Arkadaşıma gittim diye trip yiyorum

Nasil ayrılıcam bir yön vermem lazım

Manevi Annen dediğin teyzen mi? O zaman teyzem diye bahsedeceksin.
İstediği kadar trip atsın sende sınırı aşmasına müsade etmişsin. 24 yaşındasın kendi başına kararlarını verrmiyor musun? Baban nerde?

Yani kendi evime çıkmam mümkün mü ailem böyleyken gezmeye gidemiyorum nasıl ona izin versinler
Başka çözümü yok işte hayatım, sihirli bir el gelip karakterlerini mi değiştirecek, çekmek istemiyorsan kendi hayatını kurmak zorundasın, yok olmaz diyorsan oturup çekeceksin çok bilinmeyenli denklem değil, kendi hayatın için bir şeyler yapmak zorundasın.

Sen o evden çıkmadan bu dert bitmez.
Ha şimdi bunu dedik diye de evlenip kurtulurum diye şu "sevgiline" saldırma

Reşitsin. Mağdur edebiyatı yapıyon da kocaaaaa kadınsın. Bi zahmet ayaklarının üstünde durabil. 15 değil yaşın. Ne izini bu? Çalışmazsan tabii ki izin mizin dersin

Reşitsin. Mağdur edebiyatı yapıyon da kocaaaaa kadınsın. Bi zahmet ayaklarının üstünde durabil. 15 değil yaşın. Ne izini bu? Çalışmazsan tabii ki izin mizin dersin
İlla elimiz para mı görmeli çalışmayan arkadaşım evlenmiş boşanmış olmasına rağmen annesinden kalıyor ve istediği yere gidiyor o da çalışmıyor ona bakılırsa

İlla elimiz para mı görmeli çalışmayan arkadaşım evlenmiş boşanmış olmasına rağmen annesinden kalıyor ve istediği yere gidiyor o da çalışmıyor ona bakılırsa
Onunki öz annedir. Seninki anne görünümlü teyze. Bu da fark eder. Benim annem de bana karışmaz hatta teşfik eder.

Sen o evden çıkmadan bu dert bitmez.
Ha şimdi bunu dedik diye de evlenip kurtulurum diye şu "sevgiline" saldırma
Evden çıkamam ancak çalışırsam uzaklaşırım başka bir eve çıkma durumum da söz konusu değil hayatta izin vermezler sadece çalışabilirim ya da evlenebilirim

Öyle mecburen yapmak zorundayım

Yanlış anlamayın ama kendi ailenize gitseniz yani sağsa, onlar daha esnek olur belki. Birde bu öz teyze mi manevî teyze mi anlamadım.

Onunki öz annedir. Seninki anne görünümlü teyze. Bu da fark eder. Benim annem de bana karışmaz hatta teşfik eder.
Niye farkediyor.Azönce bağırıyor bana sesleniyor 2 kere bende hiç cevap vermedim çünkü dünden beri suratı bi karış konuşmuyor konuşmuyor surat asıyor devamlı böyle yaptigi için bunaldım o da ilerde öyle çağıracak gelmeyecekler falan demeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…