Arkadaşıma anlattım arkadaşlar oo tamamen bir şokk geçirdi aslında ilk önce şöyle yaptım o adama msj attım şimdi hemn gercekleri anlatıyorsun sen anlatmazsan ben anlatacagım oda hayır sakın dedi bende o sırada arkadasıma msj attım senle birşey konuşucam görüşelim yazdım arkadasımda o sırada nişanlısıylaymışş ona sormuşş baya bır ısrarla bu anlatmamamış bu baya bır zorlayın durumu cok çirkin bişeklde izah etmiş. sora arkadasımla buluştukkkk ona anlattım detaylıca cok ama cok üzüldü ama elınden bişey gelmıyor daha bir hafta bile olmadan yuzuklerı cıkarıpda ailesine mahcup olmaz ve özel meselelerde var ama tavrını koydu o yuzsuz hala bana msj atıyor kardesımsın bacımsın ayagına ama iş işten geçti arkadasım bana güvenıyor ona kızıyor... benı kaybetmekden korkuyor aslında.. arkadasımda ama o insanlık dışı varlıkla muhattap olmuycagımı kendısıne söledim ve onun telınden numaramı falan sil dedım anlayışla karşıladı yani kesınlkle o yapmışşşş olamaz cnkı bu adam bana sabahın 5'de yazdı arkadasımın o sırada onunla bırlkde olması mumkun deil hem yapsada bu seklde yapmaz cok gurur yıkıcı sözlerdi onlar.. işte böle arkadaslar yardımlarınız ve benı cesaretlendrdgınız için teşekkr ediyorum hepınıze..
Hayır ayrılmadı ayrılamaz işte özel mevzuları varya benım ona karşı asla böle yakınlık durumum olmadı napıon cnm yazardı ıyım hakan sen napıosn derdm hanı asla ona yanlıs bi msj atmadım.. ama sanırım karsındaki yanlıssa senın yaptgın doruları takmadan.. yanlış yapabilio.. insanlar böle ya nedıyım anlattım ama ayrıllllamıyo ayrılamaz işte (( Başını yaktı ne diyimmm
anladım neden ayrılamadığını heralde bişey yaşadılar of of yaşamasaydı ayrılırmıydı acaba çok üzüldümü kızcağaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?