- 31 Temmuz 2018
- 1.043
- 1.128
- 83
- 30
Merhaba kızlar. Bir süredir arkadaşımla yaşıyorum. Bir kaç aydır. Ve bir köpeği var. Biraz korkum vardı ama daha önce de çok kalırdım onda ve alışmıştım. Ama rahat uyuyamıyorum o kadar hareketli ki. Tabi daha önce bunları biliyordum korkumu yendim ve bir süredir çok da takmıyordum. Ama son günlerde sürekli bana saldırmaya başladı. Yatakta yatıyorum bir anda gelip üzerime atlıyor ve neye uğradığımı şaşırıyorum. Her yerim yara oldu. Acısını yarasını da takmıyorum ama psikolojik olarak hiç rahat değilim. Hiç beklemediğim anda gelip saldırıyor. üne kadar da bişey demedim belki bi şeyden dolayı saldırdı dedim. Bu yüzden ben ikinci dönem için arkadaşımla kalmak istemiyorum. Benim açımdan sorun yok kalabilecek yer bulurum ama arkadaşımı yalnız bırakmış gibi olacağım. Bu yüzden yarı yolda bırakmış gibi olacak ne yapmalıyım bilemiyorum. Arkadaşım normalde çok iyi birisi aramızda onunla hiç bir sorun yok ama ben böyle e yaşamak istemiyorum. Kısaca iki arada bir derede kaldım. Lütfen bir fikir verin
Son düzenleme: