Arkadaşıma anlatmalı mıydım?

Bi aciklama yapmadigin surece hakkinda söylenenleri kabullenmiş oluyorsun

Evet o da ayrı bir açı. Yukarıda bir üye daha yazmıştı, emrivaki yapıp tanımadığınız bir adamı getiren vs diye. Bu iki konu da kafamı kurcalıyor bir yandan. Tamam ben hatalıyım da, hırsızın hiç mi suçu yok.

filmlerdeki gibi karşılık vermek de ayrı bir komik olmuş
Ah ah işte filmlerdeki gibi de absürd komedi oldu bizimki.

Hoşuma gitmedi aslında, arkadaşımın beğendiği biriyle de asla yapmam derdim (işte asla asla demeyecekmişim). Bana da birisi anlatsa bassaydın tokadı derdim de, anlık olaylar, o an kaçırınca o tepkiyi sonra olmuyor. Şimdi olsa ağzını burnunu kırarım.

Bi aciklama yapmadigin surece hakkinda söylenenleri kabullenmiş oluyorsun
Şimdi de sanki ben yapmışım da kıvırmaya çalışıyormuşum gibi olmayacak mı? : (

Hayir sen tum durustlugunle konusucaksin bugune kadar neden konusmadgni da soyliyceksin

Valla benimki cesaretten ziyade "sonumuz hayrolsun"du. Dediğim gibi tek başına bırakmak da istemedim. Yoksa bayılmıyordum yani. Düşünün ki kız arkadaşınızla dans edip eğlenmeye gittiğinizi düşünürken karşınıza tanımadığınız bir adamla geliyor ve erkenden kalkmak zorunda kalıyorsunuz. İstediğim bir şey değildi benim de.

Hayir sen tum durustlugunle konusucaksin bugune kadar neden konusmadgni da soyliyceksin
"Ben bir halt yedim" diye başlayıp... doğru diyorsunuz da işte cesaret toplamak lazım biraz.

Arkadasin icerdeyken cesaret ettiysen bunda da edersin bence

Refleks olarak öpüşmek nasil oluyor
Ya onu tam anlatamamış olabilirim. Hiç beklemediğim anda birden olunca çok kısa, anlık olarak karşılık verdim diyeyim. Gerçekten bir anda öpüşme refleksiyle.

Arkadasin icerdeyken cesaret ettiysen bunda da edersin bence
Tam olarak ben cesaret etmedim de işte... : (

Sen zaten fetanlik yapmissin
Ben benim başımın altından bir şey çıktığını düşünmüyorum ama görüşünüze saygı duyuyorum.

Bence anlatmayin zaten ciddi bi ilskide degilmis e cocugunda onu sevmedigi belli. Cocuk anlatmissada ortaya cikinca durumu izah edersiniz. Ister inanir ister inanmaz. Zaten yakinda ayrilirlar gibi geliyo bana. O zaman kesin inanir size.

Bence anlatmayin zaten ciddi bi ilskide degilmis e cocugunda onu sevmedigi belli. Cocuk anlatmissada ortaya cikinca durumu izah edersiniz. Ister inanir ister inanmaz. Zaten yakinda ayrilirlar gibi geliyo bana. O zaman kesin inanir size.
Zaten birlikte değiller, ayrılmalık bir ilişki yok. Benim arkadaşım hoşlanıyor çocuktan. Öyle adı konmuş bir ilişki vs yok.

birisi sizi öpmeye kalktığında ona haddini bildirmek yerine karşılık verip öpüşmeye kalkışıyorsanız;
sizin de bilinç altınızda o adama karşı oluşmuş bir takım hisler vardır, diye düşünmekteyim...
kendinize engel olamadığınız için öpmesine karşılık verdiniz...
ancak daha sonra, hayır olamaz diye mantıklı düşünmeye başlayıp kendinizi geri çektiniz..

yani sizde aslında dürüst olmak gerekirse adama karşı bir şeyler hissettiniz fakat bunu itiraf edememektesiniz.
yoksa nerede görülmüş hiçbir etkilenme olmadan öpmeye karşılık verileceği...?? !!

kısaca arkadaşınız öpüşmeyi öğrendi mi öğrenmedi mi bir fikrim yok ama netice de o gece kız kim bilir nelere şahit oldu...
siz kabul etmek istemesiniz de farkında olmasanız bile belki de bir takım yakınlaşmalarınız olmuştur..

eee bunu da her kadın anlar..

işin özeti bence;
adam o gece sizden öpmeye cesaret almış, siz karşılık verebilecek elektriği almışsınız...
kız da salak değil ya hissetmiş her şeyi ve bundan sonrası içinde aranıza mesafeyi koymuş...

Haklı olabilirsiniz.
Yani gecenin başında gerçekten hiç hazzetmedik birbirimizden. Bir şey hissettiğimi de düşünmüyorum.
Ama o gece kız hiçbir şeye şahit olmadı. Zaten anlattıklarım dışında şahit olacak bir şey de olmadı.

istemeden içtim
istemeden resim çekindim
istemeden eve gittim
istemeden öpüştüm
iyiki istememişin ya bi de isteseydin....
İstemeden içtim veya istemeden fotoğraf çektirdim demedim. Kimse içkiyi boğazımdan aşağı dökmedi veya saçımdan çekip fotoğrafa dahil etmedi.

Aa ne tesaduf konu sahibinin profilinde de meslek bilgisi METIN YAZARI yaziyor..

Yeni uyelik, ilk konu vs
Evet, foruma gelip senaryo yazarken mesleğe metin yazarı yazacak kadar aklı kıt bir insanım. İnanıp inanmamak sizin bileceğiniz konu elbette, lakin ben burada fikir almaya çalışıyorum müsadenizle.

Hadi ilki alkolün etkisi diyelim ikincisi de heralde ilki hoşunuza gittiği için karşı koyamadınız. İnsanlık hali beşer şaşar. Arkadaşınız da eğer çok iyi çok yakın eski dostunuz falan değilse ikisiyle de görüşmeyin bu olay da size ders niteliğinde bi tecrübe olsun etik değil çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…