Arkadasima soylemelimiyim?

sweetgirl00

25.01.2003
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
629
0
96
36
Diğer
Kizlar yardimci olursaniz sevinirim.Ne yapacagimi bilmiyorum.

Benim sevgilimin ve en yakin arkadasimin nisanlisinin bir ortak arkadaslari var. O cocuk benim sevgilime benim arakadasimin nisanlisinin baska bir sevgilisi oldugunu soylemis, cocugun soyledigini gore o kizi cok seviyormus ve benim arkadasimdan ayrilmayi dusunuyormus.
Ben sokeee oldum, ne yapacagimi bilmiyorum, arkadasima soylemelimiyim, o benim cok yakin arakdasim 6 yasimdan beri onu taniyorum,nerdeyse kiz kardesim gibi, onun iyligini cok istiyorum.

Ne olur yadim edin kizlar ne yapmaliyim??

canım merhaba,
ortak arkadaşına ne kadar güveniyor senin erkek arkadaşın? eğer çocuk güvenilir bir çocuksa, bence söylemelisin böyle bir şey duyduğunu. ama söylemeden önce erkek arkadaşına da danış...

evet canim danistim, erkek arkadasim biraz bekle ben emin olucak, emin olursam soylersin dedi, cunku o ortak arkadaslari cok iyi birisi yani guvenilir, zaten o da bu ise karsi oldugunu soylemis

canım ya gerçekten zor bir durum..Arkadaşın nişanlısını çok mu seviyor..karışmazsan daha iyi olur sanki..çocuk zaten söyleyecem demiş.eğer söylersen arkadaşın sana sonuna kadar inanır mı.o da önemli bence..ayy kafam karıştı

evet canim zaten bende onu dusunuyorum, benim icin biri boyle bir sey bilirse soylemesini tani ki isterim, ben zaten sadece boyle boyle duydum derim, sonra karar onun istedigini yapar, yani ben ona nisanlindan ayril demiyorum

bence söyleme. böyle durumlarda sonradan suçlanan sen olursun... belki de, arkadaşının sevgilisi gönlünü eğlendiriyordur ama bir bahane olarak da sevdiğini iddia ediyordur. ya da farklı bir durum vardır. ne olursa olsun karışmaman gerektiğini düşünüyorum. zaten ayrılacaksa da arkadaşın öğrenecek, bunu önceden öğrenmesi hiçbir şeyi değiştirmeyecek. aynı acıyı yaşayacak eninde sonunda...

nıye söylemıyecekmış sanada aynısı olsa dünyaları yıkarsın arkadaşının başına .... Hem o onun arkadaşı ona küsecek halı yok ya uslübünden anlatacak kankasına

kesinlikle söylemelisin kız kardeşim gibi diyosun demek ki çok yakınsınız senin yalana söylemeyceğini onu üzmek istemeyeceğini bilir

valla karşına alıp,emin olmamakla birlikte böyle böyle bir şey duydum de yani.. sonuçta söylememkten iyidir diye düşünüyırum

bilmeli ,bilmeli ki kendine bir yön çizebilmeli kandırılarak nereye kadar

Ya hadi öğrendi diyelim sana anlatıcak bu olayı bilmiyomuş gibi yapamazsın , biliyodum desen neden söylemedin olur. Bence çocuk güvenilirse böyle böyle dedi doğruluğunu bilemem dikkatli ol seni sevdiğim için uyarıyorum de

Ne Kadar Emin Olabilirsin ki ?
İyice Bir Araştır, Ondan Sonra Ne Yaparsan Yap Diyeceğim Ama Senin Yerinde Olsam Böyle Şeylere Hiç Karışmam..

Onlar Birbirlerini Seviyorlar, Yarın Bir Gün İyi Olurlar Seninle Konuşmasına İzin Bile Vermez, Bu İşler Böyle..

Çünkü Kızların Bir Çoğu Çok Duygusal ve Çocuk Altından Girer Üstünden Çıkar Yalanlar..
Tekrar Bir Zaman Sonra Beraber Olurlar, Bu Kısır Döngüdür..

Tabii Karar Senin..

Valla arkadasinin tepkisinin ne olacagina eminsen,yarin obur gun seni kotu yapmayacaksa,soyle,anlat durumu,bilsin.Ama bence gidip nisanlisina demesin boyle boyleymis diye,hem sizi kotu cikarmaya calisir,hem zaten kabul etmez buyuk ihtimalle.

Son düzenleme:
Eskiden olsa hemen söyle derdim ama insanlara iyilik yaramadığını anlayalıberi bu işlere karışmıyorum.Bir arkadaşın da dediği gibi sonra sen kötü olursun.Erkek arkadaşına kızacağı ne varsa sana patlar,Bir de kabul etmezse olan biteni seni artık kıskançlıkla da suçlar,çekememezlikle de suçlar.Bırak erkek arkadaşı söylesin bence.

ben kesinlikle söylemelisin die düşünüyorum. bazı arkadaşlar sen kötü olursun soora falan demiş ama bence kötü olacak bile olsan üzerine düşeni yapmalısın. madem onu kardeşin gibi görüysun kardeşinin bunu bilmeye hakkı war. ha sonrasında o sana inanmazsa onun problemidir. ileride "ben biliyodum" diyemezsin, o hiç bi zaman senin bildiğini öğrenmese bile sen bi ömür pişman olursun. ama elbet son karar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…