Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet siz şanslı azinliktasiniz maşallah kv ye kıymetini bilin. Sizin adınıza sevindim. Allah bozmasın.Böyle konuları görünce çok üzülüyorum. Bende kayınvalidem lerle oturuyorum ve Allah biliyor ya bana hiç iş yaptırmaz kızım sen çalışıyorsun yoruluyorsun der. Eşimle neler neler yaşadık hep benim tarafimi tutarlar haftasonu gezin ben çocuğa bakarım der. Gerçekten kaynana konusunda nadir şanslı insanlardan in sanırım. Arkadaşına gerçekten çok üzüldüm en büyük ablam aynı sorunu tam 18 sene yaşadı ve çocukları alıp 4 ay babamlarda yaşadı eniştem köpek gibi pişman olup evi ayırdı biraz o evden uzaklassa adamın burnu sürtmez mi acaba çocuk olunca da ayrılmak çok zor oluyor Allah yardımcısı olsun valla
Arkadasınıza akıl ve nasihat artık fayda etmez ayagına prangayı bağlamış 15 yıl önce ev dahi geçindiremeyen güvensiz bir adamı ve ailesini kabullenerek ardına da üç çocukla tüy dikmiş
Size tavsiyem sadece dinleyin ah vah tüh diyin herseyin suçlusu olursunuz eşi fark ederse. Onlar ayrılmax anlık sinirle hoplar geri otururlar böyle gelmiş böyle gider kopacak olsa 15 yıl sürmezdi
Her kelimesine katılıyorımValla hiçbir şekilde yardımcı olabileceğini sanmıyorum. Meslek yok, para yok, destek yok, 3 çocuk var.
Aslı için diyebileceğim tek şey “yapmasaymış”
Okulu bırakmasaymış
Evlenmeseymiş
Kv ile yaşamayı kabul etmeseymiş
3 çocuk yapmasaymış.
Kendi eliyle hayatını bu hale getirmiş. Biz de aşık olduk, ama okulumuzu bekledik, biz de aşık olduk ama işe girip ev açabilecek duruma gelmeyi bekledik. Biz de aşık olduk ama hayatımızı zorlaştırır diye 3 çocuk yapmadık.
Arkadaşınız bir şey yapmak istiyorsa yine kendi uğraşmalı. Siz sadece bir yola çıkarsa destek olabilirsiniz. Ama planını programını kendi yapıp adım atmalı.
Bence oturur Aslı evinde. Boşanacağını sanmam.
Okulunu bitirdi evliliğinin ilk senesi. Bir yılı kalmıştı. Ben yönlendirmiyorum zaten kendi seçenekler sıralıyor ben de olabilecekler hakkında yorum yapıyorum. Evlendiğinde 20 yaşındaydı. Maalesef o yaşlarda sağlıklı kararlar verilmiyor. Şimdi çok pişman zaten. Hatasının farkında. Başarılı zeki bir kizdi aslında. Ben de o yüzden üzülüyorum. Ben de sizin gibi düşünüyorum herşeyin zamanı var . Acele etmeye hiç gerek yok .Valla hiçbir şekilde yardımcı olabileceğini sanmıyorum. Meslek yok, para yok, destek yok, 3 çocuk var.
Aslı için diyebileceğim tek şey “yapmasaymış”
Okulu bırakmasaymış
Evlenmeseymiş
Kv ile yaşamayı kabul etmeseymiş
3 çocuk yapmasaymış.
Kendi eliyle hayatını bu hale getirmiş. Biz de aşık olduk, ama okulumuzu bekledik, biz de aşık olduk ama işe girip ev açabilecek duruma gelmeyi bekledik. Biz de aşık olduk ama hayatımızı zorlaştırır diye 3 çocuk yapmadık.
Arkadaşınız bir şey yapmak istiyorsa yine kendi uğraşmalı. Siz sadece bir yola çıkarsa destek olabilirsiniz. Ama planını programını kendi yapıp adım atmalı.
Bence oturur Aslı evinde. Boşanacağını sanmam.
Büyük şehirlerde iş bulabilecegi bir bölüm . Popüler de bir bölüm aslında .konu açacağımi söyledim. Aç burdan oku dedim. Konuyu takip edecek.Fazla ayrıntı vermemi istemedi . Bölümünü yazmayayım.universite okumus ama hic calismamis. ne okudu arkadasiniz?
is bulma sansi varmi?
ailesini fazla düsünmesin- üzülürler belki ama sandigi kadar degil. kimse cocugu bosandigi diye verem olmuyor sonucda. cocuklari alip ailesinin yanina tasinsin. annesi cocuklarda yardimci olur ve arkadasiniz bir ise girer. nafaka vs. alarak yasar gider.
Büyük şehirlerde iş bulabilecegi bir bölüm . Popüler de bir bölüm aslında .konu açacağımi söyledim. Aç burdan oku dedim. Konuyu takip edecek.Fazla ayrıntı vermemi istemedi . Bölümünü yazmayayım.
Arkadaşım tamam çocuklar gelirler diyon da nerde kalacaklar az değilki 4 kişi maddi durumun müsaitmi evliysen eşin razı olurmu kaçgün bakabilirsin en fazla 3 gün kiraya çıkacaklarsa sadece ev kiralamayla olurmu eşya lazım bi düzen lazım bunları yapabilecekmisin en az iş bulup çalışana kadar cebinde baya bi para olması lazım biraz mantıklı düşümnek gerekiyorAyrılsa çocuklar gelir diyor. Büyümüşler artık akılları eriyor yani annelerinden yanalar. Ancak düzenleri bozulucak tabi. Hiç çalışmamış iş deneyimi yok, birikimi yok nasıl geçindiririm evi bir başıma diyor.
Okulunu bitirdi evliliğinin ilk senesi. Bir yılı kalmıştı. Ben yönlendirmiyorum zaten kendi seçenekler sıralıyor ben de olabilecekler hakkında yorum yapıyorum. Evlendiğinde 20 yaşındaydı. Maalesef o yaşlarda sağlıklı kararlar verilmiyor. Şimdi çok pişman zaten. Hatasının farkında. Başarılı zeki bir kizdi aslında. Ben de o yüzden üzülüyorum. Ben de sizin gibi düşünüyorum herşeyin zamanı var . Acele etmeye hiç gerek yok .
Valla 15 yıldır elin oğlunun anasının babasının kahrını çekene kadar, kendi anasıyla babasıyla yaşasaymış ya!
Çalışıyorsa vursun kapıyı çıksın.
Eee nasıl bakacak çocuklara çalışması lazım.. Eski kocadan gelecek nafakayla olmayacağını biliyor.
Halbuki anne baba desteğine bile gerek yok. En küçüğü 10 yaşındaki çocuklar evde tek başına da gayet iyi idare eder anne işteyken..
Ama hayat ve geçim zor Aslı bunun farkında..
örnek olarak ablanızı vermişsiniz.peki siz nasıl cesaret ettiniz bu örnek üzerine ev üstüne giderek evlenmeyi
Yok sanırım yanlış anlaşıldı. Benim evime gel kal demedim zaten. Evliyim ben de. Ayrilsam iş bulmam ev tutmam konusunda yardımcı olur musun dedi. Elimden geleni yaparım dedim. Önce eşinle konuş dedim . Boşanma kelimesini sen etme , eğer dediklerimi yapmazsan bosarim derse korkma dedim. Zaten ikide bir ananın evine git diyormuş . Dediğini yapmadığı zaman. Arkadaşım eşini hala seviyor. Artık ayrı eve çıkalım istiyor kv ile yüzgöz olmak istemiyor eşi de hem ayrı eve çıkmıyor hem de annemle konuşacaksın hizmetini göreceksin diyor . O yüzden zor durumda. Kv den nefret etmiş artık. Yüzünü bile görmeye tahammülüm kalmadı diyor kızcağiz.Arkadaşım tamam çocuklar gelirler diyon da nerde kalacaklar az değilki 4 kişi maddi durumun müsaitmi evliysen eşin razı olurmu kaçgün bakabilirsin en fazla 3 gün kiraya çıkacaklarsa sadece ev kiralamayla olurmu eşya lazım bi düzen lazım bunları yapabilecekmisin en az iş bulup çalışana kadar cebinde baya bi para olması lazım biraz mantıklı düşümnek gerekiyor
Burdan arkadaşınıza paranı hazırla öyle yola çık diyorum ya değilse kendi rahatı için hiç düzenini bozmasın çocuklar perişan olur