arkadaşıma ne diyeyim?

Şehir dışında geliyorsa mutlaka kalmak isteyecektir aksi takdirde akşam döneceğim diye eklerdi size söylerken. Bence bu seferlik müsamaha gösterin sonuçta kabul etmişsiniz bir kere. Katiyen kabul edemem diyorsanız da uygun bir dille anlatın durumu olduğu gibi her türlü kırılacak çünkü.

Nasıl bir kötülük umuyorsunuz ki bunun hesabını yapıyorsunuz anlamadım. Arkadaşıma güveniyorsam yatıya da kalabilir. Eşime güveniyorsam zaten hiçbir şeyde sorun yok ki eşim güvenilmez biri olsa hayatımda da olmaz. Arkadaşıma güvenmiyorsam zaten evime almadigim gibi hayatımda da yer vermem..

Ben de evli olan kız arkadaşlarım evine yatılı gitmedim , bekar erkek ya da kız arkadaş farketmez bizim evimize yatılı gelen olmadı. Esli olarak kuzenler , abiler / kardeşler / ablalar hariç bizde de hoş görülmez ve istemem de açıkçası.
Telefonda kalıp kalmayacağını sorarak , kalmayı düşünmesi halinde bu konunun pek doğru bir karar olmadığını ve kendi ailenizde de durumun bu şekilde oldugunu samimiyetle anlamanız durumunda anlayışla karşılayacağını düşünüyorum

Anne ve anneanne den bagimsiz sizde bu kiskanclik durumu var calismiyorsaniz esiniz ise gider sizde arkadaslarinizla beraber vakit gecirirsiniz ne var bunda

Yani kültürü,kültürel farklılığı anlayabilirim. Her yörede bambaşka yaşam şekli var. Ama bu bildiğiniz saçmalık. Bunu vasiyet edenin kötü bir tecrübesi var belli. Böyle inanarak neden travmayı genetikleştirmeye çalışasınız? Bilmiyorum anlayamadım.

Gel demeden önce yatıya kalıp kalmayacağını sorsaydın ona göre cevap verirdin

Ya kocaniza guvenmiyorsunuz ya arkadasniza. Her turlu bir problem var
esegini saglam kaziga bagla ne olur ne olmaz hesabi demisler büyüklerimiz o hesap bu zamanda kimseye güvenilecek halmi kaldi her yerden duyuyoruz zina aldatma en yakin arkadasi komsu ile vs ...

esegini saglam kaziga bagla ne olur ne olmaz hesabi demisler büyüklerimiz o hesap bu zamanda kimseye güvenilecek halmi kaldi her yerden duyuyoruz zina aldatma en yakin arkadasi komsu ile vs ...
O zaman oylesiyle arkadaslik etmeyeceksin yada niyeti bozuk adamla evlenmeyeceksin.
Adamin isyerindeki kadinlari da kelepceleyecek halin yok. Napcaksin kadinlar kocami ayartir diyip ise gondermeyelim o zaman.

Katiliyorum. Guvenle hic bir alakasi yok bu bir kulturdur ve buyudugun aile dinamiklerini degistirmek kolay kolayda mumkun olmuyor.
Ayrica cahil kesimde degil benim annem babam esimin babasi nerdeyse butun amca dayi hepsi iyi universite ve bolumlerden mezun keza esimle bende ayni sekilde . Yani bunun bunlarla da alakasi yok tamamen kultur.
Ben de bekarken asla evli bir arkadasimin evinde kalmayi teklif etmezdim istemezdim de .

O zaman oylesiyle arkadaslik etmeyeceksin yada niyeti bozuk adamla evlenmeyeceksin.
Adamin isyerindeki kadinlari da kelepceleyecek halin yok. Napcaksin kadinlar kocami ayartir diyip ise gondermeyelim o zaman.
niyeti bozuk yada degil kimsenin icindekilerini insan anlayamiyorki basa gelmeden onun icinde basa gelmeden önlem almali olabilir varsayarsak

bilmis görmüs kadin vardir bir bildigi büyükler bosa söylemez bu nasihatlari bence dinleyin nasihati büyükannenizin hicbir kaybiniz olmaz aksine kazanciniz olur

alıntılayamadım ya jahajha vasıyet degıl bence kocanızı kapmasından korkuyorsunuz ahahahha

Ya saçmalamayın Allah aşkına
evimde yatılı mısafırı bünyem kaldırmaz ,zor gelir diyin kımseyıde davet etmeyın
Ama boyle yok ananemin haram zıkkım ederımlerı filan cok tuhaf degılmı..
Dizi repliği gibi
Onların yasadıgı bır olay vardır annenıze bunu demiştir
Yada babanızı annenızın bekar arkadasıyla yakalamıştırbuna ıstınaden soylemıstır
Sizle bu durumun alakası yok
Okadar vefakar gelenege kültüre önem veriyor
Boyle vasiyetleri yerine getiriyorsanız ne ala

Sacmalamadan evıme yatılı mısafır kabul etmıyorum dıyın bıtsın

Belkıde boyle bır nıyetı yoktur ..
Olsada bır gece ıdare edersınız
İkinci gece kalmaya kalkarsa zaten arkadaslıgınızı bitirmeyi göze alıp istemediginizi belirtirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…