Arkadaşıma nasıl tavsiyelerde bulunabilirim

Nehirrr2013

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2013
68
0
6
İzmir
Arkadaşlar benim bi arkadaşım var 17 yaşında 7 aydır çıktığı bi çocuk var ve dudaktan öpmek istemiş tabi arkadaşım izin vermemiş.Arkadaşıma her sevgili yapar ayrıca biz evlenecez demiş.Birbirlerini çok seviyorlar ama biliyoruz ki o yaşta öpüşmek normal değil.Öpümeyide geçtim daha başka şeyler istemiş yani tenine dokunma vb. .Böyle söyleyen erkeklere cevap ne olmalı?Arkadaşıma nasıl tavsiyelerde bulunabilirim?

sakın bu arkadaş sen olamayasın ?

bassın tokadı.. ne evlenmesi 17 yaşında? geçen yıl (19 yaşındayım) peşimden koşan bi çocuk vardı benim evleneceğim kız sensin diyodu ama reddettim ve hemen başka bi kıza gitti ona da aynı şeyleri söylemiş ve sapıklığından zor kurtuldu kız.. 17 yaşındaki erkeğin niyeti başkadır evlilik düşünen pek olmaz

17 yaşımdaki halimi düşününce erkek arkadaşım olmadığı aklıma geldi.. Canım sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama o yaşlarda öpsem mi öpmesem mi napsam sevgilimle yerine hangi üniversitenin hangi bölümüne gitsem ne gibi başarılar katabilirm hayatıma diye düşünse o arkadaşın ?? Mesela de ki arkadaşına bu tarz şeyler tabiki yaşanır ama zamanı gelince yaşanmalı..şimdi biz ailemize layık onları utandırmayacak genç kızlar olmalıyız.onları başarılarımızla mutlu etmeliyiz de... EVLİLİĞE GELİNCE KİMLER GELİR KİMLER GEÇER O ZAMANA KADAR...ÇOK ÇOK ÇOK ERKEN Kİ DAHA.....

Son düzenleme:

ya aslında çocuk iyi biri tanıyoruz daha önce çıktığı biride olmamış ama erkek işte.. bende dedim nişanlanınca yapsn falan diyee.

tamam onu diyomuş zaten ama erkek arkadaşına mantıklı bi açıklama yapması gerek.Mesela ben dedim evleneceğiniz kesin mi ölüm var ayrılma var falan diye ama daha başka cevaplar??

açıklama mı bekliyormuş bide o erkek bozuntusu..

arkadaşın hayır dediyse hayır dır...ötesi yok...

kendi bedeni kendi kuralı birde açıklama beklemesin

ay sinirlerim zedelendi şu an

tamam onu diyomuş zaten ama erkek arkadaşına mantıklı bi açıklama yapması gerek.mesela ben dedim evleneceğiniz kesin mi ölüm var ayrılma var falan diye ama daha başka cevaplar??

canım ne açıklaması ya mecbur mu ay sanki kocası öpmüyorum o kadar bana yanlış bu tarz şeyler git kendi denginde birini bul der tokatı atardım..aaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!şu yaşta elin adamını memnun nasıl ederimmi derdinde arkadaşın.. Nasılsa evlenecekse nasılsa öpecek ne bu acele....

ya aslında çocuk iyi biri tanıyoruz daha önce çıktığı biride olmamış ama erkek işte.. bende dedim nişanlanınca yapsn falan diyee.

iyi biri olabilir ama nerden bilebilirsin ki? 40 yıllık karı koca yeri geldiğinde birbirini tanıyamamış oluyo çok gördük "benim kocam yapmaz" diyip aldatılanı veya başka şeyler yapanı.. arkadaşın olmaz desin eğer çocuk ısrar ediyosa yok illa öpcem, ellicem vs. niyetini belli etmiş olur arkadaşın çok geçmeden kurtulur, ama anlayışla karşılar da zorlamazsa sevdiğini anlarsınız

Ben 15 yaşında öpüştüm ilk kez..Gayet masum birşey ne var ki bunda ? Evlenmeyi mi bekleyeceksin öpüşmek için.Herşeyi bu kadar abartmaya gerek var mı?

Ben 15 yaşında öpüştüm ilk kez..Gayet masum birşey ne var ki bunda ? Evlenmeyi mi bekleyeceksin öpüşmek için.Herşeyi bu kadar abartmaya gerek var mı?

kötü bişey değil tabi ki ama çocuk açıklama beklemiş bu pek normal gelmedi zorlama gibi sanki ve dokunmak dediği de pek masum görünmedi bana, yoksa tabi ki öpüşebilir sevgilisiyle

O cocugun derdi belli ben olsam basardim tokadi.Diyelim arkadasin kabul etti sonra daha baska istekleri olacak buna garanti veriyorum.Inan bana erkeklerin bu yastaki amaclari baska, her seviyorum diyene aldanmasin arkadasin...

kötü bişey değil tabi ki ama çocuk açıklama beklemiş bu pek normal gelmedi zorlama gibi sanki ve dokunmak dediği de pek masum görünmedi bana, yoksa tabi ki öpüşebilir sevgilisiyle
Derdi başkaysa anlar zaten ya eğer öyleyse uzak dur bence de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…