arkadaşıma ne diyeyim?

Ya herkes sizin kocanızın peşinde amaan bitmediniz bide aile geleneği vs yazmışsınız sanki bana elmas yüzükten bahsediyorsunuz. Umarım arkadaşınız durumu fark eder ve sizle iletişimi keser.

Asiyetmi o sırada her hafta farklı bekar arkadaşlarımız bizde kalan ben şaşkılnlıkla bakıyorum konunuza 6yıllık evliyiz 6yıldırda birçok bekar arkadaşımız evde kaldı hiç biri ilede sorun olmadı. Bu biraz sizin zihniyetinizle ilgili bir problem bence.

Besbekar fıstık gibi arkadaşım ben hamile ve dombikken iki ay bizde kaldı. Eşime de arkadaşıma da güvendiğim için ve herkes de kendine güvendiği için kimse rahatsız olmadı bu durumdan. Tuhaf geliyor bana bu tarz dert etmeler.

Bizim kültürümüz böyle ya da yatılı misafir sevmem, uğraşamam deseniz anlayacağım ama vasiyet masiyet kimse inanmaz buna. Daha yaratıcı bahaneler bulun bence.

Hem zaten vasiyet yakın tanıdıkları kapsamıyormuş. "Çok sevdiğiniz" arkadaşınız yakın mı değil, tanıdık mı değil?

yapacağınız tek şeyi söylüyorum bu kötü zihniyetten bir an önce kurtulmanız ! eşinize güvenmiyorsanız oturmaya da çağırmayın arkadaşınızı ya eşiniz erken gelir de siz otururken görürse eyvah eyvah... Şaka mısınız yaa evlisi bekarı ne farkeder ne biçim bir aile geleneği bu düşüncelerinizin sonucunu yaşarsınız unutmayın kötü düşünürseniz de hayatınıza kötü çekersiniz net!

Aaaaaa siz uyurken kocanızı ayarta bilir. Bence kocanızı evden gönderin arkadaşınız geldiğinde. Yok yere kocasız kalmayın aman.
bir konu okuyorum. Bundan başka bir şey şaşırtamaz artık diyorum. Ama görüyorum ki bitmemiş

Ya şimdi ben çocukken buralarda (doğu anadolu) şöyle bir şey vardı: Bir kadın evde tekse ve bir erkek tek başına gelmişse eve girmez kapıdan dönerdi. Bu da şey için değil hani içeri girer girmez sevişmeye başlarlar diye değil, millet dedikodu seviyor kadının adını çıkarmasınlar diyeydi. Hala süregelen yerler vardır. Hani bunu mantıklı buluyorum zamanın şartları ve yaşanılan coğrafya gereği ama evli insanların evinde bekar biri kalamaz mottosunu anlamam mümkün değil üzgünüm, bir mantığa dayanmıyor nazarımda.

Bir erkeğin kalmaması daha alışılmış ve beklenen bir tavır sanki (öğreti de diyebiliriz)..o da genel olarak erkeklerin bakış açılarından kaynaklanıyor. Bir de erkek doğru arkadaş secemiyorsa daha sıkıntı, altında hep ataerkillik var

Bin yaşındaki ananenizin bütün söylediklerini, yaptıklarını hayatınızda örnek alıyor musunuz? Bazı şeylerin değişmesi gerekmiyor mu sizce de ?

Çok kötü niyetli bir yaklaşım bu. Arkadaşınıza kesin söyleyin de artık sizinle görüşmesin. Kendini kurtarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…