15 yaşında, böyle şeyler yapması normal. Bence söylemeyin annesi biliyordur siz söyleyince utanabilir.
Bence söylemeyin sizi de suçlayabilir ailesi.
Sonuçta çocuğun bilgisayarı ve kurcalamanız yanlış
kurcalamadım acele bi işi oldu annesi kullanmamı söyledi.direk önüme çıktı.hatta kapattım hemen
çoğunluk olarak söylememem gerekiyor sanırım.hem zaten söylesemde ne önlem alıcakki.çocuğun içinde olduktan sonra bi şekilde yolunu bulur yine girer bu sitelere.yanlışsam söyleyin
bence benim fikrim uygundu, en azından bilgisayar çökmesin diye önlem alırlardı, çocuk da ulu orta yerde bırakmazdı siteyi en azından. yarın başka önemli biri görür,çocuk o zaman daha zor durumda kalır....
sende çok haklısın.beğendim fikrini Aslı .onuda laf arasında çaktırmadan söylüycem.ama dediğim gibi içinde varsa ne yapar eder yine izler diye düşünürüm
bence bilgisayarınıza virüs girmiş galiba, birden kendiliğinden açık resimler, siteler açıldı, antivirüs programıyla en kısa zamanda tarayın gerekirse format atın dersen herkes önlemini alacaktır
E 15 yaşında tam kendini keşfetme zamanları bunlar çok şaşırılıcak bir durum değil bence. Çok şaşırıyorum insanların cinsel dürtüleri olmasını, anormalmiş, sapkınmış gibi gören bakış açılarıyla karşılaşınca.
E 15 yaşında tam kendini keşfetme zamanları bunlar çok şaşırılıcak bir durum değil bence. Çok şaşırıyorum insanların cinsel dürtüleri olmasını, anormalmiş, sapkınmış gibi gören bakış açılarıyla karşılaşınca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?