Malesef bizde bu duruma cok uzuluyoruz utanc verici ama elimizden gelen bu :/Seri numara blöfünü yiyince etekleri tutuşmuş işte. Ayrıca akrabadan çanta saklamak nedir ya? Garip.
Acaba bunu yapsam mi ?Boyle gostere gostere nasil caliyorlar, hayret. Bildigin gozune sokarcasina yani. Psikolojik bir rahatsizligi olsa gerekBence yuzles acikca.
Odayi ben actigimda kilitliydi kimse girmedi ikimizden baska. Esimin tarafindakiler boyle cagirmazsak olmaz diyor mecbur birakiyor.Arkadaşınız odaya girdiğinde onunla birlikte biri girmiş yada çıkarken kapıyı kitlemeyi unutmuş olmasın ? Yada kapıyı kitlediğini sanmış ama becerememiş de olabilir. Arkadaşınızdan bu zamana kadar bir yanlış görüp de sezdiniz mi ? Bu ihtimalleri konuştunuz mu ? Bu çok ağır bir suçlama tamamıyla emin olmadan bir kanıya varmayın derim. Ayrıca sülalenizde hırsızlık yapan insanlar varsa, sebep her ne olursa olsun evinize neden sokuyorsunuz ? Mevlüdünüze gelecek insan mı kalmadı.. Zararlı insanları hanenizden uzak tutun bence..
O durumdayim zaten eskisi gibi degil bana karsi.Ben olsaydım çok üzülürdüm.Bir daha para lafı etmezdim.Sorana kısmetten çıkmış derdim.Ama bir daha güvenmezdim.
Acaba bunu yapsam mi ?
Hayatinizdan def etmeniz gereken bir parazit
konusmaliyim dimi boyle olmaz yani farkinda oldugumu bilmeliBenim basimada gelmisti bu ben konustum kimseye duyurmadan oda sonra inkar etmedi ozur diledi geri verdi aramizda kalsin dedi bende geri almadim hirsizligin kucugu buyugu olmaz ama zaten aman aman bi para degildi durumuda kotuydu biliyordum ama isteseydi yine verirdim aramizda kaldi sonrada .. ben boyle hallettim
Yapmalisin tabii ki. Boyle bir insanla arkadasligini surdurmeyi dusundugunu sanmiyorum. Niye yaptigi yanina kalsin ki? En azindan bir aciklamayi hak ediyorsun diye dusunuyorum.
Tabiki konusmalisin bencede yalniz oldugunuzda ama azarlar ve suclar gbi degilde yumusak olursan itiraf eetmesi belki kolaylasirkonusmaliyim dimi boyle olmaz yani farkinda oldugumu bilmelicok utanicam ben gercekten cok mutsuz etti beni. Isin kotu yani esimde beynimi yiyo
bunu birden nasil yapicam bilemiyorum ki
Biz arkadasiz evet ama akraba eslerimiz bayramda dugunde karsi karsiyayiz. Sizce bu durumda da ayni sekilde mi davranmaliyim ? :/eli uzun olan paranızı sakladığınız akrabalar değil arkadaşınız olmuş besbelli geçmiş olsun ben birdaha kati surette görüşmezdim hayırdır dediği anda paramı çalan kişilerle asla muhattap olmayacağımı,uzatırsa rezil olacağını söyleyip yolu gösterirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?