- 23 Eylül 2012
- 128
- 3
- 48
- Konu Sahibi BynPofuduk
Lütfen sonuna kadar okuyup fikrinizi söyler misiniz.Ben liseye başladığımda yalnız başıma oturuyodum zaten biraz çekingenim ve sınıfta 5 kızız.Sonrada yanıma bi kız geldi onla samimi olduk diğerleriyle o kadar değildik ben nedense hep tek kişiye giderim.Neyse o mesela yalnız oturmak isteyince yanına oturamazdım ama o zorla otururdu bunlara bişey demiyorum yemeklerimizi felan beraber yer sıkıntılarımızı anlatırdık sınıftaki diğer 3 kız bi grup biz bi gruptuk onların arkasından o kadar laf etti.Sonra şimdi lise 3'teyim dönemin başında o kızlardan biri diğerlerine küstü ve bizim yanımıza geldi artık 3 kişi takılıyoduk sonra yanımıza bi erkek geldi onuda arkadaşı sattı.Neyse ben sonradan gelen kızla oda erkekle oturuyodu sonra ilk başta samimi olduğum kız beni azarlamaya başladı örnek veriyim kantinden yemek alırken o erkek arkadaş ben bide samimi arkadaşım vardı o erkek gidince niye gidiyosun bekle dedi ama gitti ben seni bekliyorum dedin napıyım bekleme dedi kırıldım gittim sınıfa.böyle şeyler yapıyodu yine bişey demedim 3 kız beraber gidiyoruz eve bunlar hep ikisi konuşuyo ben dışta kalıyodum birbirlerine laf atıyodular ben uyardım beni dışta bırakıyosunuz diye ne konuşuyoruz sanki diyolardı benim samimi arkadaşımla gidiyoduk bizim o taraftaki durağa gidiyodu bizim ilçede oturmuyo kendisi sonra birgün gene gidiyoruz o sonradan gelen kız benimle gelecek dedi ve hep beraber gittiler o kız arada otobüse bindiği için bizim durağada gidiyoduk hep beraber o yeni katılan kızın eski kankalarından biri eve beraber gidelim diyodu bende onla gidiyodum çünkü onla sohbet ederek gidiyoduk. bi kaç kez beni sattı dedi yeni katılan kız samimi arkadaşıma ama bizim sorunumuz yoktu ve arkadaşımda o kızla oturmuştu bi kaç kez ve konuşuyoduda bunlar ama iyice küstüler sonra bigün bana kız yine beraber gidelim dedi ben bişey demedim kıza ama bir baktım bizimkiler beni beklemeden kolkola girmiş gidiyolar kırıldım tabi o kızla gittim bende sonra 1 hafta boyunca gittim kızgındım onlara hem sohbete almıyolardı hem böyle yapmışlardı sonra samimi arkadaşım bana neden yaptığımı sordu bende beklemediniz hem sizden daha uzun geliyodu benle eve hemde sohbet ediyoduk dedim bi gün için mi bu kadar değişmen dedi ve beni sattı ilan edip küstüler şimdi daha da samimi oldu onlar ve erkek arkadaş benle bile bu kadar samimi olmamıştı sonuçta 2 yıldır biz samimiydik kızlar sizce cidden satmışmıyım hiç gelip bi kırıldın mı diye bile sormadılar kırılmam normal değil mi kırgın olduğumu bile anlamadılar