebebi ben takılmam böyle şeylere ama arkadaşım takar mesela 5 senedir yakındık ama eşimi hiç eklemedi dikkat eder yani biliyorum huyunu. Yoksa benim diğer arkadaşlarımın da eşleri ben de ekli veya arkadaşlarım eşimde ekli asla muhabbeti bile olmaz bunun. Ama evet çok haklısınız keşke onu mutlu etmek için daha fazla strese maruz kalmasın diye bu kadar çabalamasaydım, umursamasaydım çok pişmanım

Direkt olarak arkadaşıma kıskanç haftası yapıştırmak istemediğim için dediğiniz gibi bir başlık açmadım. Hayatımda hiç sinsi biri olmadım keşke olsaydım. Hamile olduğumu belirtme sebebim ortamın neden gergin olduğu, eşinin ailesinin katılmama sebebini belirtmek açısındandı dediğiniz şeyler aklımdan geçmedi bile. Kaldı ki kendi hayatları bebek muhabbetinden çok zamanında üzülmüş biri olarak böyle bi konudan vurmam yani kimseyi ne evlenmeden önce olmasından nede olmamasından hiç tarzım olan bi hareket değil. Size katıldığım nokta var ama evet keşke bu kadar mutlu etmek için uğraşmasaydım sonuçta ben kötü olan oldum. Birde kendi içimde asıl çözemediğim konu çocuğum engellemesinden ziyade ben arkadaşıma yazdıktan sonra bana 2 sonra cevap vermesi yani bi terslik olduğu belli ve ben bu durumun neresindeyim ki eşi engelliyor buna aşırı takıldım. Bakış açınıza saygı duyuyorum. Bu arada başlığı öyle yazma sebebim eşinden dolay bu durumdayız şuan o yüzden arkadaşımın eşi dye yzdım ne yaziyim arkadaşımın kayınçosu mu. Beni tanımadan bi çok kez sinsi demeniz hoş değildi.
Böyle sorunlu insanları hayatımdan çıkarıyorum ben ….siz fazla çabalamışsınız o yüzden yazdım sizi kırdıysam üzgünüm .Dediğim gibi çok yorucu bu ..kendi hayatınıza çocuklarınıza odaklanın herkes herkesi sevmek zorunda değil bizim aklımıza gelmeyen bahaneleri vardır siz iyi niyetle yaklaşsanız da

Böyle sorunlu insanları hayatımdan çıkarıyorum ben ….siz fazla çabalamışsınız o yüzden yazdım sizi kırdıysam üzgünüm .Dediğim gibi çok yorucu bu ..kendi hayatınıza çocuklarınıza odaklanın herkes herkesi sevmek zorunda değil bizim aklımıza gelmeyen bahaneleri vardır siz iyi niyetle yaklaşsanız da
Evet bende zaten geri dönüşü olmayacak şekilde çıkarttım hayatımdan artık ve sadece kendi eşime çocuklarıma odaklıyım hayat böyle çok daha güzel ve rahat. Boş insanların kaosları çok yorucu.

Back
X