- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
- Konu Sahibi burdatamyirmiharfvar
-
Bi aciklama yapmadigin surece hakkinda söylenenleri kabullenmiş oluyorsunburdatamyirmiharfvar .!.:Tırsıyorum açıkçası. Ama korkunun ecele faydası yok sanırım.
Haklısınız, aklımdan geçen senaryoları bir ben bilirim. Ben arkadaşıma güvendim biraz da. Hayır bırakıp dönsem daha kötü, tek başına gider bir de, neler olur kimbilir. Hadi ailelerden yana yırtsak bile nasıl döner napar...
Kapıyı çarptım çıktım ama o pek sayılmaz sanırım.
Evet o da ayrı bir açı. Yukarıda bir üye daha yazmıştı, emrivaki yapıp tanımadığınız bir adamı getiren vs diye. Bu iki konu da kafamı kurcalıyor bir yandan. Tamam ben hatalıyım da, hırsızın hiç mi suçu yok.aynen eğer arkadaşınız inanmışsa kendi bilir, bence geri çekilin, zaten çocuk iyi ayak değil eninde sonunda arkadaşınız farkedicektir nasıl biri olduğunu, zaten öyle birine inanıyorsa zaten hayatınızdan çıksın arkadaşınız
Ah ah işte filmlerdeki gibi de absürd komedi oldu bizimki.filmlerdeki gibikarşılık vermek de ayrı bir komik olmuş
Hoşuma gitmedi aslında, arkadaşımın beğendiği biriyle de asla yapmam derdim (işte asla asla demeyecekmişim). Bana da birisi anlatsa bassaydın tokadı derdim de, anlık olaylar, o an kaçırınca o tepkiyi sonra olmuyor. Şimdi olsa ağzını burnunu kırarım.tamam ama 2.kez evden çıkarken kapıda yine öpmüş,o zaman niye sustunuz,demekki sizinde hoşunuza gidiyor,bunun için ayıplamıyorum sizi ama arkadaşınızın beğendiğini bile bile bunları yaşamınıza izin vermeniz hata.
Şimdi de sanki ben yapmışım da kıvırmaya çalışıyormuşum gibi olmayacak mı? : (Bi aciklama yapmadigin surece hakkinda söylenenleri kabullenmiş oluyorsun
Hayir sen tum durustlugunle konusucaksin bugune kadar neden konusmadgni da soyliyceksinEvet o da ayrı bir açı. Yukarıda bir üye daha yazmıştı, emrivaki yapıp tanımadığınız bir adamı getiren vs diye. Bu iki konu da kafamı kurcalıyor bir yandan. Tamam ben hatalıyım da, hırsızın hiç mi suçu yok.
Ah ah işte filmlerdeki gibi de absürd komedi oldu bizimki.
Hoşuma gitmedi aslında, arkadaşımın beğendiği biriyle de asla yapmam derdim (işte asla asla demeyecekmişim). Bana da birisi anlatsa bassaydın tokadı derdim de, anlık olaylar, o an kaçırınca o tepkiyi sonra olmuyor. Şimdi olsa ağzını burnunu kırarım.
Şimdi de sanki ben yapmışım da kıvırmaya çalışıyormuşum gibi olmayacak mı? : (
Valla benimki cesaretten ziyade "sonumuz hayrolsun"du. Dediğim gibi tek başına bırakmak da istemedim. Yoksa bayılmıyordum yani. Düşünün ki kız arkadaşınızla dans edip eğlenmeye gittiğinizi düşünürken karşınıza tanımadığınız bir adamla geliyor ve erkenden kalkmak zorunda kalıyorsunuz. İstediğim bir şey değildi benim de.Cesaret kiloyla mı verildi size ve arkadaşınıza?
Ayrıca arkadaşınız sizi kullanmış, siz 'reflekle' hoşlandığı çocukla öpüşmüşsünüz.
Bundan sonra konuşsanız ne konuşmasanız ne?
"Ben bir halt yedim" diye başlayıp... doğru diyorsunuz da işte cesaret toplamak lazım biraz.Hayir sen tum durustlugunle konusucaksin bugune kadar neden konusmadgni da soyliyceksin
Arkadasin icerdeyken cesaret ettiysen bunda da edersin benceValla benimki cesaretten ziyade "sonumuz hayrolsun"du. Dediğim gibi tek başına bırakmak da istemedim. Yoksa bayılmıyordum yani. Düşünün ki kız arkadaşınızla dans edip eğlenmeye gittiğinizi düşünürken karşınıza tanımadığınız bir adamla geliyor ve erkenden kalkmak zorunda kalıyorsunuz. İstediğim bir şey değildi benim de.
"Ben bir halt yedim" diye başlayıp... doğru diyorsunuz da işte cesaret toplamak lazım biraz.
Sen zaten fetanlik yapmissinAma işte o açıdan bakınca, arkadaşıma söylese onu tamamen kaçıracaktı elinden. Gerçi o anlattıysa kendini melek, beni fettan kadın olarak da göstermiş olabilir.
Ya onu tam anlatamamış olabilirim. Hiç beklemediğim anda birden olunca çok kısa, anlık olarak karşılık verdim diyeyim. Gerçekten bir anda öpüşme refleksiyle.Refleks olarak öpüşmek nasil oluyor
Tam olarak ben cesaret etmedim de işte... : (Arkadasin icerdeyken cesaret ettiysen bunda da edersin bence
Ben benim başımın altından bir şey çıktığını düşünmüyorum ama görüşünüze saygı duyuyorum.Sen zaten fetanlik yapmissin
Zaten birlikte değiller, ayrılmalık bir ilişki yok. Benim arkadaşım hoşlanıyor çocuktan. Öyle adı konmuş bir ilişki vs yok.Bence anlatmayin zaten ciddi bi ilskide degilmis e cocugunda onu sevmedigi belli. Cocuk anlatmissada ortaya cikinca durumu izah edersiniz. Ister inanir ister inanmaz. Zaten yakinda ayrilirlar gibi geliyo bana. O zaman kesin inanir size.
Iyi iste bosverin o zaman.. hani ciddi iliski olsa anlatin dicektim ama bu sekilde hic gerek yok bence anlatmayaZaten birlikte değiller, ayrılmalık bir ilişki yok. Benim arkadaşım hoşlanıyor çocuktan. Öyle adı konmuş bir ilişki vs yok.
istemeden içtim
istemeden resim çekindim
istemeden eve gittim
istemeden öpüştüm
iyiki istememişin ya bi de isteseydin....
Sanki yabanci bir dizi senaryosu okumus gibi hissettim, turkiye bu kadar degisti mi ya saskinim su anu
Haklı olabilirsiniz.birisi sizi öpmeye kalktığında ona haddini bildirmek yerine karşılık verip öpüşmeye kalkışıyorsanız;
sizin de bilinç altınızda o adama karşı oluşmuş bir takım hisler vardır, diye düşünmekteyim...
kendinize engel olamadığınız için öpmesine karşılık verdiniz...
ancak daha sonra, hayır olamaz diye mantıklı düşünmeye başlayıp kendinizi geri çektiniz..
yani sizde aslında dürüst olmak gerekirse adama karşı bir şeyler hissettiniz fakat bunu itiraf edememektesiniz.
yoksa nerede görülmüş hiçbir etkilenme olmadan öpmeye karşılık verileceği...?? !!
kısaca arkadaşınız öpüşmeyi öğrendi mi öğrenmedi mi bir fikrim yok ama netice de o gece kız kim bilir nelere şahit oldu...
siz kabul etmek istemesiniz de farkında olmasanız bile belki de bir takım yakınlaşmalarınız olmuştur..
eee bunu da her kadın anlar..
işin özeti bence;
adam o gece sizden öpmeye cesaret almış, siz karşılık verebilecek elektriği almışsınız...
kız da salak değil ya hissetmiş her şeyi ve bundan sonrası içinde aranıza mesafeyi koymuş...
İstemeden içtim veya istemeden fotoğraf çektirdim demedim. Kimse içkiyi boğazımdan aşağı dökmedi veya saçımdan çekip fotoğrafa dahil etmedi.istemeden içtim
istemeden resim çekindim
istemeden eve gittim
istemeden öpüştüm
iyiki istememişin ya bi de isteseydin....
Evet, foruma gelip senaryo yazarken mesleğe metin yazarı yazacak kadar aklı kıt bir insanım. İnanıp inanmamak sizin bileceğiniz konu elbette, lakin ben burada fikir almaya çalışıyorum müsadenizle.Aa ne tesaduf konu sahibinin profilinde de meslek bilgisi METIN YAZARI yaziyor..
Yeni uyelik, ilk konu vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?