Arkadaşıma anlatmalı mıydım?

Evden çıkarken öyle bir ortam aklımda bile yoktu inanın, biz kız kıza çıkacaktık. Mekana geldiğimizde, kapıdan girerken söyledi onu da çağırdığını. Hiç beklemediğim şekilde gelişti olaylar. Tatsızlık çıkarmayayım dedim de sanırım biraz çıkarmam gerekiyormuş.

Aynen oyle göstermiştir senin ona yanastigini söylemiştir falan falan..
Off umarım öyle olmamıştır ya.
Peki artık bu saatten sonra arkadaşımla konuşmaya çalışmam bir şey ifade etmez değil mi?[/QUOTE]
Hayir neden bisey ifade etmesin yakin bi gecmisiniz varsa konuşularak yanlis anlasilmalar düzeltilebilir

Artık anlatsan da anlatmasan da bir şey farketmez bence,arkadaşlığınız sallantıda.Daha doğrusu sen o öpücüğe karşılık verdiğin an o arkadaşlığı bitirmişsin zaten.Hadi ilkinde birden şok oldun karşılık verdin,peki ya ikincisi? İkinci defa olan öpüşmede bir tane çarpamadın mı ağzına adamın?

Yahu 25 yasindasiniz ya ya ickilisiniz nasil guvenebiliyosuniz dogru duzgun tanimadiginiz bi adama.ya o evin bos olduguna nasil.emin olabildiniz ya iti kopuk birilerini cagirsaydi kiz basiniza hayvanlarla nasil.mucadele edecektiniz. adam.size uyustrucu bile verebilirdi o zaman sizi optugunden haberiniz bile olmszdi.sonra ne bileyim videonuzu cekebilirdi
bunlarla sizi tehdit edip farkli isteklrrde bulunabilirdi. bu boyle uzar gider. ben mi paranoyak takiliyorum siz de mi bi ozguven patlamasi var anlayamadim kafam cok karisik aklimda bin tane soru var cok endiseliyim suan :)

Bana emrivaki yapıp kız kıza bir gezmeye tanımadığım bir adamı dahil eden
Gecenin bir yarısı beni adamın evine gitmek zorunda bırakan
Sonra da hiç bir açıklama yapmadan soğuk davranan arkadaşı, önce bir benzetirim sonra da bir daha görüşmemek üzere çıkarırım hayatımdan net

sevdiğiniz bi arkadaşınızsa tez elden anlatmanız gerektiğini düşünüyorum burada kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok ama ben olsam bunun söylenmesini isterdim. ya o kızı kandırırsa görüşmeye başlarlarsa? siz arkadaşınızla yine görüşeceksiniz o sizi öpen çocuğun yüzüne bakmak ister miydiniz? iyi bir arkadaş bunu söylemeli kırmamak iyilik değil bence

Hayir neden bisey ifade etmesin yakin bi gecmisiniz varsa konuşularak yanlis anlasilmalar düzeltilebilir
Tırsıyorum açıkçası. Ama korkunun ecele faydası yok sanırım.

İki kız gecenin bir yarısı doğru düzgüm tanımadığınız adamın evimde ne işiniz var? İyi ki üçüncü sayfa haberlerinden okumadık sizi
Haklısınız, aklımdan geçen senaryoları bir ben bilirim. Ben arkadaşıma güvendim biraz da. Hayır bırakıp dönsem daha kötü, tek başına gider bir de, neler olur kimbilir. Hadi ailelerden yana yırtsak bile nasıl döner napar...

Kapıyı çarptım çıktım ama o pek sayılmaz sanırım.

Bahçıvan şoföre, şoför aşçıya, aşçı uşağa sonra hepsi uşağa olmadık neyse ki.
filimin ismi grup indirimi.

zaten yanlış en başta,yok yok yanlış anladım herhalde deyip birde öpücüğe karşılık vermişsiniz,sonra birde adama kızmışsınız;sanki adam kendi kendine öpüştü,hani Türk filmlerinde kadın adamla öpüşür,bittikten sonra adama okkalı bir tokat yapıştırır,aynen onun gibi.zaten arkadaşınızın beğendiği adamın öpmesine karşılık vererek hatayı siz yapmışsınız,birde üstüne üstlük olanları yutmuş susmuşsunuz.

daha sizi öper öpmez oracıkta arkadaşınızın yanında tepki vermeliydiniz.

boşa dememişler içki bütün kötülüklerin anasıdır diye ama bence çocuk sizin söyleme ihtimalinizi düşünüp önden davranmış gibime geldi, yani sanki siz onu öpmüşsünüz gibi bir durum yaratmış olabilir

Tövbe estagfurullah. Çocuğum size ne veriyorlar?
Biri beni opmeye kalkissa Bi yerine feci vurur kiyametleri kopartir bıçağı alir saplarim polise gider mahvederim yine de hirsimi alamam. Siz tuhafmissiniz cocuk değil yani...
Hem şaşkınlık hem mahcubiyet, hem de tepkilerin zayıflaması işte. Kombin oldu. Haklısınız ama diyecek bir şeyim yok.

Yok ben de sizin gibi paranoyağım. Dedim ya aklımdan neler geçti, organ mafyasına kadar gittim de diğer ihtimal arkadaşımı tek göndermekti, o hiç olmazdı.

İşin bu açısı da var gerçi. Ben kendimi suçlamaktan bu şekilde düşünmedim.

Valla tekrar yüz yüze gelsek bir tane patlatırım herhalde, yaşattığı stres ve suçluluk yetiyor zaten.

Tepki vermeliydim kısmına katılıyorum. Artık bir an basiret bağlanması mı diyeyim, tepki verememek mi bilmiyorum. Öpüşme derken öyle uzun bir öpüşme olmadı zaten, bir anda karşılık verdim sonra anında geri çekildim zaten. Ben uzaklaştıktan sonra da arkadaşım geldi, bir anda basılmış gibi hissettim.

Evet benim de aklıma o geliyor. Benim üstüme attı muhtemelen.
Ama benim arkadaşım için biri öyle dese ben inanamaz gider sorardım yani, ne bileyim.

aynen eğer arkadaşınız inanmışsa kendi bilir, bence geri çekilin, zaten çocuk iyi ayak değil eninde sonunda arkadaşınız farkedicektir nasıl biri olduğunu, zaten öyle birine inanıyorsa zaten hayatınızdan çıksın arkadaşınız

tamam ama 2.kez evden çıkarken kapıda yine öpmüş,o zaman niye sustunuz,demekki sizinde hoşunuza gidiyor,bunun için ayıplamıyorum sizi ama arkadaşınızın beğendiğini bile bile bunları yaşamınıza izin vermeniz hata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…