Arkadaşima kirildim

Ben halime binlerce kez sukur ediyorum.baska zaman olsa sacmaliyor der gecerdim ama duygusal bi anima denk geldi sanirim o yuzden cok taktim
Hiç takmayın insanlarin böyle olmalarını anlamıyorum hadi kendisiyle ovunse bir nebze ama eşiyle ovunmesi çok anlamsızca ve ileride ne olacağı belli olmaz belki ileride siz ondna daha mutlu olursunuz o ise daha mutsuz olur parası olmasına rağmen. Ki şuan da piyasa avukat kaynıyor o kadar da çok kazandıklarını düşünmüyorum :)

Istedigi kadar para kazansin bu beni ilgilendirmez sadece kucumsemesi zoruma gitti.

Yanlış anlamayın da modunuzu düşürene kadar o arkadaşınızla olan ilişkinizi gözden geçirin, böyle bir insanın arkadaşlığından size hayır gelmez...

Avukatlar çok mu iyi kazanıyormuş? Hepsiii? Benim meslek farklı sanırım siz ne bakıyorsunuz kendini beğenmiş insanlara! Bu kadın kendini bile değil. Kocasının mesleğiyle övünen boşun teki! He deyin geçin!

Fazlasıyla kafaya takmışsınız çünkü çok boş konuşmuş..

benim de böyle bi arkadaşım var bu kadar bariz bi şekilde yermese de kendini yüceltmeye çalışır çeşitli yönlerden
ben de asla savunmaya geçmem ama şöyle ama böyle diye. gülümser geçerim bozulmam da rahatsız olduğumu belli etmem de. tartışmaya girdikçe uzuyor yoksa. o yaştan sonra değişmesi zor zaten he diyip geçin

Yeni evlendi hayirli olsuna gittim cok sık gorusmedigimiz soyledim zaten.ayrica kimseden şu cok kazanir gibi bisey duymayi beklemiyorum.konumuz kimin cok kazandigi degil
Neden 2 yıllık avukat olduğunu belirtiniz o zaman? Onun davranışlarından kaynaklanan ikinizin de birbirine karşı hırsı var bence. Görüşmezseniz kafanız rahatlar. Çünkü etkileniyorsunuz belli ki.

Eşim atandı ben Atanamadim, bir arkadaşım bana haklısın uzulmekle, ben nasıl gecinecegiz diye düşünüyorum demişti. İkisi de çalışıyor onların.. anında ilişiği kestim. Sana da tavsiye ederim.

Böyle insanlara direk konu kapanmadan yüzüne söyleyeceksin içinden geçenleri. Başka türlü halden tavırdan anlayacak olan zaten öyle patavatsızlık yapmaz. Ve ben iletişimi de keserdim kurban olsun öğretmene sürünürmüş bilmem ne :) boşver takmana bile değmez.

Neden 2 yıllık avukat olduğunu belirtiniz o zaman? Onun davranışlarından kaynaklanan ikinizin de birbirine karşı hırsı var bence. Görüşmezseniz kafanız rahatlar. Çünkü etkileniyorsunuz belli ki.
Ben derdimi anlatamiyorum sanirim.onu soylememin sebebi maddi anlamda aramizda cok fark olmadigini belirtmek icindi.ona karsi hirsim yok eskiden beri boyle yapardi.sadece bu sefer cok taktim yoksa ilk defa yaptigi bisey degil

Niye eziliyorsunuz farkında mısınız sen ve eşin öğretmensiniz bazı insanlar kocanın mesleğiyle parasıyla statü atladığını zannediyor egosu tatmin ediyor zira aksi olsaydı lafı bile geçmez normal herkes gıbı muhabbet ederdiniz

Bu arkadasim hep boyleydi mutlaka ovunecek bisey bulurdu.takmaz guler gecerdim ama bu son yaptigi cok sinirlendirdi beni

Yeni evlendi hayirli olsuna gittim cok sık gorusmedigimiz soyledim zaten.ayrica kimseden şu cok kazanir gibi bisey duymayi beklemiyorum.konumuz kimin cok kazandigi degil

Ayy yeni evlenmiş birde, kesin tatmin olamıyor

Konu sahibi yüzünü güldürmek için yazıyorum bunları.
Boş ver gitsin.

Ne bekliyorsunuz. Burada durumu sizden kötü olan insanların gelip hayır durumun iyi bak biz asgari ücretle geçiniyoruz demesini falan mı? Kendi akıl suzgecinizden geçirip içinizde bu konuyu çözebilirsiniz buraya konu açacak kadar ne var öğretmen hanım? Demekki ne eşinizle niye evlendiğinizi ne de paranın hayattaki rolünü cozememissiniz ki dert tanıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…