arkadasima nasil davranmaliyim bilemiyorum :/

Bu serinumara olayini ertesi gun sorunca almadim dedim. Ama bu tarz bisey yapip tavrini incelemek.. olabilir aslinda
ayrıca hala devam ettırebılırsınız polıs kımseye bılgı verme dıye tembıhledı o yuzden vermedım dedım aslında vermıstım de dıyebılırsınız

Gozunle gormedigine nasil eminsin diye kizabilir herkes bende bu tarz seyde cok kizarim ama hic bu kadar emin olmadim biseyden.

Haklisiniz sonucta gidip konussam kabullenmeyecek danismak mantikli

Uymuş şeytana. Milleti odana niye sokuyorsun cnm...

Konusmaliyim evet kendimi hazirlayip bunu yapicam tesekkurler

Haklisiniz sonucta gidip konussam kabullenmeyecek danismak mantikli
İnanin yorumlari görünce çok şaşırdım.. hepimiz lisede psikoloji dersi almışızdir ve bu hastaliklari gormusuzdur.. bu ihtimali tamamen ortadan kalirip hırsız kağıtla yaftalamak hiç doğru gelmiyor bana... Arkadaşınızı tanıyan sizsiniz...yapmaz diye güvenen ama alenen de yapan arkadaşıniz olmuş o yüzden benim ilk aklıma gelen hastalik olabileceği geldi...

Bahane bulayim sanki. Ya millet yaparken utanmiyo ben burda dert sahibi oldum hale bakim

Giden gtms ztn glmeyecek arkadasin kabullenmiycek kotu oldugunla kslirsin bence bundan sonra dikkatli ol

Kesinlikle oyle yapicak biri degil. Tabi bu olaydan sonra gecmise dair her hareketi gozden geciriyor insan. Bana da hastalik gibi geldi siz boyle diyince.

Hic umarmiydim... bilsem parayi degil arkadasim bunu yapmasin diye onu o odaya sokarmiydim hic... Ben baskalarindan sakliyodum. O da oyle yapiyodu
Babana bile ğüvenme demişler... para yok deyince o da karsı saldırıya geçmş

Her zaman eşim bana der ki "sakın insanlari hirsizlik gunahina dusurecek seylere sebep olma". Aslinda herkeste bir para cazibesi vardir. Evde birini tek birakacaksam ki bu kim olursa olsun asla degerli esyalari da evde birakmam. Yanima alirim. Evimde durana guvenmedigim için değil, olur da seytan aklini celip de hirsizlik yaparsa bu gunahin vebalinden kurtulamam.
Hirsiz bu diye de kimseyi yaftalamayin lutfen..
Hata sizindir. Bu kadar açık ve NET!!!

Etiket yapmiyorum evet benim esimde ayni seyi soyler malina sahip cik hirsizi gunaha sokma der. Ama su var ben parayi ortaliga atmadim. Ve bunu yapan kisi de ilk basta kunyesini saklamak icin cantasini odama koydu. Ben burda malimi gizledigim icin suclanmaya degil arkadasima nasil bi tavirla davranmam gerektigini danismak icin yazdim.

Gözünüzle gormediginiz için arkadasiniz hirsiz degildir. Bu yüzden de ona eskisi gibi davranmalisiniz...

Gözünüzle gormediginiz için arkadasiniz hirsiz degildir. Bu yüzden de ona eskisi gibi davranmalisiniz...
Isin dini boyutuna bakincada oyle evet gozunle gormen sarti var. Emin olsamda goz gormedi. Belki de siz haklisiniz. Kafam cok karisik. 11 senelik arkadasim kolay degil. Simdi esimde sorun yapiyor. Sinirlerim cok bozuk. Ters bi laf ettiysem hakkinizi helal edin.

Estağfurullah, ne hakki?
11 yil içinde ilk defa mi böyle bir sey oldu?
Maddi açıdan bir sıkıntısı var mi? Ve kapiyi geri kilitlemis miydi? Odada çok kaldi mi?

Estağfurullah, ne hakki?
11 yil içinde ilk defa mi böyle bir sey oldu?
Maddi açıdan bir sıkıntısı var mi? Ve kapiyi geri kilitlemis miydi? Odada çok kaldi mi?
Simdi bu olaydan sonra bi cok seyi gecmise dair inceler oldum. Sulalede tatile cikabilen bi biz variz onlarla. Mayo bikini falan istemisti. Geri gelmedi. Sorunca verdim dedi. Ustelemedim. Ben taki cok alirim ucuz ucuz neyi begense veririm geri gelmez ama verdim der. Yani bundan baska bisi yok. Odayi kitledi ben gelenleri agirliyodum oda kapim uzun bi koridor sonunda dis kapimla karsi karsiya en fazla 5 dk durdu :/ allah biliyo paraya icim hic yanmiyo icimi yakan seyler baska

Himm. Neyse, elbet bir gün ortaya çıkar. Inşallah bir yere düşmüştür. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…