arkadasima nasil davranmaliyim bilemiyorum :/

renkliiii

Üşeniyorum! öyleyse yarınnnn :P
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
270
204
73
Arkadaslar ben burda cok yeniyim. Ama halledemedigim bi sorunum var. Hep baskalarina yorumlar yapiyorum ama bana da bi akil verseniz?
Uc hafta kadar once evimde mevlid okuttum. En yakin arkadasim hatta eslerimiz uzak akraba o da davetlimdi. Neyse ailede bilindik bi kac kisi var bunlardan sebep esyalarimizi saklamamiz gerekiyodu. Arkadasima cantasinda para olup olmadigini sordum. Yok dedi sadece bi kunyesi varmis. Dedim ya tak koluna yada cantani odama koyalim. Neyse koyduk benimde 100 tl kadar param vardi yatagin ustune attim ustumu degistim arkadasimda yanimda. Bana parayi kaldirmiycakmisin dedi. Bi kutum vardi parayi icine koyduk ve sakladik o da cantayi ayni yere koydu. Kapiyi kitledim anahtari ustume aldim. Bi ara anahtari istedi verdim cantadan tel alicam dedi. 5 dk sonra anahtari geri verdi. Ben hocanin taksi parasini vermek icin odayi actim. Para yok. Cagirdim yanima dedim arkdsim param yok buraya koydum ben evet dedi. Sonra cantasini acti disinda kucuk bi gozunu benimde 500 tl yok dedi. Tabi ben neye ugradigimi sasirdim. Akrabalar vardi iceri girdim paralar yok dedim. Odaya toplandik bende o an isi espriye vurdum. Amaan seri numarasi var dedim cikar alan nasilsa panik yok falan dedim. Tabi arkadasta hic tepki yok. Ertesi gun aradi ya kizim sen cidden seri numara aldin mi dedi yok ya dedim.
Cok uzattim biliyorum. Ama ailem herkes ve bende gozumle gormesem bile aldigina eminim boyle biseyi yapicak biri degil. Ama odaya sadece ikimiz girdik. Birden soylemedigi bi paranin oldugunu idda etti. Ve oyle aramiyo da. Napicami bilemedim. Ona karsi tavrim eskisi gibi olamiyo. Hepimiz onun yaptini dusunuyoruz bana bir akil verim nasil davranmaliyim :/

Ben olsaydım çok üzülürdüm.Bir daha para lafı etmezdim.Sorana kısmetten çıkmış derdim.Ama bir daha güvenmezdim.

Arkadaşınız odaya girdiğinde onunla birlikte biri girmiş yada çıkarken kapıyı kitlemeyi unutmuş olmasın ? Yada kapıyı kitlediğini sanmış ama becerememiş de olabilir. Arkadaşınızdan bu zamana kadar bir yanlış görüp de sezdiniz mi ? Bu ihtimalleri konuştunuz mu ? Bu çok ağır bir suçlama tamamıyla emin olmadan bir kanıya varmayın derim. Ayrıca sülalenizde hırsızlık yapan insanlar varsa, sebep her ne olursa olsun evinize neden sokuyorsunuz ? Mevlüdünüze gelecek insan mı kalmadı.. Zararlı insanları hanenizden uzak tutun bence..

Boyle gostere gostere nasil caliyorlar, hayret. Bildigin gozune sokarcasina yani. Psikolojik bir rahatsizligi olsa gerek Bence yuzles acikca.

Odayi ben actigimda kilitliydi kimse girmedi ikimizden baska. Esimin tarafindakiler boyle cagirmazsak olmaz diyor mecbur birakiyor.

Benim basimada gelmisti bu ben konustum kimseye duyurmadan oda sonra inkar etmedi ozur diledi geri verdi aramizda kalsin dedi bende geri almadim hirsizligin kucugu buyugu olmaz ama zaten aman aman bi para degildi durumuda kotuydu biliyordum ama isteseydi yine verirdim aramizda kaldi sonrada .. ben boyle hallettim

konusmaliyim dimi boyle olmaz yani farkinda oldugumu bilmeli cok utanicam ben gercekten cok mutsuz etti beni. Isin kotu yani esimde beynimi yiyo

konusmaliyim dimi boyle olmaz yani farkinda oldugumu bilmeli cok utanicam ben gercekten cok mutsuz etti beni. Isin kotu yani esimde beynimi yiyo
Tabiki konusmalisin bencede yalniz oldugunuzda ama azarlar ve suclar gbi degilde yumusak olursan itiraf eetmesi belki kolaylasir

eli uzun olan paranızı sakladığınız akrabalar değil arkadaşınız olmuş besbelli geçmiş olsun ben birdaha kati surette görüşmezdim hayırdır dediği anda paramı çalan kişilerle asla muhattap olmayacağımı,uzatırsa rezil olacağını söyleyip yolu gösterirdim.

Biz arkadasiz evet ama akraba eslerimiz bayramda dugunde karsi karsiyayiz. Sizce bu durumda da ayni sekilde mi davranmaliyim ? :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…