- 9 Ağustos 2023
- 3.421
- 7.690
- 78
- Konu Sahibi suigenerisim
-
Hiçbiriniz kocanıza güvenmiyorsunuz soran olursa omo bozom vosoyotomoz boyloKızlar ben yaklaşık 9 aylık evliyim. çok sevdiğim bir arkadaşım bize geleceğini söyledi( farklı bir şehirde yaşıyor) bende tabiki gel dedim ki gelmesini çok isterim. ancak arkadaşım yatıya gelip gelmeyeceğini söylemedi. bizde de aile geleneği olarak ( annem ve anneannemin vasiyeti) eve yakın tanıdık dışında bekar misafiri yatıya kabul etmiyoruz. sizce arkadaşım yatıya geleceğini söylerse ne demeliyim? onu kırmak istemiyorum. bir de evde bekar arkadaşı misafir etme konusundaki düşünceleriniz neler?
Muhtemelen dede zamaninda bazı cevizler kirdi. Ama anlamadiklari şu ceviz kiracak olan her yerde her zaman kirar.Aile geleneğine bak ilkel kabile gibi. Bekarken evli arkadaşımın evinde kalmıştım, böyle bir şey sezsem iletişimi keserdim direkt. Böyle toksik, zihniyeti bozuk insanlara hayatımda yer yok. Umarım arkadaşınız da fark eder, doğru kararı verir.
böyle dusundugunuz adamlarla evlenıp gece bırlıkte uyumayacaksınız. esirlikten farkı yok.esegini saglam kaziga bagla ne olur ne olmaz hesabi demisler büyüklerimiz o hesap bu zamanda kimseye güvenilecek halmi kaldi her yerden duyuyoruz zina aldatma en yakin arkadasi komsu ile vs ...
Kıran evliyle de kırıyo ki bu arada. Ben bi tanıdığımın mesajlarına ulaşmıştım, adam AİLE DOSTU EVLİ KADINA "tuvalete git şeyini sil peçeteyi oraya bırak arkandan gelip alıcam aşkım" diyordu. Aynı evdeler, aile dostları ve evliler. O zaman kimseyi almayalım eveMuhtemelen dede zamaninda bazı cevizler kirdi. Ama anlamadiklari şu ceviz kiracak olan her yerde her zaman kirar.
Kıran evliyle de kırıyo ki bu arada. Ben bi tanıdığımın mesajlarına ulaşmıştım, adam AİLE DOSTU EVLİ KADINA "tuvalete git şeyini sil peçeteyi oraya bırak arkandan gelip alıcam aşkım" diyordu. Aynı evdeler, aile dostları ve evliler. O zaman kimseyi almayalım eve
Bu kadim vasiyetiniz yıktı beni suan. Yarabbim kurban olduğum böyle arkadaşlardan muhafaza eyle yanlışlıkla evlerine yolum düşmesinselam kızlar ben yaklaşık 9 aylık evliyim. çok sevdiğim bir arkadaşım bize geleceğini söyledi( farklı bir şehirde yaşıyor) bende tabiki gel dedim ki gelmesini çok isterim. ancak arkadaşım yatıya gelip gelmeyeceğini söylemedi. bizde de aile geleneği olarak ( annem ve anneannemin vasiyeti) eve yakın tanıdık dışında bekar misafiri yatıya kabul etmiyoruz. sizce arkadaşım yatıya geleceğini söylerse ne demeliyim? onu kırmak istemiyorum. bir de evde bekar arkadaşı misafir etme konusundaki düşünceleriniz neler?
Köpeklerin birbirinin ...nü koklaması gibituvalete git şeyini sil peçeteyi oraya bırak arkandan gelip alıcam aşkım
IykKöpeklerin birbirinin ... nü koklaması gibi
Azıcık kırıcı olmuş hiç yakıştıramadım evime gelme yollu diyemiyomuyuzŞöyle söyleyin: Sen bekar olduğun için yatılı kabul edemem çünkü kocamla aranda bir şey olur, kocamı ayartırsın falan diye düşünüyorum. Hatta gündüz de bekar birini evime alsam mı almasam mı emin değilim, acaba bir nikah kıyıp mı gelsen?
Arkadaşınız bu düşüncenizi açıkça belirtmeniz üzerine sizi çok iyi anlayacaktır ve bir daha rahatsız etmeyecektir eminim.
Evet anneanne tam drama queenmiş.Muhtemelen dede zamaninda bazı cevizler kirdi. Ama anlamadiklari şu ceviz kiracak olan her yerde her zaman kirar.
Evet evet hic demiyorki “Benim kocam sapik bir pislikmis.” “Kiziiiiim kiziiiiiim sakin evine yatili bekar alma kiziiiiiiimmmm”Evet anneanne tam drama queenmiş.
Vasiyet miiiiiselam kızlar ben yaklaşık 9 aylık evliyim. çok sevdiğim bir arkadaşım bize geleceğini söyledi( farklı bir şehirde yaşıyor) bende tabiki gel dedim ki gelmesini çok isterim. ancak arkadaşım yatıya gelip gelmeyeceğini söylemedi. bizde de aile geleneği olarak ( annem ve anneannemin vasiyeti) eve yakın tanıdık dışında bekar misafiri yatıya kabul etmiyoruz. sizce arkadaşım yatıya geleceğini söylerse ne demeliyim? onu kırmak istemiyorum. bir de evde bekar arkadaşı misafir etme konusundaki düşünceleriniz neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?