inanmiyorum ya daha neler duyacaz! arkadasina anlatmakla en iyisini yapmissin hiç pisman olma, vicdanda yapma..iyiki arkadasin sana inanmis. ama artik bu saatten sonra arkadasini bir baskasiyla aldatirsa o pislik (sana mesaj atmaya cesaret edebiliyorsa o adam neler yapar, ki sana attigi mesajla bile aldatmis sayilir!) ozaman arkadasina 'kendi düsen aglamaz' diyebilirim anca..bikere affettiyse artik ben ne yaparsam yapayim o benden ayrilamaz düsüncesi var simdi o adamda (oda biliyordur kizin ondan ayrilamadigini baska sebeblerdende dolayi)
Hayır ayrılmadı ayrılamaz işte özel mevzuları varya benım ona karşı asla böle yakınlık durumum olmadı napıon cnm yazardı ıyım hakan sen napıosn derdm hanı asla ona yanlıs bi msj atmadım.. ama sanırım karsındaki yanlıssa senın yaptgın doruları takmadan.. yanlış yapabilio.. insanlar böle ya nedıyım anlattım ama ayrıllllamıyo ayrılamaz işte (( Başını yaktı ne diyimmm
nasıl bir zihniyettir bu yaaa...
daha önce aldatmış.nişanının 3. günü en yakın arkadaşına sarkmış.
hala ayrılamam dıyo pes yani.
evlenince neler yapacak kimbilir.
kucağında çocukla ağlıcak.o zamanmı ayrılacak
bu dahamı iyi..Allah akıl fikir versin böylelerine ne diyim....
Bence de uygun bir dille yavaş yavaş anlat erkek arkadaşına. Ben ilişkimizin en başından beri nişanlıma bana asılan, süzen, etrafımda dolanmaya çabalayan tüm erkekleri anlattım. İlk olaydan itibaren de dedim ki "Bak sana bişey anlatıcam ama ne beni suçlayacaksın ne de gidip bişey yapacaksın" o da kabul edince anlattım sonra da ekledim "bunu sana anlatıyorum çünkü olaylar bu aşamadayken bil ki olur da bu insan sapıtırsa neden ilk baştan söylemedin diye bana kızma" ilk zamanlar çok sinirleniyordu ama ben bu kadar açık sözlü olduğum için olayların sadece benim anlattıklarımla sınırlı olduğunu biliyor ve olay çıkartmıyordu. Ben bu dürüstlüğümle onun güvenini daha çok kazandım hatta öyle ki mesela bunca yıldır daha bir kez bile bana "şununla görüşme, şuraya gitme" diye karışmamıştır ya da es kaza gideceğim bi yeri ya da yaptığım bi planı sonradan öğrense "benim niye haberim yok" ya da "neden izin almadın" dememiştir. Oysa çevremdeki tüm çiftler nerdeyse otobüse bile binerken birbilerine hesap veriyor. Anlayacağın ben açık sözlülüğümün ve dürüstlüğüm karşılığını aldım ama ilişkisi bozulmasın diye karşısındaki insandan birşeyleri saklayan tüm tanıdıklarımın da ilişkileri ne yazık ki o sakladıkları şeylerden ötürü bitti. Karar senin tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?