arkadaşıma ne diyeyim?

Hiçbiriniz kocanıza güvenmiyorsunuz soran olursa omo bozom vosoyotomoz boylo

En mantıklı hareket bi seferlik görmezden gelmeniz, zaten kabul etmişsiniz geri çevirmek hoş olmaz. Asla aşamayacağım bi çizgi diyorsanız o zaman kalıp kalmayacağını sorabilirsiniz anlayışlı olur derseniz arkadaşınıza açıkça anneannemin böyle bi tavrı vardı bu yüzden bunu aşamıyorum dersiniz.
Yok anlayabileceği bişey değil diyosanız da bi aile toplantısı, davet gibi birşeyler olduğunu kalması için uygun bi zaman olmadığını ama gün içinde ağarlayabileceğinizi söyleyin.

Ama bence evimize gelen misafiri bi kerelikte olsa hoşgörebilmeliyiz. Daha sonraki ziyaretlerinde bu konu hakkında önlem alınabilir.

Aile geleneğine bak ilkel kabile gibi. Bekarken evli arkadaşımın evinde kalmıştım, böyle bir şey sezsem iletişimi keserdim direkt. Böyle toksik, zihniyeti bozuk insanlara hayatımda yer yok. Umarım arkadaşınız da fark eder, doğru kararı verir.

Muhtemelen dede zamaninda bazı cevizler kirdi. Ama anlamadiklari şu ceviz kiracak olan her yerde her zaman kirar.

esegini saglam kaziga bagla ne olur ne olmaz hesabi demisler büyüklerimiz o hesap bu zamanda kimseye güvenilecek halmi kaldi her yerden duyuyoruz zina aldatma en yakin arkadasi komsu ile vs ...
böyle dusundugunuz adamlarla evlenıp gece bırlıkte uyumayacaksınız. esirlikten farkı yok.

Bence arkadaşınıza direkt söyleyin.Sizin ne kadar çirkin zihniyette biri olduğunuzu öğrensin.

Ben kendi adıma insanlari evli ,bekar ,boşanmış diye kategorize etmiyorum.İnsanligina bakıyorum.

Bir de gelenek felan sacmalamissiniz.Size böyle tavsiye etmişler.Aman kocanla gece sevisirler alt metni ile.Size de mantıklı gelmiş işte...Neyin geleneği

Muhtemelen dede zamaninda bazı cevizler kirdi. Ama anlamadiklari şu ceviz kiracak olan her yerde her zaman kirar.
Kıran evliyle de kırıyo ki bu arada. Ben bi tanıdığımın mesajlarına ulaşmıştım, adam AİLE DOSTU EVLİ KADINA "tuvalete git şeyini sil peçeteyi oraya bırak arkandan gelip alıcam aşkım" diyordu. Aynı evdeler, aile dostları ve evliler. O zaman kimseyi almayalım eve

Yakın arkadaşımın ailecek görüşüp tatillere gittikleri hatta kayın ailelerinin de komşu oldukları bir aile dostları vardı. Babası ve aile dostunun karısı evli şuan. Bir tane de çocukları var. O iş medeni hâle bakmıyor.

Benim bekar arkadaşlarımdan gelip kalan oluyor ama samimi olduğum arkadaşlarım olur bunlar genelde. 15 sene önceki okulumdan bir kız sosyal medyada yazıp yazıp duruyordu, yaşadığım şehre atanmış. Sık sık gelip kalmak istediğini söylüyordu ona bahane uydurdum tabii ki çünkü hiçbir samimiyetim yok yani okuldayken selamlaşmazdık bile ama arkadaşımsa kabul ederim ne olacak?

Herkeste bilmem neresi alevli gezmiyordur herhalde

Bu kadim vasiyetiniz yıktı beni suan. Yarabbim kurban olduğum böyle arkadaşlardan muhafaza eyle yanlışlıkla evlerine yolum düşmesin

Azıcık kırıcı olmuş hiç yakıştıramadım evime gelme yollu diyemiyomuyuz

Vasiyet miiiii
Yeni evliyken benim arkadaşımda geldi yatıya (BEKARDI), eşimin arkadaşıda geldi yatıya (BEKARDI)
Odalarımızın kapısını kapattık yattık, gündüz de hep beraber etkinlikler yaptık bitti gitti.

Daha neler? Benimde bekar arkadaşım evime yatıya geldi kız rahat etsin diye odaya anahtar yaptırdım( bizim odaların anahtarları yoktu) camlar içeriyi gösteriyor diye camlara çarşaf attık bunları ben rahatsız olacağım için değil arkadaşım rahat etsin diye yaptım yani. Sizin ya arkadaşınıza ya eşinize güveniniz yok

Arkadaşınıza güvenmiyorsanız zaten arkadaşınız değildir... Eşinize de güvenmiyorsanız o da hiçbir zaman gerçek eşiniz olamaz yani ben anlamıyorum şu kadınları sırf konfor alanından uzaklaşmamak için eşlerinin saçma sapan hareketlerine katlanan güvenmeyen veya insanlara arkadaşım arkadaşım diye samimiyet gösteren oysa zihniyeti başka olup göstermelik sözde sosyal ilişkiler kuran kişileri...

Madem öyle bir vasiyet var neden olduğunu da açıklasanız bizde aydınlansak…
Kısacası biz bu kafadayız arkadaşıma nasıl söyleyebilirim desenize

Bana da bekar arkadaşım geldi kv hayretlere düşmüştü zihniyeti de bu şekilde olduğu için… Bende daha fazla misafir ettim arkadaşımı gezdik eğlendik

Bir kadın olarak düşüncenizi çok kırıcı ve çarpık buldum. Bekarken kalmaya gelemiyor ama evlenip (yanında namusunu koruyacak bir erk*k varsa) gelmesinde sorun yok. Kadın olarak kendinize bunu nasıl yediriyorsunuz anlamıyorum. Başımızda bacaklarımızı kapalı tutacak birine ihtiyacımız mı var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…