Merhaba biten bir ilişkim olmuştu ondan sonra pek güvenemediğim için ilişki yapmak istemedim tekrar üzülmek ve üzmek istemedim. Neyse ablam arkadaşının kardeşini önerdi görüştük hep beraber ama bana göre biri degildi o yüzden istemedim. Çok yakın bir kız arkadaşım var bana birini bulmuş boşanmış eşinden seneler önce istemeyerek işi gücü varmış bilmem ne. Ben eski erkek arkadaşımla cinsel birliktelik yaşadım oda bunu biliyor. Neyse ben sinirlendim arkaşıma boşanmış biri dedim oda seni üzmez senin iyi olmanı istiyorum dedi. Benim sinirlendiğim nokta biriyle ilişki yaşamış olabilirim bu beni daha önce evlenmiş boşanmış birine mi ayarlaması gerekirdi ailem sen hiç evlendin mi de boşanmış biriyle evleniceksin diye karşı çıkardı zaten. Ben kimseyi istemiyorum hayatım da dedim oda ablanın bulduğuna bakıyorsun ama dedi daha çok sinirlendim konuyu kapattım orda. Boşanmış biri diye yargılamıyorum asla hayatta kimin başına ne gelcegi belli olmaz yargılamıyorum hiç. Ben sinirlendim evet çünkü bana sormadan böyle bişeye kalkışması ben istermiydim diye hiç sormadan öyle birini bulmasına kızdım. Yargılamayın beni lütfen belki de ben abarttım sizden fikir istiyorum arkadaşıma karşı nasıl davranmalıyım