- 13 Haziran 2018
- 749
- 2.487
- 113
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
o boyle soyleyince kafamdan atamiyorum bi turlu kendimi ezilmis hissediyorum.normalde olsa takmazdim ama nedense cok icime oturdu.
Yani sizin bunu dert etmeniz zaten çok saçma da. Elini attığın yerden avukat fışkırıyorMerhaba,
Bugun canim çok sıkkın buraya yazarsam belki rahatlarim diye dusundum.benim liseden bir arkadasim var.ikimizde ogretmeniz benim esim ogretmen onun eşi de 2 yillik avukat yeni goreve basladi.
Bunlari anlatiyorum cunku konuyla baglantisi var.bu arkadasim kendini begenen her ortamda butun ilginin onda olmasini isteyen biri bu sebeple olabildigince az gorusuyorum kendisiyle.gecenlerde gorustuk ve konuyu maddi konulara getirdi.neymis avukatlar cok iyi kazanirmis,iyiki ogretmen birini almamis surunurmus falan filan.bende cok uzuldum ama o an bisey soylemedim.kac gundur moralim cok bozuk allaha sukur maddi durumumuz iyi evimiz arabamiz var istedigimizi yapabiliyoruz.o boyle soyleyince kafamdan atamiyorum bi turlu kendimi ezilmis hissediyorum.normalde olsa takmazdim ama nedense cok icime oturdu.
Sizce gercekten hersey para mi?
Aman diyim hemşire dikkat et .yine bir öğretmen konusu yine bir ban kokusuKendi niye öğretmenlik yapıyormuş ki o zaman. Ezik. (Lafım öğretmenlere asla değil )
Yok yok valla öğretmenlere asla lafım yokAman diyim hemşire dikkat et .yine bir öğretmen konusu yine bir ban kokusu
Ay tâkmayin.muhtemelen size karşı kendisini ezik hissettiği bir durum vardır.Allah herşeyin hayırlısını versinMerhaba,
Bugun canim çok sıkkın buraya yazarsam belki rahatlarim diye dusundum.benim liseden bir arkadasim var.ikimizde ogretmeniz benim esim ogretmen onun eşi de 2 yillik avukat yeni goreve basladi.
Bunlari anlatiyorum cunku konuyla baglantisi var.bu arkadasim kendini begenen her ortamda butun ilginin onda olmasini isteyen biri bu sebeple olabildigince az gorusuyorum kendisiyle.gecenlerde gorustuk ve konuyu maddi konulara getirdi.neymis avukatlar cok iyi kazanirmis,iyiki ogretmen birini almamis surunurmus falan filan.bende cok uzuldum ama o an bisey soylemedim.kac gundur moralim cok bozuk allaha sukur maddi durumumuz iyi evimiz arabamiz var istedigimizi yapabiliyoruz.o boyle soyleyince kafamdan atamiyorum bi turlu kendimi ezilmis hissediyorum.normalde olsa takmazdim ama nedense cok icime oturdu.
Felaket tellallığı yapmak istemem ama parayı çok seven arkadaşın bununla sınanacaktır,Merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?