bu dediğin rahim çekmeyi bende duydum bazen köylerde ebe dediğimiz kadınlar bunu başarabiliyor ama yanlış bişey yapmış olmasın sonuçta herkezde rahim düşüklüğü olacak diye bişey yok senin hastalığın farklı olabilir bu dediklerin adet belirtisi umutlanma gebeliği düşünme öle yapınca herşey daha iyi olur tabi Allahın izniyle...
selvin için , 4444
selvin : 700 aldı
özlem80 : 500 aldı
seçkin : 500 aldı
sessiz 06 :500 aldı
gülsenim : 300 aldı
toplam : 2500
ayse.20: 500 aldım
toplam: 3000
sweet33 :500 aldım
toplam 3500
evet bende öyle düşünüyorum,çünkü doğal yolla olmuyor zaten işim tüp bebeğe kaldı ..inşallah hayırlısı olur..
selvin için , 4444
selvin : 700 aldı
özlem80 : 500 aldı
seçkin : 500 aldı
sessiz 06 :500 aldı
gülsenim : 300 aldı
toplam : 2500
ayse.20: 500 aldım
toplam: 3000
sweet33 :500 aldım
mekselina86: 100
toplam 3600
şimdilik bende 100 alıyorum ileriki günlerde daha fazla alırım arkadaşlar
çünkü hatim indiriyorum ve başka sitedede salavatı tefriciye okuyorum
meryem suresi okuyorum:Saruboceq:
ihlas suresi okuyorum:Saruboceq:
yasin suresi okuyorum :Saruboceq:
RABBİM KABUL EDER İNŞAALLAH:Saruboceq:
sizede tavsiye ederim bu siteyi bir göz atın
Dua Köşesi - Sayfa 2 - Islamiyet.gen.tr
arkadaslar benim pek okadar dini bilgim yok ama 30 salavat ben butun arkadaslar icin okudum evlat hasreti ile yananlara Allah hayirli evlatlar nasip etsinsikintisi olanlara Allah en kisa zamanda sikintisini gidersin sifa arayanlar acil sifalar diliyorum rabbimden.daima Allahin yardim eli ummeti muhammedin uzerinde olsun.benim icinde dua ederseniz cok sevinirim
kızlar beni listeden çıkarın. ben Kur'an öğrenip hatmedeceğim diye Allah'a söz vermiştim. Şimdi Kuran öğrendim ve yavaş yavaş okuyorum. Ve acilen bitirmem gerek. Boş zamanlarımı buna ayırıyorum. Tefriciye duasını türkçe okuyabiliyorsak bir seferlik selvin arkadaşımız için 200 tane okurum. Fırsat bulursam ara ara gelip diğer arkadaşlar içinde 100-200 tane okurum. Türkçe okuyamıyorsak selvin için sadece 50 tane söz verebilirim. çünkü gerçekten arapçayı çok yavaş okuyorum. Çalışıyorum. halimi anlarsanız çok sevinirim.
selvin için 100 tane salavatı tefriceyi okudum
ALLAH KABUL EDER İNŞ.
canım benim sen ister oku ister okuma biz seni listeden çıkartmayalım durumunu anlayışla karşılarız ve sıran geldiğinde seninde tefriciyeni okuruz inşallah değilmi arkadaşlar?
senin yaptığın daha makbul sen kuran öğreniyorsun dinde zorlama yok tefriciyenin türkcesini bir kağıda yazacaksın istediğin kadar okuyacaksın 50 tanede okusan bile bize yeter hatta sen sonda kalan 44 sayısını oku :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?