• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşım..

Amaaan vazgectim az onceki fikrimden. Gercekci yazicam. cani isterse geldiginde konusursun. Kimse icin yipranmaya degmez. Kirk yillik evlilikler biiyo, kardes kardesi siliyo. Hee gercekten zor durumdaysa (siddet vb) zaten farkedersin. Yardimci olursun.
yani bende yoruldum bu tavrından aslında. ona yaklaşmaya anlamaya toleranslı olmaya çalışıyorum hep aslında bu benim içimden de gelen bir davranış, ama devamlı da sıkıntılar yaşayınca beni silmesi ağrımada gitmiyor değil. sanki sevgilim ve beni terk edip duruyor diyorum bazen :)

Hakaretine hakaretle cevap verirsem senin seviyene inmiş olurum o yüzden kelimelerine dikkat et
ayrıca seni görmemek için de göz ardı ettim boşuna da yazma kibirlisin kalitesizsin saygısızsın seviyeme inme sen iyisimi hade naş

Çok yakından tanıdığım çok sevdiğim ve ne kadar istesemde yardımcı olamadığım birini hatırlattı bana arkadasinsenelerce ona yardım etmeye çalıştım olmadi

Ağır travmalar yaşayıp düşünce bozukluğuna giden ,yaklaşmaya calistikca uçurumlar açan, kendinden başkasına zararı dokunmayan bir hastalık arkadasinizinki

Sizden yeterince ilgi gormediği için size kiriliyor ama ilgi beklemeye hakkı olmadığını düşünüp kendine cok kızıyor ve kabuğuna cekiliyor bir müddet kendini ikna ediyor sizin farketmeden onu ilgisiz braktiginiza sizde kendinden biseyler biluyor ve geri donusude bu sebepten

tekrar gidiside kafasında yenemedigi anlayamadığı anlatamadigi kisir dongu siz yardım edebilirmisiniz bilmem allah yardımcısı olsun
Çok sevgiye anlaşılmaya anlaşıldığını bilmeye ihtiyacı var

Seni anlıyorum deyin ona ozman size herşeyi anlatir
her daim onu anladığımı söylüyorum zateni ayrıca bende sizin gibi düşünmedim değil, fakat benim de sorumluluklarım var. yıllardır annem ayrı babam ayrı kanser ile savaştılar, onun 6 aydır yaşadığının kat be katını ben yıllarca bir başıma yaşadım göğüsledim sosyal hayatım bitti babamı kaybettim ama yine de kimseyi silmedim ilgisizler diye. ama kimisi daha alıngandır bunu da biliyorum. ve annem ile baş başa kaldığım için zaten ona gidemem annemi bırakıp, çünkü anacım da hasta ve bir sürü hastalıkları var. yanı sıra ben yine de dertlerine sıkıntılarına uzanmaya çalıştım ve çalışıyorum da herkesin. keşke kendi içinde yaşamasa sadece. beni de anlasa. aslında çok anlayışlıdır. çok naiftir. herşey gönlünce olsun inşallah demekten başka birey bırakmıyor artık bana. bu kaçıncı gelişi gidişi yine gelişi sonra yine gidişi.. çok kötüyüm kimse ile görüşmek istemiyorum diye başkasını silse zaten bir daha ne arar ne sorar. numaramı bile silmiş resmi görünmüyor whatsapta. ben de bunu hak etmiyorum bu açıdan bakıldığında. ama artık üzülmekte istemiyorum. benimde büyük üzüntülerim oldu korkularım var. kolay değil hayat. ve insanın güzel insanlara gerçekten ihtiyacı var. bunu da kendisine anlatmaya çalıştım. kaçmakla olacak birşey değil diye. Allah hepimizi güldürsün. uzun yazınız ve empatiniz için teşekkür ederim (kavga amaçlı yazanlar da mevcut burda zıt insanlar her yerde varlar, ve neden zıtlık çıkarırlar anlamıyorum keyfini kaçırmak bir insanın pürüz olmak, çirkeflikten hiç hoşlanmadığım halde burda ego tatmini de yapıyorlar çok çirkin şiddetle kınıyorum. siz ve sizin gibi güzel anlayışlı insanlar karşıma çıkınca da değerinizi insanlığı daha iyi anlıyorum. Allah hep güzel söz söyleyen empati kurmasını bilen kompleksiz insanlar ile karşılaştırsın)

Insan zor zamaninda arkadasinin destegini ister o destegi gormezse arkadasini silebilir. Burda tam tersi bir durum var. Arkadas destegi istemeyen bi insan var cok ilginc. Bide kuser gibi gidisler hic bisey olmamis gibi donusler. Bana psikolojik sorunlar var gibi geldi gercekten normal hareketler degil. Ben de arkadasliga cok onem veririm. Kirmam. Dert ortagi olmaya calisirim her zaman. Icine kapanirsa dogru zamanda ustune gider ben acarim. Ama boyle bi hareket yaparsa kizardim.
sorunları olduğunu biliyorum ama psikoljik sorunları olduğunu da biliyorum. yine de mantıklıdır. bazen insana herşey fazla gelir. bana da olur. o zaman dondururum sayfalarımı, telefonumu hatsıza alırım ki kimse ile içimden konuşmak gelmez. sanırım o dış dünyasından kaçıp kabuğuna çekiliyor. iç dünyasında hiç bir şeyi değiştiremeyince. önceki gidişinde ben kalktım bir süre sonra ona yazdım. gittim evine özürler diledi benden ne desen haklısın seni kendim ile bunalıma sokmak istemedim senin zaten yetrince sorunların var dedi. onun için gitmiştim dedi. ben yine de beni sildiği yerlerden eklemedim kendisi ekledi. şimdi yine sildi. telefon ile dertleşmekte bir ilgidir. evine gidemesem de. benim de var çünkü sıkıntılarım. ve ben ona anlatmıyordum bile hiç birisini. korkularımı dertlerimi üzüntülerimi. neyse artık bir süre sonra yazarım kendisine tabiki ama bunaltmakta istemiyorum. zaten söyledim istediğin zaman yaza bilirsin bana diye..

Yeni konunuzu okudum bazi yorumlara istinaden bu konunuzu da okumak istedim. Arkadasiniz sadece sizi siliyosa sizinle olan iliskisinde bi problem var demek ki.
Bi de whatsapp'ta resmi ve diger bilgileri gorunmuyosa numaranizi sildigi degil sizi engelledigi anlamina gelir.
Ben cok ugrasmazdim acikcasi. Senelerdir boyleyse bu iliski birakirdim ipin ucunu.. psikolojik problemleri olabilir ama sizin de hayatinizda bir suru problemler olmus bu iliski icin kafa yormayi birakmanizi tavsiye ederim. Cunku arkadasiniz sizin yardiminizi istemiyor.

Ahahah bende yeni konuyu okuyup meraktan geldim buraya. Acaba ne olmus diye :KK70:
Simdi burda bi arkadasimin derdi diye konu acan cok var. Ondan mutevellit insanlar itibar etmiyor bu arkadas konularina. Ama burda konu sahibi arkadasimiz hakli. Cunku o arkadasinin derdini paylasmamis, arkadasiyla olan iliskisini paylasmis, acaba arkadasim neden boyle davraniyor demis. Sonra birisi de hemen, ben inanmiyorum arkadas konularina demis. Ama gereksiz bir yorum olmus. Simdi egri oturup, dogru konusmak lazim. Bu forumda, populer olma cabasi icinde olan, sirf bunun icinde sivri yorumlar yapan uyeler var ne yazikki. Yani bende buna anlam veremiyorum. Bu bir psikolojik rahstsizlik bence. Burda sivri yorumlarla populer olsan ne olacak ki yani???:KK57: Sanki tv de populer oluyorlar. Garip bir ego tatmin yontemi. ( Bunlari, konu sahibiyle tartisma yasayan kisiye yazmadim, yanlis anlasilmasin.)

Back
X