Arkadaşıma söylemeli miyim ?

Duygu1988

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
68
15
98
İzmir
Arkadaşlar merhaba ben sizden yardım istiyorum En yakın arkadaşım cumartesi gunu nişanlandı ve nişanlısıda benım arkadasımdı kendısıyle konusurduk cunkı onu kardesten öte görmuyordum onunda beni öyle gördüğünü düşünuyordum arkadasımda bana guvendıgı ıcın konusmamızdan asla endişe duymaz ve genelde bana derdı ona msj atsana.. sana yazıyormuş cvp vermıyormuşsun bende arkadasımın hatrına ona yazardım dun baana msj atmışş işte musayit oldugunda yaz demiş senle bişe konuşucam ve yapcagımız şey aramızda kalıcak demiş bende acaba arkadasıma sürprizmi yapıck dedım tabi dedm aramızda kalır.. söle dedim işte uzun zamandır bişeyler yaşıyamıyormuşş ona yardımcı olucakmışm bende ne konuda dedım işte.. benım cinsel anlamda bişeyler yaşamak istiyormuş nekadar kötü oldum ben bukadar ucuz bırımıyım dedım kendıme okadar ıyı nıyetle konusuyorum selamına selam verıyorum dediği lafa bak nişanlanmasının üçüncü günunde bana cok aşşalık bir muamele yapıp neler söluyor ve ben bu durumdan arkadasıma dostuma bahsetmedım.. ama dogrumu yapıyorum bilmıyorum sizce ne yapmalıyım sölemelımıyım bu çirkin şeyi üstelık sonrada ben tepkı gösterınce benı denedıgını ve kardesı oldugumu söluyor bu nedemek yaaaa. cok sınırlıyım.. cok kızgın kırgın!:... napmalıyım..? yardımcı olursanız sevınırım

zaten hep öyle olur seni denedim en basit yalanları mesajlar duruyorsa arkadasına söyle ne mal oldugunu görsn ama durmuyorsa söyleme o bir sekilde kandırır arkadasını

Mesajları sildim arkadaşımla karsılıklı oturuyoruzzz.. ve uzulmesın geenelde telefonuma bakar. oyuzden görsun ve uzulsun istemedm die sildim ayrıca benım4 yıldır bi ilşkim var ve hakandanda hiç hoşlanmazdı görürse kötü şeyler olur bakımndanda sildim ama ben sımdı sustukca onada ihanet edıyormuşm gibi geliyo....

silmeyecektin mesajları şimdi ispatlayacak bişiyin kalmadı söylersende nişanlısı kandıracak kızı aramızı bozmaya calısıyo dicek yalnız kalan sen olacaksın o cocukla kesinlikle aynı ortamda bulunma bir daha

işte bende bunu cok düşünuyorum ben ona kardesım dedım arkadasım dedım arkadasımla ayrıldıkları zaman hep aralarını düzelttim ve o bana kalkıp ne söledi cok yazık ve bide silmseydım belki ama arkkadasım bana guvenır.. ve ınanır asla aralarını bozmucagımı bilir. cunkı nişanlanlamaları ıcın cok yardmcı oldum ama karşılığı buymuşş

hiç birşey söyleme ve arkadaşınla aranıza mesafe koyun...belkide artık görüşmek ve arkadaşınla görüşmeni istemiyordu ve şekilde seni uzaklatırmak istedi..arkadaşına söylesen birde suçlu ve kıskanç biri olabilir

eğer istemıyorsa bana neden yalvarıyokı neolur benı affet özür dilerim sadace denemek istedim işte.. artık gamzeyı sana gözu kapalı salarım lan sen kımsın benım neyımsınde benı denıosun yaaa bana madem hiç bi şeklde güvenın yoktu ne dıe benı arayıp soruyordun hayır kesınlkle benden böle bi beklentısı vardı cnkı nişanlısı msj atsa cvp vermezdi yanyana olurduk gamze derdi sen yaz bakalım cvp vercekmi hemen msj atardı.... bilmıorum

Ne yazacağımı bilemedim. O zaman ne diye arkadaşınla nişamlandı! Çirkin şey!

Ahhhhh bi anlasam cnm ya hadi git başkalarıyla ne halt edıyorsan et..... nie ben ya nieeee. ben kendımı hiç bukadar ucuz hissetmemiştim.. kimseye güvenılmıceğini birkere daha anladım ama şimdi söylemelımıyım onu düşünuyorum sizce ?????

ne insanlar var ya! insan demek bile gelmiyor içimden! bence sen olanı biteni arkadaşına anlat.. İleride bu evlilik gerçekleşirse nasıl gidip geleceksin arkadaşına için huzurlu olurmu? olmayacaktır... bence hiç vakit kaybetmeden anlat.. gerçekten çok çirkin çok ayıp..

başkalarıyla ne halt edersen et demende hoş diil. cunki o senin en yakın arkadaşının nişanlısı.. bence arkadaşın bir an önce kurtulsun o mutanttan..

ya tabikide başklarıylada olmasın bunun içinde üzülürüm ama aklında böle bişey varsa bunu bana yapmasaydı ozaman kmseden habersiz ne yapıyorsa yapsaydı ama tabıkıde gönlum ısterki üzmesin aldatmasın.... ama elımden bişe gelmıo.. ve sölicem ama nasıl baslıcgmı bılmyorm bana bırde sölersen yuvamı yıkarsın demiş.. yuva yıkanında yuvası olmazmışş

pardon ama ne yuvasıymış? ortada yuvasına sahip çıkabilecek bir adam yokki...
Çek karşına çektiği mesajları senin cevaplarını anlat.. inanmayacaksada onun yanında bir mesaj çekebilirsiniz birlikte..

pardon ama ne yuvasıymış? ortada yuvasına sahip çıkabilecek bir adam yokki...
Çek karşına çektiği mesajları senin cevaplarını anlat.. inanmayacaksada onun yanında bir mesaj çekebilirsiniz birlikte..

esen77 ye katılıyorum.. anlattığına göre sen mesaj çekersen eminim cevap yazacaktır.. ve arkadaşında nişanlısının ne halt oldupunu anlayacaktır...Tabiki çok üzülür ama yol yakınken böyle birşeyi anlaması çok iyi olacak sana minnettar bile kalması lazım bence.. evlenmeden nişanlısının en yakın arkadaşına böyle şeyler düşünen adam evlenincee .. daha beterlerini yapar..

Son düzenleme:
Ona son yazdıgım bır mesaj duruyor birdaha benı arama yeter artık bir msj bile atmanı ıstemıyorum numaramı değiştrcem gerekırse dedm bu msj hala duruyor.. arkadasım bunu okudugunda bana ınanır ben böle konusuyorsam.. o gercekden olayın derecesını anlar. üstelık facebookdan falan sildim nişan fotoları vardı benım facebookumda onları sildim arkadasım sordu yanlıslkla sildim dedim parçaları bıraraya getırınce oda pek cok sonuca ulaşır sanırım..

Tek kelimeyle iğrençlik bu iğrenç adamla arkadaşınızın evlenmesine kesinlikle mani olun bence ama eğer olur da arkadaşınız size değil o iğrenç adama inanırsa da yapacak bir şey yok mutluluklar dileyip bir daha görüşmeyin ama en azından vicdanınız rahat olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…