- 29 Ocak 2024
- 1.119
- 22
- 38
- 25
- Konu Sahibi Menekse2000
-
Nasil ayrılıcam bir yön vermem lazımÖmrünüzün sonuna kadar anneniz gibi gördüğünüz ama anneniz olmayan kadınla yaşayamayacağınıza göre,
hayatınıza bir yön verip ayrılmak zorundasınız evinden, ayrılana kadar da bu böyle gidecek işte bariz belli.
Çalışmaya başlayıp, para biriktirip kendi evinizi düzeninizi kurmanız gerekiyor.Nasil ayrılıcam bir yön vermem lazım
Kendi evime çıkamam ki izin vermezlerÇalışmaya başlayıp, para biriktirip kendi evinizi düzeninizi kurmanız gerekiyor.
o zaman söylenen her şeyi yutmak zorundasınız maalesef.Kendi evime çıkamam ki izin vermezler
Yani kendi evime çıkmam mümkün mü ailem böyleyken gezmeye gidemiyorum nasıl ona izin versinlero zaman söylenen her şeyi yutmak zorundasınız maalesef.
Başka çözümü yok işte hayatım, sihirli bir el gelip karakterlerini mi değiştirecek, çekmek istemiyorsan kendi hayatını kurmak zorundasın, yok olmaz diyorsan oturup çekeceksin çok bilinmeyenli denklem değil, kendi hayatın için bir şeyler yapmak zorundasın.Yani kendi evime çıkmam mümkün mü ailem böyleyken gezmeye gidemiyorum nasıl ona izin versinler
İlla elimiz para mı görmeli çalışmayan arkadaşım evlenmiş boşanmış olmasına rağmen annesinden kalıyor ve istediği yere gidiyor o da çalışmıyor ona bakılırsaReşitsin. Mağdur edebiyatı yapıyon da kocaaaaa kadınsın. Bi zahmet ayaklarının üstünde durabil. 15 değil yaşın. Ne izini bu? Çalışmazsan tabii ki izin mizin dersin
Onunki öz annedir. Seninki anne görünümlü teyze. Bu da fark eder. Benim annem de bana karışmaz hatta teşfik eder.İlla elimiz para mı görmeli çalışmayan arkadaşım evlenmiş boşanmış olmasına rağmen annesinden kalıyor ve istediği yere gidiyor o da çalışmıyor ona bakılırsa
Evden çıkamam ancak çalışırsam uzaklaşırım başka bir eve çıkma durumum da söz konusu değil hayatta izin vermezler sadece çalışabilirim ya da evlenebilirimSen o evden çıkmadan bu dert bitmez.
Ha şimdi bunu dedik diye de evlenip kurtulurum diye şu "sevgiline" saldırma
Öyle mecburen yapmak zorundayımBaşka çözümü yok işte hayatım, sihirli bir el gelip karakterlerini mi değiştirecek, çekmek istemiyorsan kendi hayatını kurmak zorundasın, yok olmaz diyorsan oturup çekeceksin çok bilinmeyenli denklem değil, kendi hayatın için bir şeyler yapmak zorundasın.
Onlar daha beter malesef. Öz teyzeYanlış anlamayın ama kendi ailenize gitseniz yani sağsa, onlar daha esnek olur belki. Birde bu öz teyze mi manevî teyze mi anlamadım.
Niye farkediyor.Azönce bağırıyor bana sesleniyor 2 kere bende hiç cevap vermedim çünkü dünden beri suratı bi karış konuşmuyor konuşmuyor surat asıyor devamlı böyle yaptigi için bunaldım o da ilerde öyle çağıracak gelmeyecekler falan demeye başladıOnunki öz annedir. Seninki anne görünümlü teyze. Bu da fark eder. Benim annem de bana karışmaz hatta teşfik eder.
Kimin trip attığını biz mi bulacağız
Hiç okumadan nasıl yorum yapılır ya bi konuda pesOffff sen hâlâ ayrılmadın mı senden 1 metre önde yürüyen koştur koştur giden, seni değiştirmeye çalışan,giyimine karışan o sevgilinden ya
Kolaylıklar diliyorum ama böyle gitmez bunu ona da söyleyinOnlar daha beter malesef. Öz teyze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?