- 15 Eylül 2014
- 23
- 16
- 3
- Konu Sahibi burdatamyirmiharfvar
-
Evden çıkarken öyle bir ortam aklımda bile yoktu inanın, biz kız kıza çıkacaktık. Mekana geldiğimizde, kapıdan girerken söyledi onu da çağırdığını. Hiç beklemediğim şekilde gelişti olaylar. Tatsızlık çıkarmayayım dedim de sanırım biraz çıkarmam gerekiyormuş.Ben yine de arkadaşımı kenara çeker olanı anlatırdım. Açıkçası sizin yerinizde olsam öyle ortama girmem bile.Ortam belli adam belli ne olacağı da belli.Size ya da arkadaşınıza...Neden bile bile öyle ortama gireyim ki.Dikkatli olmalısınız bence.
Biz çocukla 25, arkadaşım 26.Bayan yasi sorulmaz da bizbizeyiz surda sormasi ayip yaslari kac bu muhtesem uclunun
Off umarım öyle olmamıştır ya.Aynen oyle göstermiştir senin ona yanastigini söylemiştir falan falan..
Elimden geldiğince kısa yazmaya çalışıp sizden akıl istiyorum hanımlar.
Geçen ay bir kız arkadaşımla gece dışarı çıkacaktık. Ancak tam gideceğimiz mekana vardığımızda, benim henüz tanışmadığım, aralarında bir şey olmayan fakat kendisinin hoşlandığı çocuğu da çağırdığını söyledi. O saatten sonra bir şey diyemedim tabii ve biz tanıştık. Birbirimizden çok da hazzetmedik, onlar ikisi konuşurken ben kendi halimde takıldım. Arkadaşım ortam ısınsın, biz birbirimize alışalım diye ortaya birkaç shot söyledi, "hadi bakalım kim daha hızlı içecek" diye de hesapta bizi gaza getirdi. Gelmedik orası ayrı, hızlı içmedik ama o içkiler bitti sonuçta.
İlerleyen saatlerde hep beraber fotoğraf çektirecektik, ben çocuğun elini olması gereken yerden daha aşağıda hissettim, kalçamda resmen. Ancak hem ortam çok sıkışık olduğundan, hem %100 emin olamadığımdan bir şey söylemedim, çünkü "sana öyle geliyor, saçmalama, paranoyak mısın" diye ortamın tadını kaçırma potansiyeli vardı, ben de tam emin olamayınca fotoğraf çekilince yerime geçtim geri.
Saat 1 gibi bu tutturdu benim ev müsait, bana geçelim bende içelim biraz diye. Ben istemedim doğal olarak, arkadaşım çok istedi gidelim, geliriz diye. Arkadaşım gece bizde kalacağı için eve onsuz dönme ihtimalim yoktu, mecburen ben de eşlik ettim. O noktada zaten aslında benimle çıkmak istemekten ziyade çocuğu çağırabilmek için benimle plan yaptığı hissi oluştu.
Eve gittik, bir yandan içip bir yandan sohbet etmeye başladık. Arkadaşım devamlı bizi içirmeye çalıştı rahatlayalım diye. İpler de orada koptu işte, çünkü arkadaşım tuvalete gitmek için salondan çıktığı an bu çocuk beni öptü! Ben de bir anlık boşlukla ve refleksle önce karşılık verdim, yalan değil. Sonra bir an kendime gelip uzaklaştım, "sen napıyorsun, o kızı üzme sakın" dedim. "Ben aşağılık bir adamım" dedi, "evet öylesin" dedim kalktım başka yere geçtim. Sonra arkadaşım geldi. Bu sefer bunlar fingirdeşmeye başladı.
Bir süre sonra ben "kalkalım" demeye başladım, zorla da olsa kaldırdım arkadaşımı. Evden çıkarken de önce arkadaşım çıktı, ben tam arkadan çıkarken biz yine öpüştük! Hangi cesaretle geldi öptü hala anlamıyorum.
Şimdi mesele şu ki, ben arkadaşıma bunu anlatmadım, anlatamadım. Vereceği tepkiden çekindim, çocuğun olayı bir şekilde kendi lehine döndürebileceğinden endişelendim. Çocukla da zaten arkadaşım arasında ciddi bir şey olmayacağı için arkadaşlığımıza zarar vermek istemedim.
Ama arkadaşım o günden beri bana çok soğuk davranıyor. Ben bir şey anlatmadım, kendi görmüş olamaz çünkü ertesi sabah iyiydik. Nolduysa benden sonra bir kız arkadaşıyla görüştükten sonra oldu. Ben ilk başta "durgunsun, bir şey mi oldu, ters bir şey mi dedim" diye sordum, "hayır bir şey olmadı" vs dedikten sonra üstelemedim. Şu anda facebookta ara sıra paylaşım beğenmek dışında bir iletişimimiz yok. Çocuk anlatmış olabilir mi, ama nasıl anlatabilir, benim üstüme yıkarak mı? Yoksa o kız arkadaşı mı bir şeyler söyleyip doldurdu arkadaşımı?
Bu saatten sonra üstüne de gidemiyorum, "sen böyle böyle yapmışsın" dese ne derim bilemiyorum, zamanında anlatmadığım için.
Uzun oldu ama fikir verebilirseniz sevinirim, napayım ben şimdi?
Tırsıyorum açıkçası. Ama korkunun ecele faydası yok sanırım.Hayir neden bisey ifade etmesin yakin bi gecmisiniz varsa konuşularak yanlis anlasilmalar düzeltilebilir
Haklısınız, aklımdan geçen senaryoları bir ben bilirim. Ben arkadaşıma güvendim biraz da. Hayır bırakıp dönsem daha kötü, tek başına gider bir de, neler olur kimbilir. Hadi ailelerden yana yırtsak bile nasıl döner napar...İki kız gecenin bir yarısı doğru düzgüm tanımadığınız adamın evimde ne işiniz var? İyi ki üçüncü sayfa haberlerinden okumadık sizi
Kapıyı çarptım çıktım ama o pek sayılmaz sanırım.Artık anlatsan da anlatmasan da bir şey farketmez bence,arkadaşlığınız sallantıda.Daha doğrusu sen o öpücüğe karşılık verdiğin an o arkadaşlığı bitirmişsin zaten.Hadi ilkinde birden şok oldun karşılık verdin,peki ya ikincisi? İkinci defa olan öpüşmede bir tane çarpamadın mı ağzına adamın?
filimin ismi grup indirimi.Bahçıvan şoföre, şoför aşçıya, aşçı uşağa sonra hepsi uşağa olmadık neyse ki.
Elimden geldiğince kısa yazmaya çalışıp sizden akıl istiyorum hanımlar.
Geçen ay bir kız arkadaşımla gece dışarı çıkacaktık. Ancak tam gideceğimiz mekana vardığımızda, benim henüz tanışmadığım, aralarında bir şey olmayan fakat kendisinin hoşlandığı çocuğu da çağırdığını söyledi. O saatten sonra bir şey diyemedim tabii ve biz tanıştık. Birbirimizden çok da hazzetmedik, onlar ikisi konuşurken ben kendi halimde takıldım. Arkadaşım ortam ısınsın, biz birbirimize alışalım diye ortaya birkaç shot söyledi, "hadi bakalım kim daha hızlı içecek" diye de hesapta bizi gaza getirdi. Gelmedik orası ayrı, hızlı içmedik ama o içkiler bitti sonuçta.
İlerleyen saatlerde hep beraber fotoğraf çektirecektik, ben çocuğun elini olması gereken yerden daha aşağıda hissettim, kalçamda resmen. Ancak hem ortam çok sıkışık olduğundan, hem %100 emin olamadığımdan bir şey söylemedim, çünkü "sana öyle geliyor, saçmalama, paranoyak mısın" diye ortamın tadını kaçırma potansiyeli vardı, ben de tam emin olamayınca fotoğraf çekilince yerime geçtim geri.
Saat 1 gibi bu tutturdu benim ev müsait, bana geçelim bende içelim biraz diye. Ben istemedim doğal olarak, arkadaşım çok istedi gidelim, geliriz diye. Arkadaşım gece bizde kalacağı için eve onsuz dönme ihtimalim yoktu, mecburen ben de eşlik ettim. O noktada zaten aslında benimle çıkmak istemekten ziyade çocuğu çağırabilmek için benimle plan yaptığı hissi oluştu.
Eve gittik, bir yandan içip bir yandan sohbet etmeye başladık. Arkadaşım devamlı bizi içirmeye çalıştı rahatlayalım diye. İpler de orada koptu işte, çünkü arkadaşım tuvalete gitmek için salondan çıktığı an bu çocuk beni öptü! Ben de bir anlık boşlukla ve refleksle önce karşılık verdim, yalan değil. Sonra bir an kendime gelip uzaklaştım, "sen napıyorsun, o kızı üzme sakın" dedim. "Ben aşağılık bir adamım" dedi, "evet öylesin" dedim kalktım başka yere geçtim. Sonra arkadaşım geldi. Bu sefer bunlar fingirdeşmeye başladı.
Bir süre sonra ben "kalkalım" demeye başladım, zorla da olsa kaldırdım arkadaşımı. Evden çıkarken de önce arkadaşım çıktı, ben tam arkadan çıkarken biz yine öpüştük! Hangi cesaretle geldi öptü hala anlamıyorum.
Şimdi mesele şu ki, ben arkadaşıma bunu anlatmadım, anlatamadım. Vereceği tepkiden çekindim, çocuğun olayı bir şekilde kendi lehine döndürebileceğinden endişelendim. Çocukla da zaten arkadaşım arasında ciddi bir şey olmayacağı için arkadaşlığımıza zarar vermek istemedim.
Ama arkadaşım o günden beri bana çok soğuk davranıyor. Ben bir şey anlatmadım, kendi görmüş olamaz çünkü ertesi sabah iyiydik. Nolduysa benden sonra bir kız arkadaşıyla görüştükten sonra oldu. Ben ilk başta "durgunsun, bir şey mi oldu, ters bir şey mi dedim" diye sordum, "hayır bir şey olmadı" vs dedikten sonra üstelemedim. Şu anda facebookta ara sıra paylaşım beğenmek dışında bir iletişimimiz yok. Çocuk anlatmış olabilir mi, ama nasıl anlatabilir, benim üstüme yıkarak mı? Yoksa o kız arkadaşı mı bir şeyler söyleyip doldurdu arkadaşımı?
Bu saatten sonra üstüne de gidemiyorum, "sen böyle böyle yapmışsın" dese ne derim bilemiyorum, zamanında anlatmadığım için.
Uzun oldu ama fikir verebilirseniz sevinirim, napayım ben şimdi?
Hem şaşkınlık hem mahcubiyet, hem de tepkilerin zayıflaması işte. Kombin oldu. Haklısınız ama diyecek bir şeyim yok.Tövbe estagfurullah. Çocuğum size ne veriyorlar?
Biri beni opmeye kalkissa Bi yerine feci vurur kiyametleri kopartir bıçağı alir saplarim polise gider mahvederim yine de hirsimi alamam. Siz tuhafmissiniz cocuk değil yani...
Yok ben de sizin gibi paranoyağım. Dedim ya aklımdan neler geçti, organ mafyasına kadar gittim de diğer ihtimal arkadaşımı tek göndermekti, o hiç olmazdı.Yahu 25 yasindasiniz ya ya ickilisiniz nasil guvenebiliyosuniz dogru duzgun tanimadiginiz bi adama.ya o evin bos olduguna nasil.emin olabildiniz ya iti kopuk birilerini cagirsaydi kiz basiniza hayvanlarla nasil.mucadele edecektiniz. adam.size uyustrucu bile verebilirdi o zaman sizi optugunden haberiniz bile olmszdi.sonra ne bileyim videonuzu cekebilirdi
bunlarla sizi tehdit edip farkli isteklrrde bulunabilirdi. bu boyle uzar gider. ben mi paranoyak takiliyorum siz de mi bi ozguven patlamasi var anlayamadim kafam cok karisik aklimda bin tane soru var cok endiseliyim suan :)
İşin bu açısı da var gerçi. Ben kendimi suçlamaktan bu şekilde düşünmedim.Bana emrivaki yapıp kız kıza bir gezmeye tanımadığım bir adamı dahil eden
Gecenin bir yarısı beni adamın evine gitmek zorunda bırakan
Sonra da hiç bir açıklama yapmadan soğuk davranan arkadaşı, önce bir benzetirim sonra da bir daha görüşmemek üzere çıkarırım hayatımdan net
Valla tekrar yüz yüze gelsek bir tane patlatırım herhalde, yaşattığı stres ve suçluluk yetiyor zaten.sevdiğiniz bi arkadaşınızsa tez elden anlatmanız gerektiğini düşünüyorum burada kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok ama ben olsam bunun söylenmesini isterdim. ya o kızı kandırırsa görüşmeye başlarlarsa? siz arkadaşınızla yine görüşeceksiniz o sizi öpen çocuğun yüzüne bakmak ister miydiniz?iyi bir arkadaş bunu söylemeli kırmamak iyilik değil bence
Tepki vermeliydim kısmına katılıyorum. Artık bir an basiret bağlanması mı diyeyim, tepki verememek mi bilmiyorum. Öpüşme derken öyle uzun bir öpüşme olmadı zaten, bir anda karşılık verdim sonra anında geri çekildim zaten. Ben uzaklaştıktan sonra da arkadaşım geldi, bir anda basılmış gibi hissettim.filimin ismi grup indirimi.
zaten yanlış en başta,yok yok yanlış anladım herhalde deyip birde öpücüğe karşılık vermişsiniz,sonra birde adama kızmışsınız;sanki adam kendi kendine öpüştü,hani Türk filmlerinde kadın adamla öpüşür,bittikten sonra adama okkalı bir tokat yapıştırır,aynen onun gibi.zaten arkadaşınızın beğendiği adamın öpmesine karşılık vererek hatayı siz yapmışsınız,birde üstüne üstlük olanları yutmuş susmuşsunuz.
daha sizi öper öpmez oracıkta arkadaşınızın yanında tepki vermeliydiniz.
Evet benim de aklıma o geliyor. Benim üstüme attı muhtemelen.boşa dememişler içki bütün kötülüklerin anasıdır diyeama bence çocuk sizin söyleme ihtimalinizi düşünüp önden davranmış gibime geldi, yani sanki siz onu öpmüşsünüz gibi bir durum yaratmış olabilir
Tepki vermeliydim kısmına katılıyorum. Artık bir an basiret bağlanması mı diyeyim, tepki verememek mi bilmiyorum. Öpüşme derken öyle uzun bir öpüşme olmadı zaten, bir anda karşılık verdim sonra anında geri çekildim zaten. Ben uzaklaştıktan sonra da arkadaşım geldi, bir anda basılmış gibi hissettim.
Evet benim de aklıma o geliyor. Benim üstüme attı muhtemelen.
Ama benim arkadaşım için biri öyle dese ben inanamaz gider sorardım yani, ne bileyim.
tamam ama 2.kez evden çıkarken kapıda yine öpmüş,o zaman niye sustunuz,demekki sizinde hoşunuza gidiyor,bunun için ayıplamıyorum sizi ama arkadaşınızın beğendiğini bile bile bunları yaşamınıza izin vermeniz hata.Tepki vermeliydim kısmına katılıyorum. Artık bir an basiret bağlanması mı diyeyim, tepki verememek mi bilmiyorum. Öpüşme derken öyle uzun bir öpüşme olmadı zaten, bir anda karşılık verdim sonra anında geri çekildim zaten. Ben uzaklaştıktan sonra da arkadaşım geldi, bir anda basılmış gibi hissettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?