- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
Sizi üzen insanlarla görüşmeyin...Merhaba,
Bugun canim çok sıkkın buraya yazarsam belki rahatlarim diye dusundum.benim liseden bir arkadasim var.ikimizde ogretmeniz benim esim ogretmen onun eşi de 2 yillik avukat yeni goreve basladi.
Bunlari anlatiyorum cunku konuyla baglantisi var.bu arkadasim kendini begenen her ortamda butun ilginin onda olmasini isteyen biri bu sebeple olabildigince az gorusuyorum kendisiyle.gecenlerde gorustuk ve konuyu maddi konulara getirdi.neymis avukatlar cok iyi kazanirmis,iyiki ogretmen birini almamis surunurmus falan filan.bende cok uzuldum ama o an bisey soylemedim.kac gundur moralim cok bozuk allaha sukur maddi durumumuz iyi evimiz arabamiz var istedigimizi yapabiliyoruz.o boyle soyleyince kafamdan atamiyorum bi turlu kendimi ezilmis hissediyorum.normalde olsa takmazdim ama nedense cok icime oturdu.
Sizce gercekten hersey para mi?
Yok asla birakmaz liseden beri en cok istedigi seydi bu.Benimde böyle arkadaşım vardı paraya değer verip evlendi adam 6 ay içinde ayrıldı dayanamadı
Hayır yani kız arkadaşım evlendi ama bu hallerınden adam dayanamadı annesını de dövünce darp raporu alıp hem boşadı hemde ayrı dava açtıYok asla birakmaz liseden beri en cok istedigi seydi bu.
Gayet iyi niyetle acilmis bir konu.burada yazilan her konuyu insanlar kendi akil suzgecinden gecirip cevabini bulabilir ama yinede bazen anlatmak istiyor.sizin dediginiz gibi olsa kimse konu acmasin herkes kendi akil suzgecinden gecirsin.konuya neden bu kadar sert ciktiniz anlamis degilim.Ne bekliyorsunuz. Burada durumu sizden kötü olan insanların gelip hayır durumun iyi bak biz asgari ücretle geçiniyoruz demesini falan mı? Kendi akıl suzgecinizden geçirip içinizde bu konuyu çözebilirsiniz buraya konu açacak kadar ne var öğretmen hanım? Demekki ne eşinizle niye evlendiğinizi ne de paranın hayattaki rolünü cozememissiniz ki dert tanıyorsunuz.
eğer böyle biri olduğunu düşünüyorsan niçin kırıldın ki?bu arkadasim kendini begenen her ortamda butun ilginin onda olmasini isteyen biri bu sebeple olabildigince az gorusuyorum kendisiyle.
Çünkü verdiğiniz detaylar hiç hoş değil. 2 yıllık avukat diye belirtmenizdeki gaye gibi. Yetişkin ayakları üzerinde duran bir kadına bu tür ince hesapları çok yakışıksız buldum. Arkadaşınız amacına ulaşmış zaten sizi çözmüş. Bence oturup düşünün bunu kendime naisl dert ettim diye. Lütfen konunuzu dışardan bir göz olarak okuyunGayet iyi niyetle acilmis bir konu.burada yazilan her konuyu insanlar kendi akil suzgecinden gecirip cevabini bulabilir ama yinede bazen anlatmak istiyor.sizin dediginiz gibi olsa kimse konu acmasin herkes kendi akil suzgecinden gecirsin.konuya neden bu kadar sert ciktiniz anlamis degilim.
Ben kotu bi hayati olsun istemem sadeHayır yani kız arkadaşım evlendi ama bu hallerınden adam dayanamadı annesını de dövünce darp raporu alıp hem boşadı hemde ayrı dava açtı
Maddi anlamda ayni durumda oldugumuzu belirtmek icin soyledim.bunda herhangi bir kucumseme yok konuyla baglantili oldugundan.ilk mesajiniza guzellikle cvp verdim ama beni tanimadan nasil bu sekilde yargilayabiliyorsunuz.size anlatmama ragmen hala israrla elestirinizin dozunu arttiriyorsunuz.burada birbirimizi elestirebiliriz ama bunun bi siniri olmali.nÇünkü verdiğiniz detaylar hiç hoş değil. 2 yıllık avukat diye belirtmenizdeki gaye gibi. Yetişkin ayakları üzerinde duran bir kadına bu tür ince hesapları çok yakışıksız buldum. Arkadaşınız amacına ulaşmış zaten sizi çözmüş. Bence oturup düşünün bunu kendime naisl dert ettim diye. Lütfen konunuzu dışardan bir göz olarak okuyun
Aynı durumu bir hafta önce yaşadım. Çok ama çok yakın arkadaşım yeni evlenecek. Anlatırken evlilik hazırlıklarını bana benim pırlantam şu kadar karat seninki kaç karat, bana şu kadar bilezik takılacak sana az bilezik almış eşin. Sen kolye seti istemedin mi, aaa olur mu ama hem çocuklu biriyle evlendin hem de bu kadar az takı mı yaptırdın gibi sözlerle baya bi canımı sıktı. Hayır dünkü çocuk yada yirmilerinde toy birisi değil ki neredeyse kırk yaşında ama bu şekilde parasal konularla kendini övdü. Açıkçası belli etmedim heyecanı var diye ama üzüldüm. Çağırdığında nikahına gitsem mi gitmesem mi bilmiyorum?Merhaba,
Bugun canim çok sıkkın buraya yazarsam belki rahatlarim diye dusundum.benim liseden bir arkadasim var.ikimizde ogretmeniz benim esim ogretmen onun eşi de 2 yillik avukat yeni goreve basladi.
Bunlari anlatiyorum cunku konuyla baglantisi var.bu arkadasim kendini begenen her ortamda butun ilginin onda olmasini isteyen biri bu sebeple olabildigince az gorusuyorum kendisiyle.gecenlerde gorustuk ve konuyu maddi konulara getirdi.neymis avukatlar cok iyi kazanirmis,iyiki ogretmen birini almamis surunurmus falan filan.bende cok uzuldum ama o an bisey soylemedim.kac gundur moralim cok bozuk allaha sukur maddi durumumuz iyi evimiz arabamiz var istedigimizi yapabiliyoruz.o boyle soyleyince kafamdan atamiyorum bi turlu kendimi ezilmis hissediyorum.normalde olsa takmazdim ama nedense cok icime oturdu.
Dozunu falan arttirmiyorum. Sizi tam tersine bu düşüncelerle konumunuzun uyuşmadığını farketmenizi söylüyorum. Evet belki sert söylemiş olabilirim. Ama size bunu kafaya takmanizin ne kadar yersiz olduğunu anlatmak bile bana üzücü geliyor. Neyse konunuzdan ayrılıyorum. Sizi kırdıysam affolaBen kotu bi hayati olsun istemem sade
Maddi anlamda ayni durumda oldugumuzu belirtmek icin soyledim.bunda herhangi bir kucumseme yok konuyla baglantili oldugundan.ilk mesajiniza guzellikle cvp verdim ama beni tanimadan nasil bu sekilde yargilayabiliyorsunuz.size anlatmama ragmen hala israrla elestirinizin dozunu arttiriyorsunuz.burada birbirimizi elestirebiliriz ama bunun bi siniri olmali.n
Bazı insanlar karşısındakini küçümseyerek buyuduklerini sanırlar halbuki daha küçük duruma düşerler.Istedigi kadar para kazansin bu beni ilgilendirmez sadece kucumsemesi zoruma gitti.
hayır sızın kendınızı ezılmıs gıbı hıssetmenıze gerek yok herkes kalbının ekmegını yesın ınsallahMerhaba,
Yahu sizden çok kazansa ne ben de bunu anlamıyorum. Öğretmenlerden çok kazanan bir sürü avukat var bi öğretmenin alacağı maaş da belli sonuçta. Avukatlık doktorluk bunlar toplumda kazandıkları paradan bağımsız saygın sayılan meslekler. Sizin bu noktada kendinizi kötü hissetmeniz çok enteresan. Diyelim ki çok kazanıyor ee yani? Eviniz arabanız varmış haliniz vaktiniz de yerinde. Bunlara takılmayın böyle görgüsüz insanlarla da arkadaş olmayın, azı çoğu bırakın görüşmeyin.Ben derdimi anlatamiyorum sanirim.onu soylememin sebebi maddi anlamda aramizda cok fark olmadigini belirtmek icindi.ona karsi hirsim yok eskiden beri boyle yapardi.sadece bu sefer cok taktim yoksa ilk defa yaptigi bisey degil
Amaan ben olsam takmazdım. Ayy ne güzel iyi ki kazanıyor. Mutlu olun da derdim. Önemli olan mutlu huzurlu olmak yalnız fazla güvenme boynuzlamasın sonra der gülerdim herhaldeMerhaba,
Yahu çılgın mısınız ?Bunu kafaya takacak ne var. Arkadaşınızı orada bozsaydınız karnım tok sırtım pek bende ki bana yetiyor artıyor deseydiniz. Kocalarının mesleklerini kendi mesleği sanıp bununla övünen hemcinslerimiz benim midemi bulandırıyor. Bir avukat karısı olmak dışında vasfı yok mu arkadaşınızınMerhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?