kızlar yaaaa....
ben ben geçen ay çılgınca birşey yaptım..
hikayemi bilenler bilir,7 aşılama 3 tüp bebek yaptım..sebepsiz infertilite..sonuç negatif..
annem iki yıldır,memlekete geldiğimde beni ara ebe denilen bir kadına götürmeyi istiyordu..ben annemi sallamadım..ama bu sene tesadüf oldu,adetimin 4.günü memlekette idim.annem beni yengemin akrabası ile tanıştırdı..kızcağız üç yıldır tedavi görmüş..aşılama yapmış olmamış,sonra bu kadına gitmiş..kadın rahim düşüklüğü ile ilgileniyormuş..kızcağıza senin rahmin düşük demişve çekmiş...kız o ay hamile kalmış..şimdi ikinciye hamile..annemim ısrar etme nedeni kardeşimede bu yöntemle hamile kalması..kardeşim çok geç dünyaya geldi..annem böyle bir kadına gitmiş rahmini çektirmiş ve hamile kalmış..valla önce inanmaya inanmaya gittim..ne çıkkar dedim tıbbın son aşamalarını kullandım..adetimin 4.günü gittim,rahmimi çekti..neyse ben ankaraya geldim..
yumurtlama günümden iki gün sonra göğüslerim acaip şişti ve uçları ağrıyor ( daha önce bu hiç olmadı şişti ama uçları acımamıştı) ama şimdi hafifledi..göbeğime günlerdir bir sızı giriyor ama ani bir sızı sonra geçiyor..bugün acaip başım ağrıyor,kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı var,26.günüm,adet olmam lazım iki üç güne kadar..sizce bu adet belirtisimi yoksa gebelik belirtisi mi??umutlanmak istemiyorum,çünkü hayalkırıklığı yaşıyorum ve ben bebek düşüncesini rafa kaldırdım,iki yıl tüp bebek yapmayı düşünmüyorum,hadi bana bi akıl verin ??
kızlar özelden yazın dua listesini etkilemeyelim,araya konu girecek çünkü,liste geride kalacak...